Winchester SX4

Ενα καλο προιον ΔΕΝ χρειαζεται marketing, το marketing ειναι το σωσσιβιο, ειναι η ικανοτητα προωθησης ενος μετριου προιοντος στην αγορα,
ειναι η μουσταρδα στο μετριο κρεας.
Τοσα χρονια πειρας δεν κρυβονται..well done..well done.

Φιλος τηνπηρε χθες ο οποιος εχει και την sx3. Ωραιο οπλο καλα ζυγισμενο, αλλα οι διαφορες τελικα με την sx3 οντως ειναι πολυ μικρες εμφανισιακα βλητικα θα δουμε στη πραξη. Παντως στα 1000 euro ειναι τοπ περιπτωση νομιζω για αεριου οπλο.

Δεν ξερουμε βεβαια αν εξυπηρετουνται σκοπιμοτητες απο τον γκριζομαλλη κυριο.

Εμενα παντως μου αρεσει που ακολουθει μια πιο μαζεμενη γραμμη σε παπια απο την πιο χοντρη SX3 & SX2
Αυτό νομίζω και εγώ Κυριάκο για τον συγκεκριμένο, remington, fabarm, ceazar guerini, trulock και μετά το χάος.

Όπως έχει πει και ο Τόλης κάπου αλλού το χρυσωνει πολύ το χάπι για την remington, και μην με παρεξηγησεται ότι δεν είναι καλό όπλο κάθε άλλο, άλλο εννοώ φαίνεται και στο βιντεο παραπάνω για την winchester και ως εκ θαύματος έρχεται η remington v3 για σύγκριση ανακρουσης αλλά η remington με εξωεργοστασιακο πελμα που όπως φαίνεται δεν βοηθάει και πολύ (το τρώει το κλοτσημα του άσχετα τι λέει). Θα προτιμούσα να δω έστω και μια τουφεκιά στον πίνακα με όλα εργοστασιακα πάνω τους, βέβαια δεν άλλαξαν πολλά στο καινούργιο μοντέλο της win.

Δυστυχως ο Randy .... ειναι ολοφανερο οτι remington .... remington ..... remington μετα το χαος ΚΑΙ ΜΕΤΑ ολοι οι υπολοιποι ...το ψωμακι του βγαζει μωρε , οποιος του τα χωσει πιο καλα (remington)
Και λεφτά και όπλο μάλλον Τολη.

Παιδια δεν ειναι τοσο ευκολα οπως τα λετε. Αν καποιος κανει τετοια δυσφημιση ηθελημενα στην Αμερικη, οι εταιρειες του κανουν μηνυση και χανει οτι περιουσιακο στοιχειο εχει. Γιατι δεν βγαινει λοιπον η Winchester η καποιος αλλος να τοποθετηθει και να υποχρεωσει τον Randy να το κατεβασει απο το διαδικτυο?
Ο Randy ειναι παρα πολυ μεγαλος φαν της Winchester και κυνηγαει με την SX3, απλα δεν του αρεσει αυτο το μοντελο και το λεει δημοσια οπως δεν του αρεσε η προηγουμενη Ρεμι και το ελεγε

Last edited:
Παύλο δεν ξέρω για ποιο λόγο η γιατί δεν γίνεται αυτό, αν και είναι γνωστό ότι είναι η χώρα της μυνυσης όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα και για να βγει αποτέλεσμα θα περάσουν αρκετά χρόνια με μεγάλο κόστος , πολύ χρονοβόρα διαδικασία και ίσως δεν θέλουν να μπουν σε ένα τέτοιο τρυπακι και να κάνουν την τρίχα τριχια.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα το αντιθετο μάλιστα όπως και όλοι μας πιστεύω ,θέλω να γράφονται για οποιαδήποτε εταιρεία και μοντέλο τα υπέρ και τα κατά όμως θέλω να γίνεται όσο το δυνατόν αντικειμενικα ώστε να με βοηθάει στην επιλογή μου σαν πελάτη και καταναλωτή.
Στο παραπάνω βιντεάκι δεν με ενοχλεί το τι λέγεται , με ενοχλεί όμως ο τρόπος που προωθείται κάτι η έτσι μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον και για να γίνω πιο σαφής θα μπω στο ψητό.
Βλέπω λοιπόν ένα καινούργιο μοντέλο από μια αμερικανική εταιρεία (μόνο το brand name και τα φυσίγγια) μποστοβαρο, με ανακρουση ακόμα και σε 32γρ, με αρνητικά σχόλια από παπια, λαβή μέχρι και το πελμα και συνεχίζεται με το κουμπί απελευθέρωσης του κλείστρου και φτάνουμε και στην σκανδαλη που είναι και αυτή αίσχος μέχρι εδώ όλα καλά, εμφανίζεται όμως και ένα άλλο μοντέλο άλλης αμερικανικής εταιρείας στην ίδια περίπου χρηματικη κατηγορία με κλωτσιμα πουπουπου και όπως αναφέρει και ο ίδιος δεν υπάρχει καμία σύγκριση.
Το καημένο το Wini τίποτα καλο δεν έχει πια πάνω του? ΈΛΕΟΣ.

Παύλο δεν ξέρω για ποιο λόγο η γιατί δεν γίνεται αυτό, αν και είναι γνωστό ότι είναι η χώρα της μυνυσης όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα και για να βγει αποτέλεσμα θα περάσουν αρκετά χρόνια με μεγάλο κόστος , πολύ χρονοβόρα διαδικασία και ίσως δεν θέλουν να μπουν σε ένα τέτοιο τρυπακι και να κάνουν την τρίχα τριχια.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα το αντιθετο μάλιστα όπως και όλοι μας πιστεύω ,θέλω να γράφονται για οποιαδήποτε εταιρεία και μοντέλο τα υπέρ και τα κατά όμως θέλω να γίνεται όσο το δυνατόν αντικειμενικα ώστε να με βοηθάει στην επιλογή μου σαν πελάτη και καταναλωτή.
Στο παραπάνω βιντεάκι δεν με ενοχλεί το τι λέγεται , με ενοχλεί όμως ο τρόπος που προωθείται κάτι η έτσι μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον και για να γίνω πιο σαφής θα μπω στο ψητό.
Βλέπω λοιπόν ένα καινούργιο μοντέλο από μια αμερικανική εταιρεία (μόνο το brand name και τα φυσίγγια) μποστοβαρο, με ανακρουση ακόμα και σε 32γρ, με αρνητικά σχόλια από παπια, λαβή μέχρι και το πελμα και συνεχίζεται με το κουμπί απελευθέρωσης του κλείστρου και φτάνουμε και στην σκανδαλη που είναι και αυτή αίσχος μέχρι εδώ όλα καλά, εμφανίζεται όμως και ένα άλλο μοντέλο άλλης αμερικανικής εταιρείας στην ίδια περίπου χρηματικη κατηγορία με κλωτσιμα πουπουπου και όπως αναφέρει και ο ίδιος δεν υπάρχει καμία σύγκριση.
Το καημένο το Wini τίποτα καλο δεν έχει πια πάνω του? ΈΛΕΟΣ.

Αυτό ακριβώς Κωνσταντίνε, έχει το δικαίωμα και καλά κάνει να κατακρίνει ένα όπλο, αυτή είναι η γνώμη του στο κάτω κάτω. Αλλά να μου κοτσάρει απευθείας ένα άλλο όπλο το οποίο είναι πολύ καλύτερο, εντάξει ΕΛΕΟΣ όπως λες. Και πραγματικά δεν γίνεται να είναι όλα στραβά στο όπλο αυτό. Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά μετά το παραπάνω θα πάω να το δω. Μη σου πω θα ποστάρω βίντεο κάτω από το δικό του .sarcastic.

Ειδικά το remi που παραειναι εμπροσθοβαρες..Δεν το αναφέρει!!! Μην πούμε για ίσως το χειρότερο αερίων σε θέμα μαυριλας. Το Α400 του κουμπάρου μ ρε παιδιά παρότι δεν το πάω καθόλου...Το καθαρίζει μία φορά το χρόνο...Εμπλοκές απειροελάχιστες...Και από καπνά το 1/5 του V3

Ειδικά το remi που παραειναι εμπροσθοβαρες..Δεν το αναφέρει!!! Μην πούμε για ίσως το χειρότερο αερίων σε θέμα μαυριλας. Το Α400 του κουμπάρου μ ρε παιδιά παρότι δεν το πάω καθόλου...Το καθαρίζει μία φορά το χρόνο...Εμπλοκές απειροελάχιστες...Και από καπνά το 1/5 του V3
Συγχαρητηρια για την ειλικρινεια σου Τολη.congrats.

το δικο μου 2 φορες το χρονο το καθαριζω :P παντος το sx3 που την εχει ο φιλος μου κανει πολυ ωραιες τουφεκιες και με καλα σκοτωματα απο 12-15 πουλια ανεβηκε χωρις τιποτε αλλο να κανει στα 17-25 εχει λιγο ανακρουση αλλα οκ εγω εχω την βερεττα που ειναι σαν να να ριχνω με φλομπερ και ειναι υποκειμενικο ,την εχει 71 ποντους κανη και εχει μια ταση για το βαρος μπροστα αλλα χωρις καμια σημασια για μενα για να ξερετε απλα το προηγουμενο οπλο του φιλου μου ηταν μια αριστερη βενελι και δεν την εχει βγαλει απο την ντουλαπα ξανα :)

Ρε φηλε εγω που το κηνηγισα 1εβδομαδα δεν τα ειδα αυτα. Τι διαολο για αλλο οπλο μηλαμε??

Ρε φηλε εγω που το κηνηγισα 1εβδομαδα δεν τα ειδα αυτα. Τι διαολο για αλλο οπλο μηλαμε??
Εμμμ Φαντάσου...Κάθε όπλο είναι...Άλλο όπλο!!!. 5 που την έχουμε, οι 2 την πούλησαν...Οι άλλοι 2 την έχουμε για δρόμο (ολοκαίνουργια τα όπλα) ...Κ ο Παύλος που είναι η εξαίρεση.

Αυτό ακριβώς Κωνσταντίνε, έχει το δικαίωμα και καλά κάνει να κατακρίνει ένα όπλο, αυτή είναι η γνώμη του στο κάτω κάτω. Αλλά να μου κοτσάρει απευθείας ένα άλλο όπλο το οποίο είναι πολύ καλύτερο, εντάξει ΕΛΕΟΣ όπως λες. Και πραγματικά δεν γίνεται να είναι όλα στραβά στο όπλο αυτό. Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά μετά το παραπάνω θα πάω να το δω. Μη σου πω θα ποστάρω βίντεο κάτω από το δικό του .sarcastic.

το δικο μου 2 φορες το χρονο το καθαριζω :p παντος το sx3 που την εχει ο φιλος μου κανει πολυ ωραιες τουφεκιες και με καλα σκοτωματα απο 12-15 πουλια ανεβηκε χωρις τιποτε αλλο να κανει στα 17-25 εχει λιγο ανακρουση αλλα οκ εγω εχω την βερεττα που ειναι σαν να να ριχνω με φλομπερ και ειναι υποκειμενικο ,την εχει 71 ποντους κανη και εχει μια ταση για το βαρος μπροστα αλλα χωρις καμια σημασια για μενα για να ξερετε απλα το προηγουμενο οπλο του φιλου μου ηταν μια αριστερη βενελι και δεν την εχει βγαλει απο την ντουλαπα ξανα :)

Α γειά σού Μάνο αυτό ακριβώς εννοώ φίλε, αποκλείεται σε άλλο βιντεακι σε καινούργιο μοντελο να έχει γίνει κάτι τέτοιο, αμερικανική αγορά όμως και ξέρουμε πως σκέφτονται αυτοί buy american ( άσχετα αν είπαμε η win φτιάχνεται στην Ευρώπη) φως φανάρι η δουλειά. Βέβαια καλά κάνει και σχολιάζει τα κακώς κείμενα αλλά θα θελα να είναι ίδιος με όλους.

Παρακολουθώ αρκετά βιντεάκια με παρουσιάσεις είτε από δικούς μας είτε από ξένους, τους δικούς μας τους κατανοώ απόλυτα γιατί έχουν να κάνουν με μια μικρότερου μεγέθους αγορά, είναι συνήθως οι ίδιοι οπλοπωλεις η αρθρογράφοι και δεν μπορούν να πουν και πολλά για διάφορους λόγους. Η αλήθεια είναι ότι δίνω μεγαλύτερη σημασία σε ανθρώπους που γράφουν εδώ μέσα γιατί ούτε έμποροι είμαστε ούτε αντιπρόσωποι, παράδειγμα το πρόσφατο ταξίδι των παιδιών στην Αφρική, δοκιμαστηκαν δύο καινούργια όπλα σε συνθήκες κυνηγίου με αρκετά όμως περισσότερες βολές και εκεί φαίνεται ένα όπλο αν είναι αβολο,γίνεται κουραστικό, αν είναι αξιόπιστο και τι τουφεκιες βγάζει.

παντος το sx3 που την εχει ο φιλος μου κανει πολυ ωραιες τουφεκιες και με καλα σκοτωματα απο 12-15 πουλια ανεβηκε χωρις τιποτε αλλο να κανει στα 17-25

Εδω θέλω να ρωτήσω κάτι ακούμε για τις κάννες τις BROWNING για τις κάννες της Winchester δεν ακούγεται τίποτα, η ίδιες δεν είναι ρε παιδιά στο ίδιο εργοστάσιο φτιάχνονται και έχουν τις ίδιες γεωμετριες η κάνω λάθος?

θεωρώ υπερβολικό τον κο Randy να βγάζει <<σχεδόν>> ακατάλληλο ένα όπλο όταν πίσω απ αυτό υπάρχει μια μεγάλη εταιρία όπως η win που μετράει μια μεγάλη πρόσφατη επιτυχία που λέγεται sx3.....ο καιρός και η πορεία πωλήσεων της sx4 στην Αμερική και στην Ελαδίτσα μας θα δείξει :)

Last edited:
Εμμμ Φαντάσου...Κάθε όπλο είναι...Άλλο όπλο!!!. 5 που την έχουμε, οι 2 την πούλησαν...Οι άλλοι 2 την έχουμε για δρόμο (ολοκαίνουργια τα όπλα) ...Κ ο Παύλος που είναι η εξαίρεση.
Ρε Τολι μηπως το ψαχνετε πολυ εκει στην Αθηνα και χανετε την ουσια.....

Ρε Τολι μηπως το ψαχνετε πολυ εκει στην Αθηνα και χανετε την ουσια.....
Ρε μήπως σας δίνει η Remington μπλουζάκια κ καπελάκια κ δεν το λέτε.
Εκτός αν στο Ιόνιο που βαρατε κ μακριά ... Έρχονται τα καλά όπλα :-)

Back