Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στόχος (porting) επιτευχθεί!! .cool..shoot. αψεγάδιαστη δουλειά προσεγμένη κ μελετημένη απ τον κύριο Λιάκο Κώστα!! +το ποσό επεξηγηματικός ήταν για τα οφέλη του porting...hunter.
Για Γράψε και σε εμας τι σου είπε Κώστα

Στόχος (porting) επιτευχθεί!! .cool..shoot. αψεγάδιαστη δουλειά προσεγμένη κ μελετημένη απ τον κύριο Λιάκο Κώστα!! +το ποσό επεξηγηματικός ήταν για τα οφέλη του porting...hunter.
Αν δεν δω φωτο ....δεν πιστευω τιποτα !! χε χε !!!
Αντε φιλαρακο να το χαρεις ...και να μας πεις και εντυπωσεις !!
Πες μας και ποσο σου κοστισε !!

Εχω μεινει και εγω πολυ ευχαριστημενος απο την δουλεια του Λιακου Κωστα απο τους κονους που εκανα.....

οπως λεει κ ο φιλος Κωστας θελουμε φωτο θελουμε φωτο .pray to God.
περιμενουμε εντιπωσεις απο τις δοκιμες σου

Εχω το ιδιο οπλο ,αποψη μου ειναι να μην κανεις porting.Eγω λογο απειριας και βλακιας εκανα και το εχω σκυλομετανοιωσει, ανυποφορος θορυβος στις πολλες ντουφεκιιες,,οταν φυσαει σου ερχονται καταλοιπα στα ματια κλπ Ο οπλουργος που το εκανε επεμενε να μην το κανω αλλα εγω δεν τον ακουσα Ο Μακης εχει δικιο παρε 2 καλα τσοκ και εισαι ετοιμος .Εγω προσωπικα εχω παρει 2 carlson και εχω παραγγειλειι και 2 gemini
Ανάλογα το porting που θα κάνεις και σε ποιον Όχι ωμός ότι δεν είναι σωστό και αυτό που λέει και ο Μάκης πολλά μοντελα εταιρειών πρακτικής σκοποβολής εχουν από το εργοστάσιο porting οπος και sx3 Benelli sp κλπ

Εχω μεινει και εγω πολυ ευχαριστημενος απο την δουλεια του Λιακου Κωστα απο τους κονους που εκανα.....
πολύ καλές και μελετημένες δουλειές έψαξα αρκετά τι και πώς για το porting και ο άνθρωπος απλά ήξερε τι έπρεπε να κάνει για το σωστό porting βάση προδιαγραφών εξωτερικού.. με καλούπια από Αμερική

πολύ καλές και μελετημένες δουλειές έψαξα αρκετά τι και πώς για το porting και ο άνθρωπος απλά ήξερε τι έπρεπε να κάνει για το σωστό porting βάση προδιαγραφών εξωτερικού.. με καλούπια από Αμερική
Ποσες τρυπες εγιναν στην καθε πλευρα ?
Περιπου σε τι αποσταση απο την ακρη της κανης ...ξεκιναν οι τρυπες ?
Τελικο κοστος του porting ?

Νίκο προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα είτε απο pc είτε από κην εδώ.. μου έσπασε τα νεύρα :(

δοκημασε αλλο σαητ να ανεβασεις φωτο μπορει το postimage να κολησε
Χθες το βράδυ που προσπάθησα κι εγώ να ανεβάσω κάποιες φωτο, το postimage μου έσπασε κι εμένα τα νεύρα !!! :mad: .buy buy.... και τελικά τις ανέβασα με το imgur ... ;)

Πριν τους κώνους δοκίμασες πίνακα??κι αν ναι,μετά την επιμήκυνση ξανά δοκίμασες πάλι??τι διαφορά είδες??

Ποσες τρυπες εγιναν στην καθε πλευρα ?
Περιπου σε τι αποσταση απο την ακρη της κανης ...ξεκιναν οι τρυπες ?
Τελικο κοστος του porting ?
18 από κάθε πλευρά για να πιάσεις το 100% του porting.. το ποσοστό ξεκινάει από το 50% 11 και 11 με την κατάλληλη γωνία και την κατάλληλη διάταξη τρυπών!! και η απόσταση είναι ακριβώς Εκεί που τελειώνει η καύση της πυρίτιδας.. μου διαφεύγει το νούμερό μετράω και σου στέλνω μήνυμα... οφέλη 3 εξαγωγή αερίων όσο και όπως πρέπει! ομαλοποίηση σκαγιών ελαχιστοποίηση ανάκρουσης στομίου κάννης (βλέπε trap skate)

18 από κάθε πλευρά για να πιάσεις το 100% του porting.. το ποσοστό ξεκινάει από το 50% 11 και 11 με την κατάλληλη γωνία και την κατάλληλη διάταξη τρυπών!! και η απόσταση είναι ακριβώς Εκεί που τελειώνει η καύση της πυρίτιδας.. μου διαφεύγει το νούμερό μετράω και σου στέλνω μήνυμα... οφέλη 3 εξαγωγή αερίων όσο και όπως πρέπει! ομαλοποίηση σκαγιών ελαχιστοποίηση ανάκρουσης στομίου κάννης (βλέπε trap skate)
.well done.

Καλησπέρα ομάδα!! Να παραθέσω την εξής ερώτηση σκέφτομαι να κάνω porting στην κάννη στον κύριο Λιάκο στον Ασπρόπυργο θα κερδίσω κάτι ? θα χάσω κάτι? Εχει κάνει κάποιος Να μου παράθεσει την γνώμη του Όλες η απόψεις δεκτές :).xm.
Εγω φιλε εκανα στον Λιακο porting(20 τρυπες)..Ειδα διαφορα στη αναπηδηση της κανης και μια αμυδρα καλυτερη συγκεντρωση..Αυτα τα παρατηρησα στο σκοπευτηριο που επρεπε μετα το porting να ειμαι λιγο πιο προσεκτικος στην σκοπευση μου απ οτι πριν,που δεν το ειχα φτιαξει..Καλο ειναι,αν θες καντο..Για τον ηχο που λενε,οτι ακουγεται πιο δυνατα,δεν παρατηρησα κατι...

Εγω φιλε εκανα στον Λιακο porting(20 τρυπες)..Ειδα διαφορα στη αναπηδηση της κανης και μια αμυδρα καλυτερη συγκεντρωση..Αυτα τα παρατηρησα στο σκοπευτηριο που επρεπε μετα το porting να ειμαι λιγο πιο προσεκτικος στην σκοπευση μου απ οτι πριν,που δεν το ειχα φτιαξει..Καλο ειναι,αν θες καντο..Για τον ηχο που λενε,οτι ακουγεται πιο δυνατα,δεν παρατηρησα κατι...
Το εκανε Θοδωρη τον ειπαμε καλοριζικο και περιμενουμε εντυπωσεις απο τον Κωστα
Καλη πολλη καλη η δικη σου αναφορα για το πορτινγκ αλλα και τον οπλουργό :)

Last edited:
Μπραβο Κωστη !...ωραια ακουγεται !!...μεγειες λοιπον !!......θελουμε ακομα τις φωτο ...οποτε με την πρωτη ευκαιρια ...ανεβασε !!(και βγαλε μερικες απο πολυ κοντα αν μπορεις ) ....θενξ για το ινπουτ ...που λεν και οι αμερικανοι !!

Back