Σε όσες κάνες έχω δει εκεί δημιουργούνται πρώτα ...Απ' οτι παρατηρησα οι κρατηρες εχουν δημιουργηθει στα πρωτα 25 με 35 εκατοστα απο τη θαλαμη
Μάλλον γιατί εκεί εξασκούνται οι μεγαλύτερες πιέσεις θερμοκρασίες και τριβέςΣε όσες κάνες έχω δει εκεί δημιουργούνται πρώτα ...
λευτερη το βιντεο σε ξεγελαει ,τα οπτικα σου δινουν απιστευτη εικονα του κρατηρα .Βλεπεις και την παραμικρη λεπτομερειαΑυτό ακριβώς εννοούσα Βαγγέλη ,επειδή έγραψες πως αφαίρεση μεγαλύτερη του 0,15 mm δεν γίνεται, μπορείς να αντιληφθείς το βάθος της λακκούβας που βλέπεις ώστε να αποφασίσεις αν θα επέμβεις;
Βαγγέλη ο Λευτέρης ρωτάει νομίζω (την ίδια απορία έχω και εγώ) πως καταλαβαίνεις ότι οι κρατήρες έχουν βάθος μέχρι 0,15 και αποφασίζεις να προχωρήσεις σε ρεκτιφιέ (honing).λευτερη το βιντεο σε ξεγελαει ,τα οπτικα σου δινουν απιστευτη εικονα του κρατηρα .Βλεπεις και την παραμικρη λεπτομερεια
το 0,15 ειναι ενα οριο ασφαλειας και καλο ειναι να μην το ξεπερναει ο τεχνιτης στο honing .Εαν οι κρατηρες ειναι μεγαλυτεροι ειναι ασκοπο το honing ,Otan εχεις δει και εχεις κανει ρεκτιφιε σε πολλες καννες μπορεις και καταλαβαινεις με την βοηθεια των οπτικων ποσο ειναι το βαθος και το ευρος του κρατηραΒαγγέλη ο Λευτέρης ρωτάει νομίζω (την ίδια απορία έχω και εγώ) πως καταλαβαίνεις ότι οι κρατήρες έχουν βάθος μέχρι 0,15 και αποφασίζεις να προχωρήσεις σε ρεκτιφιέ (honing).
SX4 όχι. Αλλά το κλείστρο αν το τραβήξεις μένει αγκιστρωμενο.Είχε cut-off κάποια καραμπίνα από τις SX2 - SX3 - SX4;
Προφανώς εννοείς όταν το όπλο είναι άδειο. Όταν είναι γεμάτο υποθέτω το κρατάς ανοιχτό με το χέρι για αλλαγή φυσιγγίου;SX4 όχι. Αλλά το κλείστρο αν το τραβήξεις μένει αγκιστρωμενο.
Αφού βάλεις δαχτυλακι στην αποθήκη για να μην τραβήξει φυσίγγι στη γλώσσαΠροφανώς εννοείς όταν το όπλο είναι άδειο. Όταν είναι γεμάτο υποθέτω το κρατάς ανοιχτό με το χέρι για αλλαγή φυσιγγίου;
μου αρεσουν αυτα τα οπλα!Αφού βάλεις δαχτυλακι στην αποθήκη για να μην τραβήξει φυσίγγι στη γλώσσα
Σάτιρε...μου αρεσουν αυτα τα οπλα!
Το ίδιο και στην Α300;Αφού βάλεις δαχτυλακι στην αποθήκη για να μην τραβήξει φυσίγγι στη γλώσσα
Η Α300,αν τραβήξεις το κλείστρο,δεν απελευθερώνει φυσίγγι απ'την αποθήκη.Το ίδιο και στην Α300;
Τα αμερικάνικα τραβάνε φυσίγγια από την γλώσσα, όχι τα ιταλικά. Το πρόβλημα και στα μεν και στα δε όταν δεν υπάρχει cut-off είναι ότι το κλείστρο δεν μένει ανοιχτό και πρέπει να το κρατάς για να βάλεις φυσίγγι.Το ίδιο και στην Α300;
Γι'αυτό αυτά τα όπλα είναι ευλογημεναΑυτό το "σιγά σιγά",σε όπλα με περιστροφικό κλείστρο ΜΠΟΡΕΙ να έχει αποτέλεσμα...."ευαγγέλια "