Τελος ηθελα να ρωτησω για την περιπτωση που παω σε κανενα εβρο..... (λεμε τωρα) θελει κατι ιδιεταιρο τα μεταλικα μερη ή τα ξυλα???
Αν με το καλό πας Έβρο. πολύ καλό στεγνωμα και μετά λαδακι. η αρμυρα είναι πολύ άτιμη για τα μεταλλικά μέρη.
Τελος ηθελα να ρωτησω για την περιπτωση που παω σε κανενα εβρο..... (λεμε τωρα) θελει κατι ιδιεταιρο τα μεταλικα μερη ή τα ξυλα???
γεια σου Αλέξανδρε με τη wingester σου .. καλοτουφεκη να σου ειναι !
Εμείς τα είπαμε και στο τηλ. Καλορίζικη και πάλι φίλε. Θα την λιώσεις είμαι σίγουρος!!Καλημέρα στην ομάδα.
Από εχθές είμαι ευτυχής ιδιοκτήτης μιας sx3 Black shadow.
Μετά από ένα μήνα αναζήτησης εχθές την έφερα σπίτι.
Είναι 66 άρα με μαύρα ξύλα. Έχει κάποια θέματα που με ξενέρωσαν όπως το ότι δεν υπάρχουν φλατζες αλλαγής κλίσεις και έχει μόνο 3 τσόκ δεν έχει βαλίτσα , αλλά το μεγαλύτερο θέμα ήταν η ανυπαρξία πέλματος απορρόφησης στο κοντάκι. Μέχρι τώρα δεν το πρόσφεραν αλλά στην ιστοσελίδα του αντιπρόσωπου το δείχνει. ....
Γενικά έχει διάφορα σε βάρος από την μ2 άλλα το ξύλο είναι άλλο πράμα. ..... την είχα και την κράταγα και γέμιζα λάδια όλο το βράδυ. ..
Ευχαριστώ πολύ όσους ταλαιπωρία στην αναζήτηση. ...
Κορυφαια σαν καραμπινα αεριων σε αξιοπιστια,βλητικα υπερτερη μονο σε σχεση με τους στεννους αυλους εφ οσον εχουν απολυτη συμβατικη μορφη στη γεωμετρια τους λογο καλυτερης ατρακτου.μακαρι να ειναι καλα και απο βλητικης και απο αξιοπιστία, γιατι διαβαζα για την εμπλοκη μιας ιδιας λιγες σεληδες πισω και με επιασε η ψυχή μου...
Φαντασου ξενερωμα να εχεις παει για ταξήδι και να μεινεις παγωτό με κατι τετοιο..
Τι λετε οι πιο παλιοι??
Καλοριζικο και καλοτουφεκο το εργαλειο Αλεξανδρε...............Καλημέρα στην ομάδα.
Από εχθές είμαι ευτυχής ιδιοκτήτης μιας sx3 Black shadow.
Μετά από ένα μήνα αναζήτησης εχθές την έφερα σπίτι.
Είναι 66 άρα με μαύρα ξύλα. Έχει κάποια θέματα που με ξενέρωσαν όπως το ότι δεν υπάρχουν φλατζες αλλαγής κλίσεις και έχει μόνο 3 τσόκ δεν έχει βαλίτσα , αλλά το μεγαλύτερο θέμα ήταν η ανυπαρξία πέλματος απορρόφησης στο κοντάκι. Μέχρι τώρα δεν το πρόσφεραν αλλά στην ιστοσελίδα του αντιπρόσωπου το δείχνει. ....
Γενικά έχει διάφορα σε βάρος από την μ2 άλλα το ξύλο είναι άλλο πράμα. ..... την είχα και την κράταγα και γέμιζα λάδια όλο το βράδυ. ..
Ευχαριστώ πολύ όσους ταλαιπωρία στην αναζήτηση. ...
Εγω παντως εκανα σημερα το πρωι τεστ με την δικια μου και ερηξα 3-4 κουτια 28 αρια & 32 αρια και το ζεστανα μια σταλα...
Θελω μαλλον την βοηθεια οπλουργου για να ερθει το οπλο στα μετρα μου.
Τι φυσίγγια πανε στην κανη???