Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτό ακριβώς εννοούσα Βαγγέλη ,επειδή έγραψες πως αφαίρεση μεγαλύτερη του 0,15 mm δεν γίνεται, μπορείς να αντιληφθείς το βάθος της λακκούβας που βλέπεις ώστε να αποφασίσεις αν θα επέμβεις;
λευτερη το βιντεο σε ξεγελαει ,τα οπτικα σου δινουν απιστευτη εικονα του κρατηρα .Βλεπεις και την παραμικρη λεπτομερεια

λευτερη το βιντεο σε ξεγελαει ,τα οπτικα σου δινουν απιστευτη εικονα του κρατηρα .Βλεπεις και την παραμικρη λεπτομερεια
Βαγγέλη ο Λευτέρης ρωτάει νομίζω (την ίδια απορία έχω και εγώ) πως καταλαβαίνεις ότι οι κρατήρες έχουν βάθος μέχρι 0,15 και αποφασίζεις να προχωρήσεις σε ρεκτιφιέ 🤣 (honing).

Βαγγέλη ο Λευτέρης ρωτάει νομίζω (την ίδια απορία έχω και εγώ) πως καταλαβαίνεις ότι οι κρατήρες έχουν βάθος μέχρι 0,15 και αποφασίζεις να προχωρήσεις σε ρεκτιφιέ 🤣 (honing).
το 0,15 ειναι ενα οριο ασφαλειας και καλο ειναι να μην το ξεπερναει ο τεχνιτης στο honing .Εαν οι κρατηρες ειναι μεγαλυτεροι ειναι ασκοπο το honing ,Otan εχεις δει και εχεις κανει ρεκτιφιε σε πολλες καννες μπορεις και καταλαβαινεις με την βοηθεια των οπτικων ποσο ειναι το βαθος και το ευρος του κρατηρα

Η SX4 είναι απλό τουφέκι. Δεν έχει κατ οφ και τέτοια. Μόνο το κόλπο που είπε ο leo αν θες τέτοια λειτουργία. Εμένα δε μου χρειάστηκε ποτέ. Βέβαια μόνο πουλιά κυνηγάω. Σε άλλα κυνήγια μπορεί να είναι χρήσιμη.

Το ίδιο και στην Α300;
Τα αμερικάνικα τραβάνε φυσίγγια από την γλώσσα, όχι τα ιταλικά. Το πρόβλημα και στα μεν και στα δε όταν δεν υπάρχει cut-off είναι ότι το κλείστρο δεν μένει ανοιχτό και πρέπει να το κρατάς για να βάλεις φυσίγγι.

Last edited:
Με το cut-off αυτές είναι οι διαδικασίες για να αλλάξεις φυσίγγι στην θαλάμη ?

Αθόρυβα
1. ενεργοποιείς το cut-off
2. τραβάς το κλείστρο απορρίπτει το φυσίγγι και μένει πίσω
4. βάζεις νέο φυσίγγι στην γλώσσα
5. κλείνεις το κλείστρο
6. απενεργοποιείς το cut-off

Με θόρυβο
1. ενεργοποιείς το cut-off
2. τραβάς το κλείστρο απορρίπτει το φυσίγγι και μένει πίσω
4. απενεργοποιείς το cut-off
5. βάζεις νέο φυσίγγι στην αποθήκη
6. το παίρνει στην γλώσσα και κλείνει το κλείστρο αυτόματα

????

Υπάρχουν συστήματα cut off τα οποία τα ενεργοποιείτε ΟΤΑΝ έχεις τραβήξει πίσω το κλείστρο κι άλλα που τα ενεργοποιεις πριν.
Όταν τα απενεργοποιήσεις και στις δύο περιπτωσεις,το κλείστρο ελευθερώνεται και φεύγει με την δύναμη που του δίνει το επανατατικό,για να κλειδώσει στην θέση πυροδότησης.
Άρα, ΘΌΡΥΒΟΣ!
Για να μην κάνει (έντονο)θόρυβο το συγκρατουμε από το αυτακι του και το πάμε σιγά σιγά.
Αυτό το "σιγά σιγά",σε όπλα με περιστροφικό κλείστρο ΜΠΟΡΕΙ να έχει αποτέλεσμα...."ευαγγέλια "!:mad:
Σε κλείστρα που κλειδώνουν με αναδυόμενο κλειδί η "γεωμετρικό κλείδωμα "όπως sl80 η es100(πανομοιότυπα),no problem!

Back