Winchester SX4

Το λιμσαρισμα στο πλαστικο κοντακι στο σημειο που εφάπτεται με τη βαση περνει λιμαρισιμα αλλα οχι για να δωσεις μεγαλες κλισεις.Ο Λιακος
μας εφτιαξε μια LITE μπροστα ημουν και εγω και μετα απο 4 φορες σε επωμισεις στο λυσε τριψε δεσε δώσαμε το λιγο παραπανω απο τις φλατζες και εγινε τελεια εφαρμογη το οποιο επαληθεύτηκε στην συνεχεια και στον πινακα.Υπαρχει και αλλη μέθοδος που στραβώνει το κοντακι αλλα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ξαναπαίρνει τις ροπες που εχει το πλαστικο και χανονται τα μετραΤο καλλίτερο
Α

Συμφωνώ κ εγώ. Οσες ροδελες και εβαλα δεν ειδα διαφορά. Ίσως γιατί ειμαι τροφαντός και επωμίζω σφιχτά.
αυτο που κανει ο Λιακος η καποιος αλλος οπλουργος που γνωριζει καλα τον τροπο.

Το λιμσαρισμα στο πλαστικο κοντακι στο σημειο που εφάπτεται με τη βαση περνει λιμαρισιμα αλλα οχι για να δωσεις μεγαλες κλισεις.Ο Λιακος
μας εφτιαξε μια LITE μπροστα ημουν και εγω και μετα απο 4 φορες σε επωμισεις στο λυσε τριψε δεσε δώσαμε το λιγο παραπανω απο τις φλατζες και εγινε τελεια εφαρμογη το οποιο επαληθεύτηκε στην συνεχεια και στον πινακα.Υπαρχει και αλλη μέθοδος που στραβώνει το κοντακι αλλα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ξαναπαίρνει τις ροπες που εχει το πλαστικο και χανονται τα μετραΤο καλλίτερο
αυτο που κανει ο Λιακος η καποιος αλλος οπλουργος που γνωριζει καλα τον τροπο.
Ανάλογα το μάστορα πρέπει να είναι. Ο Πλαστουργος μου είπε ότι το κοντάκι δε το πειράζουμε στις εφαρμογές. Δε μου είπε όμως πως το κάνει αυτός ακριβώς. Αυτό αφορούσε σε πλαστικό κοντακι

Ανάλογα το μάστορα πρέπει να είναι. Ο Πλαστουργος μου είπε ότι το κοντάκι δε το πειράζουμε στις εφαρμογές. Δε μου είπε όμως πως το κάνει αυτός ακριβώς. Αυτό αφορούσε σε πλαστικό κοντακι
Η δευτερη αποψη απευθυνονταν για τον Ανδρεα εκει φτιαξαμε μια Μ2 αλλα επιτρεψε μου να μην αναφερθω περισσοτερο για λογους δεοντολογιας.

Ο πλαστουργος το ζεσταίνει και το στραβωνει λιμαρισμα κάνουμε στα ξύλινα συνήθως

Εάν μπορέσεις να γυρίσεις το κοντάκι ο σωλήνας ζεσταίνεται με οξυγόνο και τον γυρνάς και αυτόν και δουλεύουν όλα μια χαρά αλλά θέλει να κρυώσει με λάδι έχει ανοχές ώστε να γυρίσει δεξιά αριστερά πάνω κάτω όπως θες αρκεί να έχει τις ικανότητες αυτός που θα το κάνει .Το Στράβωνα του συνθετικού πάλι γίνεται αλλά ζητάνε πολλά καλύτερα ξύλινο που και αυτό στραβωνει αλλά στριβει και κάθεται με προσεκτικό λιμαρισμα και σωστή εφαρμογή στην ένωση με τη βαση όλα αυτά για κάποιον που δεν έχει φλάντζες ή δεν του επαρκούν .κοιτάξτε τι κοντάκι της ςς
Γιαννη οταν παιρνεις το κοντακι με τις εφαρμογες πως ξερεις τι εχεις παρει σε διαστασεις? 2 Οταν ζεστανεις τον σωληνα του οπλου πως ξερεις οτι το οπλο ειναι οκ .Θελω να κανουμε την ιδια συζητηση μετα απο 5-6 χρονια Πως μπορεις να ζεστανεις ενα πλαστικο κοντακι με ποια μεθοδο και σε ποια πρεσα, Σχετικα με τις πρεσες κοντακιου ειναι μονο για δικανα και αυτα εχουν καποιους περιορισμους,Στο λεω γιατι εχω πρεσσα κανονικη απο εργοστασιο και οχι πατεντα!!! που εχουν πολλοι

Εγώ είχα 2 ςς από το 2010 με στραβωμενα κοντάκια και την έδωσα το 2021 τη δευτερη χωρίς θέμα .Εχει γυρίσει οπλουργος βέβαια το σωλήνα του επανατατικού από το 2006 στη μπερναντελι και είναι ρολόι ακόμη όσον αφορά τις εφαρμογές με λιμά στο ξύλινο παίρνεις δοκιμάζεις ήμουν 5 ώρες στον οπλουργο για να φτιάξω το κοντάκι που μου είναι ακριβώς και το έχω για δείγμα για τα υπόλοιπα όπλα .Τις ςς τις είχε στραβωσει ο πλαστουργος και τις δύο με βάση το κοντάκι αφού μετρήσαμε της μπερναντελι αλλά δεν γινόταν να έρθουν ακριβώς και έπρεπε να στραβωσω και εκεί τους σωλήνες και δεν το έκανα .Το μόνο πρόβλημα είναι να σου κολήσει και να μην δουλεύει σωστά το επανάτασης ελατήριο εάν το δουλευεις και το κρυώσεις σιγά σιγά με λάδι δεν παθαίνει κάτι .Είναι δύσκολα εγώ δε τα έφτιαξα μόνος οπλουργος τα έφτιαξε αλλά ήμουν παρόν .Και πάνε χρόνια έχω κάνει δυνατή χρήση των όπλων πολλά φυσίγγια και όλα δουλεύουν ρολόι.

Εγώ είχα 2 ςς από το 2010 με στραβωμενα κοντάκια και την έδωσα το 2021 τη δευτερη χωρίς θέμα .Εχει γυρίσει οπλουργος βέβαια το σωλήνα του επανατατικού από το 2006 στη μπερναντελι και είναι ρολόι ακόμη όσον αφορά τις εφαρμογές με λιμά στο ξύλινο παίρνεις δοκιμάζεις ήμουν 5 ώρες στον οπλουργο για να φτιάξω το κοντάκι που μου είναι ακριβώς και το έχω για δείγμα για τα υπόλοιπα όπλα .Τις ςς τις είχε στραβωσει ο πλαστουργος και τις δύο με βάση το κοντάκι αφού μετρήσαμε της μπερναντελι αλλά δεν γινόταν να έρθουν ακριβώς και έπρεπε να στραβωσω και εκεί τους σωλήνες και δεν το έκανα .Το μόνο πρόβλημα είναι να σου κολήσει και να μην δουλεύει σωστά το επανάτασης ελατήριο εάν το δουλευεις και το κρυώσεις σιγά σιγά με λάδι δεν παθαίνει κάτι .Είναι δύσκολα εγώ δε τα έφτιαξα μόνος οπλουργος τα έφτιαξε αλλά ήμουν παρόν .Και πάνε χρόνια έχω κάνει δυνατή χρήση των όπλων πολλά φυσίγγια και όλα δουλεύουν ρολόι.
θα σου πω κατι και θελω να το σκεφτεις, η ουρα του κλειστρου ποια κινηση κανει?

Επειδή το έχω δει στη πράξη δεν χρειάζεται σκέψη δεν είναι τόσο μεγάλο Βαγγέλη το γύρισμα είναι μικρή η κλίση και η ουρά του κλείστρου έχει την μικρή αυτή ανοχή που χρειάστηκε για να δωθεί το καστ οφ που έπρεπε γιατί μπορεί να ήθελα αρκετό κάστ οφ αλλά έχω και μακρύ κοντάκι που βοηθάει στο να θέλεις λιγότερες μοίρες στρίψιμο μήκος κοντακιου έχω 38 εκαταστα

Επειδή το έχω δει στη πράξη δεν χρειάζεται σκέψη δεν είναι τόσο μεγάλο Βαγγέλη το γύρισμα είναι μικρή η κλίση και η ουρά του κλείστρου έχει την μικρή αυτή ανοχή που χρειάστηκε για να δωθεί το καστ οφ που έπρεπε γιατί μπορεί να ήθελα αρκετό κάστ οφ αλλά έχω και μακρύ κοντάκι που βοηθάει στο να θέλεις λιγότερες μοίρες στρίψιμο μήκος κοντακιου έχω 38 εκατ
γιανννη κανονικα απαγορευεται δια ροπαλου το σταβωμα της τζαβετας αυτα ειναι σκιτζιδικες δουλειες πως μπορεις να ξερεις τις ανοχες και τις τασεις που δημιουργουνται πανω στο οπλο το εχεις σχεδιασει ? οχι, με το ματι? κανονικα εαν θελεις να δωσεις cast περα απο τις φλατζες πρεπεις να αδειασεις μεσα το κοντακι και να δωσεις χωρο στην τζαβετα Αλλα αυτα θελει χρονο εργαλεια και κοστος.Οποτε παμε στην ευκολη λυση και οταν το οπλο αρχιζει τις τσαχπινιες το κανουμε γαργαρα και το πασαρουμε στον πρωτο ατυχο

Last edited:
γιανννη κανονικα απαγορευεται δια ροπαλου το σταβωμα της τζαβετας αυτα ειναι σκιτζιδικες δουλειες πως μπορεις να ξερεις τις ανοχες και τις τασεις που δημιουργουνται πανω στο οπλο το εχεις σχεδιασει ? οχι, με το ματι? κανονικα εαν θελεις να δωσεις cast περα απο τις φλατζες πρεπεις να αδειασεις μεσα το κοντακι και να δωσεις χωρο στην τζαβετα Αλλα αυτα θελει χρονο εργαλεια και κοστος.Οποτε παμε στην ευκολη λυση και οταν το οπλο αρχιζει τις τσαχπινιες το κανουμε γαργαρα και το πασαρουμε στον πρωτο ατυχο
Συμφωνώ αν σου επιτρέπει το άδειασμα το κοντάκι γιατί μπορεί να είναι λεπτό το αντίστοιχο μπορείς αν σου επιτρέπει να αφαιρέσεις και από εξωτερικά ξύλο στο κοντάκι.Αλλα νομίζω πως δεν έχεις θέμα αντοχών γιατί απλά το σωληνάκι λεγόμενο τζαβετα που φιλοξενεί το ελατήριο απλά συγκρατεί το κοντάκι δεν δέχεται καμία ιδιαίτερη πίεση τι εννοώ .Θα μπορούσε το κοντάκι με δύο οδηγούς επάνω στη βάση και τις αντίστοιχες υποδοχές στο ξύλο να μπαίνει και κουμπωτο όπως vinci αν δε κάνω λαθος, δεν δέχεται κάτι το ιδιαίτερο η τζαβετα ειδικά των αυτογεμων θα δεχόταν αν το όπλο είχε την τάση να φύγει προς τα εμπρός κατά το πυροβολισμό και κοντραρει επάνω στη τζαβετα ίσα ίσα που όλη η αντίστασηη είναι προς τον ώμο δεν νομίζω επουδενί ότι τίθεται θέμα αντοχής παρά μόνο σωστής λειτουργίας του ελατηρίου και του κλείστρου.

Συμφωνώ αν σου επιτρέπει το άδειασμα το κοντάκι γιατί μπορεί να είναι λεπτό το αντίστοιχο μπορείς αν σου επιτρέπει να αφαιρέσεις και από εξωτερικά ξύλο στο κοντάκι.Αλλα νομίζω πως δεν έχεις θέμα αντοχών γιατί απλά το σωληνάκι λεγόμενο τζαβετα που φιλοξενεί το ελατήριο απλά συγκρατεί το κοντάκι δεν δέχεται καμία ιδιαίτερη πίεση τι εννοώ .Θα μπορούσε το κοντάκι με δύο οδηγούς επάνω στη βάση και τις αντίστοιχες υποδοχές στο ξύλο να μπαίνει και κουμπωτο όπως vinci αν δε κάνω λαθος, δεν δέχεται κάτι το ιδιαίτερο η τζαβετα ειδικά των αυτογεμων θα δεχόταν αν το όπλο είχε την τάση να φύγει προς τα εμπρός κατά το πυροβολισμό και κοντραρει επάνω στη τζαβετα ίσα ίσα που όλη η αντίστασηη είναι προς τον ώμο δεν νομίζω επουδενί ότι τίθεται θέμα αντοχής παρά μόνο σωστής λειτουργίας του ελατηρίου και του κλείστρου.
γιαννη δεν ειναι θεμα αντοχης αλλα φθορας στις γλιστρεσ εχω τουλαχιστον 7 περιπτωσεις καταστροφης του οπλου το τρωει ανομοιομορφα και μιλαμε για ατομα που εριγναν σκοπευτηριο και κυνηγι 3οοο + το χρονο

Το σωληνάκι της τζαβέτας μπορεί να μην δέχεται πίεση σε εφελκυσμό ή σύνθλιψη κατά μήκος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα του συμπιέζεται και αποσυμπιέζεται ένα ελατήριο που θα "ενοχληθεί" αν το σωληνάκι στραβώσει με ότι αποτέλεσμα μπορεί να έχει αυτό σε εμπλοκές κλπ.

Για να επεκτείνω και να υπερθεματίσω λίγο πάνω σ' αυτό που λέει παραπάνω ο Βαγγέλης με την έκφραση "να δώσεις χώρο στην τζαβέτα" μεταφέρω προσωπική εμπειρία όταν ήθελα να δώσω παραπάνω cast of σε ένα όπλο αυτό που μου έδιναν οι μαμά φλάντζες:
Σκέφτηκα να κάνω πατέντα με πιο χοντρές φλάντζες από τις μαμά . Οι φλάντζες έγιναν, τοποθετήθηκαν αλλά, χωρίς αποτέλεσμα γιατί η τρύπα της τζαβέτας ήταν τόσο στενή που δεν άφηνε την σωλήνα να πάρει την γωνία που υπαγόρευε η φλάντζα , χώρια που άφηνε κενό στην εφαρμογή με την βάση. Φάρδυνα την τρύπα της τζαβέτας. Δεν ήταν δύσκολο και έγινε αλλά, το άκρο της τζαβέτας έβρισκε στο τοίχωμα του κοντακιού οπότε για να δώσω παραπάνω κλίση έπρεπε να διευρύνω την μεγάλη τρύπα του κοντακιού . Ελα όμως που εκεί που έβρισκε το τοίχωμα δεν είχε αρκετό πάχος . Ισα -ίσα 1,5 - 2 mm. Τελικά ... έγινε άλλο κοντάκι.

Οποτε παμε στην ευκολη λυση και οταν το οπλο αρχιζει τις τσαχπινιες το κανουμε γαργαρα και το πασαρουμε στον πρωτο ατυχο
και μιλαμε για ατομα που εριγναν σκοπευτηριο και κυνηγι 3οοο + το χρονο
Που ήσουν εσύ τόσο καιρό ρε φίλε.
Πες τα να μην αισθάνομαι μοναξιά και ο hippo της παρέας αχαχαχα

Κόψε λίγο αυτό, τράβα αυτό, στράβωσε αυτό, τρύπα αυτό, φάε λίγο εδώ, βάρα εδώ και λοιπέ πατέντε.
Κατάληξη μετά από πολλά πυρομαχικά = car.gr.

Last edited:
Back