Φιλε Κωστα καλυτερα μαγιακας παρα προδοτης...θα σου ριξουμε και ενα φατουρο και μετα ολα καλα!Ερωτηση αλλα μην απαντησετε γιατι θα πληγωθω:
Αν ξαναγορασω SX4 γινομαι μαλακας ή τριμαλακας?
Φιλε Κωστα καλυτερα μαγιακας παρα προδοτης...θα σου ριξουμε και ενα φατουρο και μετα ολα καλα!Ερωτηση αλλα μην απαντησετε γιατι θα πληγωθω:
Εμένα είναι η απλή. Η δική σου που είναι deluxe έχει click;Δεν σου κανει το γνωστο Beretta click ??
Ιδια κεφαλη εχουν.Εμένα είναι η απλή. Η δική σου που είναι deluxe έχει click;
Εμένα αυτό το κλείστρο που φαίνεται πιο γρήγορο από τη Μ2 που είχα. Δε ξέρω γιατί μου δίνει αυτή την αίσθηση.Ιδια κεφαλη εχουν.
Δεν μου εχει κανει ποτε.
Γνωμη μου ειναι να την δωσεις και να παρεις την SX4.
Ξερω φιλο που θα την αγορασει!
Μακάρι να χε τόσοKαλημερα παιδια ,η vitoria ειναι πολυ αξιοπιστο οπλο και με καλες τουφεκιες! Στα ζορια καμια ουρα σπαει 20 ευρω εχει
Εχει περιστρεφομενη κεφαλη το κλειστρο?
Ερωτηση αλλα μην απαντησετε γιατι θα πληγωθω:
Εαν γυρισεις πισω σου κοβω την καλημεραΕρωτηση αλλα μην απαντησετε γιατι θα πληγωθω:
Υπολογισε ενα 60αριKαλημερα παιδια ,η vitoria ειναι πολυ αξιοπιστο οπλο και με καλες τουφεκιες! Στα ζορια καμια ουρα σπαει 20 ευρω εχει
Όχι κλειδώνει από κάτω στο παρεκταμα της κάννης με ένα τεράστιο κλειδί.Εχει περιστρεφομενη κεφαλη το κλειστρο?
Μια που ειχα πιασει στα χερια μου τελη '90 θυμαμαι δεν ειχε.
Εγω 20 ευρω την ειχα παρει τοτε που μου εσπασε,πριν καμια δεκαρια χρονια βεβαια
Ηλια τα ανταλλακτικα ειναι σαν τα χρηματιστηριακα προιοντα, ενα πραμα. Βεβαια η τιμες εδω μονο ανεβαινουν.Εγω 20 ευρω την ειχα παρει τοτε που μου εσπασε,πριν καμια δεκαρια χρονια βεβαια
to rem εχει 9εΚαποιος με ρεμ 1100 - 1187 να μας πει ποσο κανει το ο ρινγκ του πιστονιου και καποιος το ο ρινγκ που εχει ο επικρουστηρας στην Α400 να γελασουμε. Τα "γνησια" παρακαλω