Αληθοφανεστατη παντως η κοπελα με σωστο πιτσ
Που πήγε το μάτι σου.... Ποιο πάνω κοίτα ποιο πάνω χαχαχαχχααα
Αληθοφανεστατη παντως η κοπελα με σωστο πιτσ
Αυτό το κλείσιμο του ματιού στο τέλος με κάψε.
Κοίτα τι πρόσεξε!!!Αληθοφανεστατη παντως η κοπελα με σωστο πιτσ
Τα ειδα ρε συ τα πιο πανω μετα εχουμε να δουμε και πως τα παει με τα πουλια τωρα μπηκανε και δις φασσες στη δραμαΠου πήγε το μάτι σου.... Ποιο πάνω κοίτα ποιο πάνω χαχαχαχχααα
Ναι γτ με τα κυνηγετικα περναει απαρατήρητη θα προτιμουσα την sx4 με αντιθετο πιτσΚοίτα τι πρόσεξε!!!
Cut off δεν εχει...αλλα αν τραβηξεις κλειστρο ενω πατας συγχρονως το κουμπι δεν απελευθερωνει και το κλειστρο κλειδωνει πισω.Είχε cut-off κάποια καραμπίνα από τις SX2 - SX3 - SX4;
Για ποιο λόγο είναι στον οπλουργοζητησα να δω μια SX4
Δώσε το browning και πάρτη τι κάθεσαι;Επειδη τις επωμισα και τις δυο (SX4, A300) εναλλάξ 2-3 φορες η SX4 δεν ειχε καρμπον επωμιση ενω η Α300 ερχοταν τελεια καθε φορα, οφειλω να ομολογησω. Το αποδιδω στην λεπτη λαβη της SX4.
Μην του ανοιγεις πληγες τωρα!Δώσε το browning και πάρτη τι κάθεσαι;
Θα την παρω χωρις να δωσω τιποτα. Θα μοιρασει λεφτα ο Κουλης. Θα γινουμε μαγκες ολοι.Δώσε το browning και πάρτη τι κάθεσαι;
Αν έχεις κουπιά για χέρια ?Επειδη τις επωμισα και τις δυο (SX4, A300) εναλλάξ 2-3 φορες η SX4 δεν ειχε καρμπον επωμιση ενω η Α300 ερχοταν τελεια καθε φορα, οφειλω να ομολογησω. Το αποδιδω στην λεπτη λαβη της SX4.
Αυτο ειπε και ο Βαγγος οταν εφτιαχνε το κοντακι της brow. Γι αυτο μου ειπε σου αρεσει το prince of wallesΑν έχεις κουπιά για χέρια ?
Και λίγο πριν τις εκλογές θα πάει πάλι 3€ το λίτρο το πετρέλαιο ώστε να μαζέψει κάνα φράγκο πάλι και μετά να το ξαναριξει για να μοιράσει πασχαλιατικο μπόνουςΘα την παρω χωρις να δωσω τιποτα. Θα μοιρασει λεφτα ο Κουλης. Θα γινουμε μαγκες ολοι.
Τον πήρες στον λαιμό σου τον άνθρωπο!Πηγα Καλκατζακο για φυσιγγια το απογευμα και ημουν εγω κι ενας ακομα που κοιταγε μια Α300 outlander.
Μπηκα στον πειρασμο μιας και δεν ειχε κοσμο και ζητησα να δω μια SX4.
Ξυπνησαν μνημες. Τι οπλαρα!! Του λεω εχεις ξυλινη?
Το παλικάρι με ξερει τι λοξα εχω και λεει εχω, να στην κατεβασω?
Οχι λεω ασε, δεν ειμαι για τετοια, να χω εφιαλτες το βραδυ.
Μ' αυτα και μ' αυτα και την κουβεντουλα εκει, πρεπει ο αλλος να αλλαξε γνωμη και καλοκοιταγε την SX4 μετα.
Μολις την επωμισε του καλαρεσε.