Φίλε Άλεξ για ποιον το λες; Σ αρέσει η τουφεκιά; Κλειστή πολύ για 20 μέτρα δεν είναι;
Σορυ λάθος τώρα το κατάλαβαΦίλε Άλεξ για ποιον το λες; Σ αρέσει η τουφεκιά; Κλειστή πολύ για 20 μέτρα δεν είναι;
Φίλε Άλεξ για ποιον το λες; Σ αρέσει η τουφεκιά; Κλειστή πολύ για 20 μέτρα δεν είναι;
Σορυ λάθος τώρα το κατάλαβαΦίλε Άλεξ για ποιον το λες; Σ αρέσει η τουφεκιά; Κλειστή πολύ για 20 μέτρα δεν είναι;
Ωραιο οπλο και σε φοβερη τιμη Βασιλη, παντα ηθελα μια sx3 αλλα ισως παρω μια sx4 τελικα
Ξέρει αυτός ...Φίλε Άλεξ για ποιον το λες; Σ αρέσει η τουφεκιά; Κλειστή πολύ για 20 μέτρα δεν είναι;
Φίλε με το τσοκ midas έριξα και σκοπευτήριο,τα έκανε σκονη τα δισκάκια κοντά μακριαΞέρει αυτός ...
Ναι πολύ κλειστή ...
Σε τρόι ο @@@@ να Βαλής την μ2 για τσαποστελιαρο@Ilias Amaliada
Ηλία ρίξε και μια στα 20μ με κύλινδρο να δούμε το εργαλείο ....
Όχι με τρώει ο κύλινδρος για ορτύκια που να τρώγονται μετάΣε τρόι ο @@@@ να Βαλής την μ2 για τσαποστελιαρο
H SX4 δεν συνοδευεται με κυλινδρο. Το πιο ανοιχτο που δινει ειναι 4αρι. Θα ψαξω να βρω τι ειχα μετρησει.Όχι με τρώει ο κύλινδρος για ορτύκια που να τρώγονται μετά
H SX4 δεν συνοδευεται με κυλινδρο. Το πιο ανοιχτο που δινει ειναι 4αρι. Θα ψαξω να βρω τι ειχα μετρησει.
Το βρηκα:H SX4 δεν συνοδευεται με κυλινδρο. Το πιο ανοιχτο που δινει ειναι 4αρι. Θα ψαξω να βρω τι ειχα μετρησει.
Έτσι ακριβώςΤο βρηκα:
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Σήμερα μέτρησα τα τσόκ που συνοδεύουν την sx4 και έχουν ως εξής:
IC:18.7
Μ:18,5
IM:18,2
Αν υποθέσουμε οτι ο αυλος είναι 18,8, όπως λέει η εταιρία (δεν τον εχω μετρήσει) τότε θα έπρεπε να είναι:
IC:18,55
Μ:18,3
ΙΜ:17,75
Θεωρητικά δηλαδή τα μαμα τσοκ είναι ένα νούμερα πιο ανοικτά.
Τι φυσιγγι ήταν η γροθιάΌταν θα έχω χρόνο θα φτιάξω χαρτόνια και θα κάνω δοκιμές με τα μαμά τσοκ με signature τσοκ με midas και ένα ανακοντα και ένα gemini να δούμε διαφορες
Το πιο σφιχτό και το πιο ανοιχτό τσοκ με το ίδιο φυσίγγι δοκίμασε στα 20-25μ.Όταν θα έχω χρόνο θα φτιάξω χαρτόνια και θα κάνω δοκιμές με τα μαμά τσοκ με signature τσοκ με midas και ένα ανακοντα και ένα gemini να δούμε διαφορες
Για δευρημενο άυλο και Μικρό κώνο η ντουφέκια είναι πολύ ωραία…Όχι με τρώει ο κύλινδρος για ορτύκια που να τρώγονται μετά
Φίλε johny ούτε που ξέρω.. είχα κάτι φυσίγγια στην αρμάδα από την προηγούμενη σεζόν και πήγα να ρίξω για να δω αν είμαι κέντρο. Η το labro tordo 32 το μπλε ήταν η του καρδαρα κάτι φυσίγγια που φτιάχνει για ένα μαγαζί εδώ. Στην Αμαλιάδα. Αυτά τα δύο φυσίγγια είχα στην αρμάδαΤι φυσιγγι ήταν η γροθιά
αρα ο Ηλιας εχει 3, 4 και 5. Για τα κυνηγια του ειναι κομπλε. Εχει και τα αλλα απο τη brow οποτε γινεται υπερπληρηςΈτσι ακριβώς