Winchester SX4

Ρε μήπως σας δίνει η Remington μπλουζάκια κ καπελάκια κ δεν το λέτε.
Εκτός αν στο Ιόνιο που βαρατε κ μακριά ... Έρχονται τα καλά όπλα :)
Οχι ρε φιλε. εμεις με ταπηνα μπενελακια κηνηγαμε και δεν βαραμε πλεον μακρια.. βαραμε ποοοοολη μακρια. ;)Και δεν εχει να κανει με μαρκα οπλου.Κατσε να δεις και την super goose gia na εμπεδοσης το μακρια και το ψηλα. ΑΝΤΕ ξεκινα την ιδιογομοση σηγα σιγα και εμεις κοντα σου ειμαστε.ΤΑ σετ απ ειναι απλοχερα στα ποδια σου. πολλα απο αυτα ριχνουν και τα φιλαρακια σου απο τα αγων. τερεν.Για καντους καμια ερωτηση. Δεν χανεις και τηποτε.;)Εκτος και τα εχουν κριφα..sarcastic.

Οχι ρε φιλε. εμεις με ταπηνα μπενελακια κηνηγαμε και δεν βαραμε πλεον μακρια.. βαραμε ποοοοολη μακρια. ;)Και δεν εχει να κανει με μαρκα οπλου.Κατσε να δεις και την super goose gia na εμπεδοσης το μακρια και το ψηλα. ΑΝΤΕ ξεκινα την ιδιογομοση σηγα σιγα και εμεις κοντα σου ειμαστε.ΤΑ σετ απ ειναι απλοχερα στα ποδια σου. πολλα απο αυτα ριχνουν και τα φιλαρακια σου απο τα αγων. τερεν.Για καντους καμια ερωτηση. Δεν χανεις και τηποτε.;)Εκτος και τα εχουν κριφα..sarcastic.
Σσσσσσσσσσσσσσσς μη λες πολλα

Δεν σας λεει κατι το γεγονος οτι διαφορες εκδοσεις της SX3 πουλουνται ακομα σε καταστηματα ακριβοτερα απο την νεοαφιχθεισα?
Προσωπικα για εμενα, εκει ειναι οι μεγαλες ευκαιριες τωρα για καποιον που θελει μια Win, σιγουρα μπορει να πετυχει και πολυ καλυτερη
τιμη απο την υπαρχουσα.

Δεν σας λεει κατι το γεγονος οτι διαφορες εκδοσεις της SX3 πουλουνται ακομα σε καταστηματα ακριβοτερα απο την νεοαφιχθεισα?
Προσωπικα για εμενα, εκει ειναι οι μεγαλες ευκαιριες τωρα για καποιον που θελει μια Win, σιγουρα μπορει να πετυχει και πολυ καλυτερη
τιμη απο την υπαρχουσα.

Κ. Σταύρο θεωρείται ότι έχει να κάνει με θέμα ποιότητας κατασκευής? Επίσης τις ευκαιρίες όσον αφορά την sx3 σε μεταχειρισμένη με το σκεπτικό ότι έχει βγει νεότερο μοντέλο? Αλλά αν το νεο δεν είναι καλύτερο?

Ρε μήπως σας δίνει η Remington μπλουζάκια κ καπελάκια κ δεν το λέτε.
Εκτός αν στο Ιόνιο που βαρατε κ μακριά ... Έρχονται τα καλά όπλα :)
Τι να κανουμε ρε Τολι το εχουμε στο αιμα μας εμεις του Ιονιου και να βαραμε καλα και μακρια και να ψαχνομαστε με πυρομαχικα....χωρια που εχουμε και μια ντουλαπα πραγματα απο τις χορηγιες των εταιριων και τι να τα κανουμε.sarcastic.stefan,sky και εγω κυνηγησαμε μια βδομαδα μαζι με τον milvus και ειδαμε πραγματικα παρα πολυ καλα σκοτωματα απο τη V3 χωρς καπνα και προβληματα και το οπλο πραγματικα το στηψαμε,τωρα τη κανετε εσεις στην Αθηνα δεν ξερω;αν παντως καποιο φιλαρακι σου η εσυ θελετε να πουλησετε καποια V3 λογο προβληματων το συζηταμε

Κ. Σταύρο θεωρείται ότι έχει να κάνει με θέμα ποιότητας κατασκευής? Επίσης τις ευκαιρίες όσον αφορά την sx3 σε μεταχειρισμένη με το σκεπτικό ότι έχει βγει νεότερο μοντέλο? Αλλά αν το νεο δεν είναι καλύτερο?
Φιλε Μανο, θεωρεις το σημερινο Cherokee που κυκλοφορει καλυτερο απο τα προηγουμενα μοντελα?
Ο εμπορος "ακουει" και "νοιωθει" την ανασα της αγορας και πραττει αναλογα.
Οι "παλιες" SX3 που υπαρχουν στα καταστηματα ακομα απουλητες εχουν αγορασθει ακριβοτερα και πουλουνται ακομη ακριβοτερα απο τις νεες
SX4, ακριβως γιατι εχουν αλλα υλικα επανω τους, ειναι αλλα οπλα. Μπορει το νεο μοντελο να υπερεχει σε βλητικη αποδοση - λογω συνεχους βελτιωσης -
ακομα ομως αυτο προσωπικα δεν το γνωριζω, ομως ο ανταγωνισμος και οι τιμες του αλλα λεει. Ας μην ξεχναμε οτι ακομα και στο ιδιο μοντελο SX3
καποιες εκδοσεις "επεσαν" προς το τελος για να βρουν θεση στην αγορα, να παρουν ενα μεριδιο στα επιπεδα των 1000 ευρω.
Καλη συνεχεια.

Παίζει ρόλο το τι καλύτερο σου προσφέρει το νέο μοντέλο. Μπορεί π.χ. το cherokee το παλιό να ήταν ποιοτική κατασκευή να μην κολώνει πουθενά αλλά σε σχέση με το νέο να καίει πολύ περισσότερο. Όσον αφορά τα όπλα νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά τους είναι αρκετά περιορισμένα. Αν η εταιρεία έχει πέσει σε ποιότητα κατασκευής εμένα προσωπικά ούτε οι καλύτερες τουφεκιές ούτε η καλύτερη τιμή θα με δελεάσουν να το αγοράσω. Τι να το κάνω αν ξέρω ότι σε 5 χρόνια ξεφλουδίσουν οι κάννες; Εάν το ήθελα για το χωράφι να διώχνω τα κοράκια τότε αυτομάτως η τιμή αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία, βέβαια κρίνω τον εαυτό μου με έναν άλλο κυνηγό και όχι με ένα γεωργό. Συμπερασματικά αν η SΧ4 είναι καλύτερη μόνο στο θέμα της τουφεκιάς (κρατάω επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό) και ίσως έχει βελτιωθεί στα πιασίματά της τότε είναι ένα όπλο που ποτέ δεν θα με απασχολήσει εφόσον συνεχίζω να σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο!

Ναι μεν το παλιό τσεροκι είναι πιο αντοχής, αλλά το νέο έχει καλύτερες επιδόσεις καλύτερα φρένα καλύτερο design καίει πιο λίγο, καλύτερη ασφάλεια κτλ... για μένα παραμένει μεγάλη πατάτα η sx4 .. γιατί από την sx2 κάνει το μπαμ με το sχ3 πιο ελαφρύ καλή λειτουργία κανη δυναμιτη και αντί να βγάλει το επόμενο με κονους ds choke και κατι ακομα να γίνει φαβορί για νέους αγοραστές πάει και βγάζει το ίδιο με άλλα κουμπιά και πάπια και πελμα μάπα .

Last edited:
Ας κανουμε λιγο υπομονη, μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα, ειναι τεραστιες εταιρεις, επενδυουν στις βελτιωσεις των προιοντων τους,
δυσκολο να προτεινουν στην αγορα κατι "οχι τοσο καλο". Ας περιμενουμε, ειναι πολυ πιθανο η νεα SX4 να κρυβει προτερηματα που δεν φαινονται
με την πρωτη ματια.

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που του άρεσε η SX4....sarcastic. ha haaa
όχι κι εμένα που άρεσε και περισσότερο η ξύλινη που έχει βελτιωμένη πάπια και με βοηθάει καλύτερα στο πιάσιμο από την sx3
επίσης είπα ότι η πλαστική δεν μου έδειξε κάτι διαφορετικό από την sx3 μου ώστε να μπώ στο πειρασμό να την αλλάξω βάζοντας και 300+ ευρώ :)

Εκανα μια τρελλη σκεψη. Η σχ5 να ειναι αδρανειας... Αναβιωση της μοντ11

Πολυ πιθανον, τιποτα δεν αποκλειεται....
οπως με την browning μετα την MAXUS αεριου
πηγε στην AUTO 5 με αδρανεια.

Παιδια καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση γιατί οσο και να το έψαξα δεν βρίσκω σαφή απάντηση. Η sx4 δεν δέχεται φλαντζες αλλαγής κλισεων ή απλά δεν περιλαμβάνονται στα στάνταρ αξεσουάρ; .xm.

Παιδια καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση γιατί οσο και να το έψαξα δεν βρίσκω σαφή απάντηση. Η sx4 δεν δέχεται φλαντζες αλλαγής κλισεων ή απλά δεν περιλαμβάνονται στα στάνταρ αξεσουάρ; .xm.
Φλαντζες δεχεται σιγουρα απλα δεν τις περιλαμβανει για μειωση κοστους..

Back