Φιλαράκι μου αν αγοράσεις πάλι θα γίνεις πάλι κάτοχος .. μαλακας δεν γίνεσαι αφού το γουστάρεις!!! Αυτά που γίνονται;;;;;Ερωτηση αλλα μην απαντησετε γιατι θα πληγωθω:
Αν ξαναγορασω SX4 γινομαι μαλακας ή τριμαλακας?
Πάρε και ένα κυνήγι καρακαξας με browning b525slhttps://youtu.be/5CN0q4RKA48Η brow και η win δινουν μονο χαμογελα παραδοσιακα
Έχω και το anaconda mid range.θα το δοκιμάσω στο σκοπευτήριο να δω σε ολόκληρη πουλά που έχει βολές κοντά μακριάαρα ο Ηλιας εχει 3, 4 και 5. Για τα κυνηγια του ειναι κομπλε. Εχει και τα αλλα απο τη brow οποτε γινεται υπερπληρης
Το οπλο αυτό είναι δύναμηΕρωτηση αλλα μην απαντησετε γιατι θα πληγωθω:
Εάν είναι επιπλέον όλα καλά μετάνιωσες και το ξαναπήρεςΕρωτηση αλλα μην απαντησετε γιατι θα πληγωθω:
Αν θεωρείς ότι έκανες λάθος που το έδωσες και μπορείς να το ξαναπάρεις κάντο.Μονο έξυπνος θα φανείς υπάρχει πιο έξυπνο να μπορείς να αναγνωρίζεις το λάθος και να το διορθώνεις.Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει λάθος με όπλο λιγότερα λάθη αυτός που δεν έχει χρήματα και αναγκαστικά δεν προβαίνει σε συχνές αγοραπωλησίες.Ερωτηση αλλα μην απαντησετε γιατι θα πληγωθω:
Γιωργο τη vitoria δε τη πουλαω. Ειναι το τουφεκι που ξερω και δουλευω καλυτερα απ ολα. Η win πουληθηθηκε εξ αναγκης. Απο τα δυο προτιμω vitoria. Αν μπορεσω να ξαναπαρω οπλο και αποφασισω να το κανω η win ειναι πρωτη πρωτη στη λιστα, με τα τωρα δεδομενα. Σε καθε περιπτωση η vitoria μενει. Δεν υπαρχει κανενας λογος να τη δωσω. Τα κανει ολα και τα κανει καλα. Το μονο κακο που τις βρισκω ειναι η τρισαθλια βαφη. Ε ενταξει ειναι και λιγο ασχημη.Εάν είναι επιπλέον όλα καλά μετάνιωσες και το ξαναπήρες
Αλλά εαν δώσεις την vitoria για να την πάρεις θα γράψεις μύθο
Πούλησες όπλο που είχες στο παρελθόν και το ξαναπήρες χωρίς να προλάβεις να πας για κυνήγι για να ξαναπάρεις το όπλο που είχες πριν λίγους μήνες και το πούλησες
Μπερδεψοκατάσταση.......
71 Παναγιωτη. Πριν ειχα 66. Μου αρεσε καλυτερα η 66 η αληθεια ειναιΤι μηκος εχει η κανη της ES100 ?
Αυτο που ειπες εινει πολυ σωστο. Οταν αναγνωριζεις τα λαθη σου, μονο κερδος εχεις.Αν θεωρείς ότι έκανες λάθος που το έδωσες και μπορείς να το ξαναπάρεις κάντο.Μονο έξυπνος θα φανείς υπάρχει πιο έξυπνο να μπορείς να αναγνωρίζεις το λάθος και να το διορθώνεις.Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει λάθος με όπλο λιγότερα λάθη αυτός που δεν έχει χρήματα και αναγκαστικά δεν προβαίνει σε συχνές αγοραπωλησίες.
Γνωμη μου ειναι να την δωσεις και να παρεις την SX4.71 Παναγιωτη. Πριν ειχα 66. Μου αρεσε καλυτερα η 66 η αληθεια ειναι
Παναγιωτη δε τη δινω φιλε. Υπαρχουν ομως κανα δυο καλες (τουλαχιστον οταν εψαχνα) σχεδον καινουργιες. Θα βρει το φιλαρακι.Γνωμη μου ειναι να την δωσεις και να παρεις την SX4.
Ξερω φιλο που θα την αγορασει!
Ηλια mag η s.mag ειναι το οπλο?Όταν θα έχω χρόνο θα φτιάξω χαρτόνια και θα κάνω δοκιμές με τα μαμά τσοκ με signature τσοκ με midas και ένα ανακοντα και ένα gemini να δούμε διαφορες
Οχι δεν εχει τετοιο. Κλειδωνει καλαΔεν σου κανει το γνωστο Beretta click ??
Φίλε μου magnum είναι. Είναι η sx4 compositeΗλια mag η s.mag ειναι το οπλο?