Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημερα σε ολους,θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους SX4,εαν εχουν κανει καποια τροποποιηση στο κοντακι ,σε ξυλινη εκδοση της SX4,εφοσον το οπλο τους τουφεκουσε καπως ψηλα 60-40 ετσι ωστε να τουφεκαει 50/50,και εαν ναι τι ακριβως εχει κανει.Δεν εννοω να εκανε καινουργιο κοντακι,ουτε να χρησιμοποιησε τις επιμυκηνσεις του κοντακιου.
Λογικα θα εφτιαξαν καμια χειροποιητη φλατζα η θα εβαλαν απο sx3

Λογικα θα εφτιαξαν καμια χειροποιητη φλατζα η θα εβαλαν απο sx3
Η πλαστική πάντως δε παίρνει τίποτα. Απλά κουμπώνεις στο μάγουλο δυνατά αν ψηλοτουφεκαει. Η SX4 είναι take it or leave it. Αν είναι ξύλινη παίζεις ρασπα.

Φοβερή παρουσίαση . Αλλά , όντως έτσι είναι βλητικά . το μόνο που λείπει είναι μια Auto 5 .

όντως αν είχε την α5 την παλιά και την α5 την καινούρια θα είχε όλη την γκάμα. αλλά νομίζω έβαλε όλα όσα έχουν ίδιο μηχανισμό.

Έχει καιρό που το είδα. Δε θυμάμαι τι έβγαλε. Πάντως το τεστ δε μου είχε φανεί καλό.

το αποτέλεσμα είναι ότι στον τελικό πήγαν η sx1 με την μαξους. απλός αυλός και διευρυμένος. με την μαξους τελικά να είναι καλύτερη. στο τεστ χρησιμοποιήθηκαν ελαφριά φυσίγγια

το αποτέλεσμα είναι ότι στον τελικό πήγαν η sx1 με την μαξους. απλός αυλός και διευρυμένος. με την μαξους τελικά να είναι καλύτερη. στο τεστ χρησιμοποιήθηκαν ελαφριά φυσίγγια
Η SX1 δεν έχει στενό .στα όρια είχε. 18,6

Η SX1 δεν έχει στενό .στα όρια είχε. 18,6

σωστά τωρα το ξαναείδα. μέτρησαν και χιλιοστα στην έξοδο του στομιου και έβγαιναν και οι δύο 3*. Η sx1 σταθερό τσοκάρισμα Mod και η μαξους εναλλασομενα. οπότε στην ουσία ίδιος αυλός από το 1970

όντως αν είχε την α5 την παλιά και την α5 την καινούρια θα είχε όλη την γκάμα. αλλά νομίζω έβαλε όλα όσα έχουν ίδιο μηχανισμό.
Η A 5 έχει πολύ καλή κάννη .Επειδη έχουν περάσει όλα σχεδόν τα brow από τα χέρια μου ( εκτός το maxus 2) , η auto 5 και η A5 όντως έχουν καλές κάννες . Αλλά και η SX2 με την SX3 δεν είχα παράπονο .

Η A 5 έχει πολύ καλή κάννη .Επειδη έχουν περάσει όλα σχεδόν τα brow από τα χέρια μου ( εκτός το maxus 2) , η auto 5 και η A5 όντως έχουν καλές κάννες . Αλλά και η SX2 με την SX3 δεν είχα παράπονο .

νομίζω ότι γενικά οι brow-win φημίζονται γιαυτό

Όλες οι μάρκες
νομίζω ότι γενικά οι brow-win φημίζονται γιαυτό
ολες φημίζονται για κάτι . Οι remi για την κάννη. Οι brow το ίδιο. Η beretta για την απλότητα κι το ` `σήκωμα `` που έχουν . οι moss για την κάννη , και πάει λέγοντας .ο καλύτερος αυτόματος φορτωτής ήταν και είναι για μένα η beretta . Απλά τα αμερικανικά αν είχαν καλύτερη υποστήριξη θα είχαν καλύτερη θέση γιατί όντος αξίζουν .

Όλες οι μάρκες

ολες φημίζονται για κάτι . Οι remi για την κάννη. Οι brow το ίδιο. Η beretta για την απλότητα κι το ` `σήκωμα `` που έχουν . οι moss για την κάννη , και πάει λέγοντας .ο καλύτερος αυτόματος φορτωτής ήταν και είναι για μένα η beretta . Απλά τα αμερικανικά αν είχαν καλύτερη υποστήριξη θα είχαν καλύτερη θέση γιατί όντος αξίζουν .

σωστές οι παρατηρήσεις σου. Την moss ήθελα να την αγοράσω κάποια περίοδο αλλά έβγαινε μόνο με κάννη με πορτινγκ και δεν ήθελα τον έξτρα ήχο που βγάζει.

Back