Για ευλογία,....δεν ξέρω!Γι'αυτό αυτά τα όπλα είναι ευλογημενα
"Διαβασμενα",....ίσως....
Για ευλογία,....δεν ξέρω!Γι'αυτό αυτά τα όπλα είναι ευλογημενα
Για ευλογία,....δεν ξέρω!
"Διαβασμενα",....ίσως....
καμια δεν εχει ουτε η browning phoenix το μονο που μπορεις να κανεις τυπου cut off ειναι να πατησεις λιγο τι γλωσσα να τραβησει κλειστρο να βγαλεις απο θαλαμη το φυσιγγι απλα πρεπει να κρατας το κλειστροΕίχε cut-off κάποια καραμπίνα από τις SX2 - SX3 - SX4;
Ποιά Winchester. ;View attachment 62363
Διακρίνω εμφανή βήματα προόδου απ' την Winchester....
Ποιά Winchester. ;
Μπορεί να κάνει ο κύριος raniero testa δοκιμές "διάτρησης" με την εν λόγω κυρία.Επιθετικο marketing λέγεται αυτό κυριοιView attachment 62363
Μπορεί να κάνει ο κύριος raniero testa δοκιμές "διάτρησης" με την εν λόγω κυρία.Επιθετικο marketing λέγεται αυτό κυριοι
Τι να της μάθει βρε Σταμάτη νομίζω τα γνωρίζει τα υπόλοιπα!Ο ρανιερο τεστα της έχει μάθει και ολίγον τι απο εξιμπισιον σουτινγκ. Τώρα τι άλλο της έχει μάθει δεν το γνωρίζω
Θ προτιμουσα μια νεαρη με ρουχα σκοποβολης ,γιλεκα ,παπουτσια κλπ με φοντο βατηρες ,παρα την κυρια με τα δεκαποντα ντυμενη λες και βγηκε απ κανενα κωλομπαρο στην αλιαρτο .Το ποιο τραγικο το οπλο γκλιτσα ,<< Αποκοιμηθει ο μπιστικός απανου στο ραβδι του και χανει χιλια προβατα και δυό χιλιαδες γιδια>>>Μπορεί να κάνει ο κύριος raniero testa δοκιμές "διάτρησης" με την εν λόγω κυρία.Επιθετικο marketing λέγεται αυτό κυριοι
Κάπου κυκλοφορεί το leon “Hellas” εδώ μέσαView attachment 62363
Τι να της μάθει βρε Σταμάτη νομίζω τα γνωρίζει τα υπόλοιπα!
Θ προτιμουσα μια νεαρη με ρουχα σκοποβολης ,γιλεκα ,παπουτσια κλπ με φοντο βατηρες ,παρα την κυρια με τα δεκαποντα ντυμενη λες και βγηκε απ κανενα κωλομπαρο στην αλιαρτο .Το ποιο τραγικο το οπλο γκλιτσα ,<< Αποκοιμηθει ο μπιστικός απανου στο ραβδι του και χανει χιλια προβατα και δυό χιλιαδες γιδια>>>
Θ προτιμουσα μια νεαρη με ρουχα σκοποβολης ,γιλεκα ,παπουτσια κλπ με φοντο βατηρες ,παρα την κυρια με τα δεκαποντα ντυμενη λες και βγηκε απ κανενα κωλομπαρο στην αλιαρτο .Το ποιο τραγικο το οπλο γκλιτσα ,<< Αποκοιμηθει ο μπιστικός απανου στο ραβδι του και χανει χιλια προβατα και δυό χιλιαδες γιδια>>>
Κάπου κυκλοφορεί το leon “Hellas” εδώ μέσα
Αυτό το κλείσιμο του ματιού στο τέλος με κάψε.https://www.instagram.com/reel/Cl1aBUQqUOG/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Πάρε και με στολή σκοποβολής φίλε μου