Θυμαμαι πριν 5 χρόνια που σε καποια πολη της Γαλλίας την βρήκα 900€ !!!και πάλι πιο φθηνά είναι και αρκετά πιο φθηνά μάλιστα
ευχαριστώ Παύλο
Θυμαμαι πριν 5 χρόνια που σε καποια πολη της Γαλλίας την βρήκα 900€ !!!και πάλι πιο φθηνά είναι και αρκετά πιο φθηνά μάλιστα
ευχαριστώ Παύλο
Θυμαμαι πριν 5 χρόνια που σε καποια πολη της Γαλλίας την βρήκα 900€ !!!
και πάλι πιο φθηνά είναι και αρκετά πιο φθηνά μάλιστα
ευχαριστώ Παύλο
Παντα τα χρησοπληρωναμε τα οπλα στην Ελλαδα Μακη. Επι δραχμης λογω δασμων και επι Ευρω λογω του νομου περι οπλων που κανει την κατευθειαν εισαγωγη απο εναν απλο καταναλωτη περιπλοκη. Η αγορα δεν παιζει καθολου, ο καθε αντιπροσωπος κλεινει το ματι του αλλου και οσο δεν τους βαζουν χερι οι εταιρειες που φτειαχνουν τα οπλα η κατασταση παραμενει οπως εχει .
Φαντάζομαι και η διαφορά στον ΦΠΑ ...
Παύλε δεν ξέρω τι παίζει με την εισαγωγή και με τους δασμούς, ΦΠΑ για τον αντιπρόσωπο, ΦΠΑ για τον πωλητή και ΦΠΑ για τον πελάτη. Αν όμως είναι όπως τα λες τότε δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία περί ΦΠΑ...Χρηστο 19% η Γερμανια και 20% η Γαλλια. Γυρω στο 50αρικο διαφορα δικαιολογειται, παραπανω ειναι υπερ του αντιπροσωπου.
Πολυ σωστα. Να προσθεσουμε οτι παλια οταν πρωτοβγηκε η sx3 την εδιναν με τα παντα φλατζες, τσοκς, αλλα πελματα κλπ.Σεβομαι το "νεο" μοντελο της Win αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα την αλλαζα με την δικη μου SX3 Field την οποια θεωρω ως το
πληρεστερο μοντελο της σειρας, μαζι βεβαια με το αντιστοιχο composite. Ειναι εμφανης η προσπαθεια να παραμεινει στα 1000 ευρω περιπου,
επιπεδα αγορας οπου υπαρχουν και αλλα ανταγωνιστικα μοντελα. Και βεβαια αυτο δεν δειχνει την "καλη καρδια και προθεση" του εμπορου, η πτωση
της τιμης ΜΟΝΟΝ απο πτωση ποιοτητας μπορει να συνοδευεται.
έλα ρε Παναγιώτη είπαν τέτοια πατάτα;;;; θα τρελλαθούμε ρε γμτΤο κορυφαιο που ακουσα στην εκθεση ηταν οταν τους ρωτησα γιατι η sx4 δεν εχει φλατζες? Και μου λενε με τις φετες για επιμηκυνση στο κοντακι αλλαζει η κλιση. Και τους λεω.. οκ και μετα εχετε κιτ να μακρυνει το χερι του κατοχου???
Ναι κε Μακη γι αυτο τους πηρα στο ψιλο...έλα ρε Παναγιώτη είπαν τέτοια πατάτα;;;; θα τρελλαθούμε ρε γμτ
Δεν μπορώ να ακούω κακίες για τους αντίπροσώπους.Οι ανθρωποι ειναι σοβαροί "επαγγελματίες" και σέβονται τον πελάτη .....εεεε την τσέπη τους ήθελα να πω.
Ποια 1100 μονο; καλα θα ηταν. Παιρνεις την α400 ή την vinci και σου βγάζουν αβαριες. Δεν μπορώ να καταλαβω πως γινονται τετοιες πατατες. Οκ ανοιξε η αγορα, υπαρχει ανταγωνισμος, εχει μεταφερθει η παραγωγη, αλλα χαλας το ονομα σου σαν εταιρία στην προσπαθεια σου να κρατησεις την ανταγωνιστικοτητα σου; Οξυμωρο ειναι.Πολυ σωστα. Να προσθεσουμε οτι παλια οταν πρωτοβγηκε η sx3 την εδιναν με τα παντα φλατζες, τσοκς, αλλα πελματα κλπ.
Τωρα για να συγκρατησουν κοστος και την τιμη ολες σε χαρτοκουτο, με αλλα πελματα και χωρις φλατζες η sx4. Το ιδιο κανουν και στα browning.
Γενικα εχω απαγοητευτει με αυτα που βλεπω τωρα που ψαχνω για οπλο. Οπλο στα 1100 και να βρισκεις μπιμπικια στη βαφη...
Οπως σε ολα οτι παλιο και πιο ποιοτικο. Οταν βγηκε η 391 ελεγαν ολοι ψευτικη η 302 ποιοτικη. Τωρα με την α400 λενε ολοι 391 ποιοτικη και η 302 θρυλος.
Το κορυφαιο που ακουσα στην εκθεση ηταν οταν τους ρωτησα γιατι η sx4 δεν εχει φλατζες? Και μου λενε με τις φετες για επιμηκυνση στο κοντακι αλλαζει η κλιση. Και τους λεω.. οκ και μετα εχετε κιτ να μακρυνει το χερι του κατοχου???Γενικα ακους οτι θες και οι εμποροι προσπαθουν να σου σπρωξουν απο οποιο οπλο κερδιζουν πιο πολλα..
Επιασα στα χερια μου σημερα μια sx4 και μπορω να πω οτι δεν ειδα κατι το τρομερο,Το μεγαλο μπουτο απελευθερωσης και το πελμα δεν δικαολογουν το ντορο που εκανε η εταιρια ,Με λιγα λογια <<αλλξε ο Μανωλιος και εβαλε !!!!!ΚριμαΓια μένα δεν εχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω η 4 απο την 3.Ειδικά που εχω από τις πρώτες που ήταν αχρωμίωτες,και εξωτερικά με την ενίσχυση τιτανίου που προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή στα χτυπήματα και μαζί ειχε 6 φλαντζες κλίσης , και 2 επιμήκυνσης.
Στο κοντάκι δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά.
Μοντέλο μόνο και μόνο για να λεει η εταιρεία οτι έ βγαλε κατι καινούριο.
Μάριε και η σκανδαλοθήκη άλλαξε με ολοφάνερη διαφορά που δεν μου άρεσε,για μένα που είμαι φαν αυτών των όπλωνΕπιασα στα χερια μου σημερα μια sx4 και μπορω να πω οτι δεν ειδα κατι το τρομερο,Το μεγαλο μπουτο απελευθερωσης και το πελμα δεν δικαολογουν το ντορο που εκανε η εταιρια ,Με λιγα λογια <<αλλξε ο Μανωλιος και εβαλε !!!!!Κριμα
Ναι Μακη εχεις δικιο αλλα και παλι δεν βλεπω τον λογο αλλαγης μοντελουΜάριε και η σκανδαλοθήκη άλλαξε με ολοφάνερη διαφορά που δεν μου άρεσε,για μένα που είμαι φαν αυτών των όπλων
Μάριε το μοντέλο που δεν αλλάζει μάρκετινγκ το λένε και αποδίδει καλάΝαι Μακη εχεις δικιο αλλα και παλι δεν βλεπω τον λογο αλλαγης μοντελου