Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
18 από κάθε πλευρά για να πιάσεις το 100% του porting.. το ποσοστό ξεκινάει από το 50% 11 και 11 με την κατάλληλη γωνία και την κατάλληλη διάταξη τρυπών!! και η απόσταση είναι ακριβώς Εκεί που τελειώνει η καύση της πυρίτιδας.. μου διαφεύγει το νούμερό μετράω και σου στέλνω μήνυμα... οφέλη 3 εξαγωγή αερίων όσο και όπως πρέπει! ομαλοποίηση σκαγιών ελαχιστοποίηση ανάκρουσης στομίου κάννης (βλέπε trap skate)
Δηλαδη πρεπει να εχεις 36 τρυπες για να πιασεις το μεγιστο οφελος?

Δηλαδη πρεπει να εχεις 36 τρυπες για να πιασεις το μεγιστο οφελος?
Ναι με βάση πάντα αμερικανικών προδιαγραφών manual και γνώσεων οπλπουργου τα ποσοστα αυτα ειναι αναγραφόμενα θα σε ενημερώσω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις στην Αμερική που απλά δεν βλέπεις κάννη μετά από ένα σημείο!! ακραίες περιπτώσεις Ανάλογα τη χρήση και ωμός υπάρχουν..

Πριν τους κώνους δοκίμασες πίνακα??κι αν ναι,μετά την επιμήκυνση ξανά δοκίμασες πάλι??τι διαφορά είδες??
Δοκιμασα πινακα και πριν και μετα τους κωνους. θελω καποια στιγμη να τα ανεβασω ..... δεν υπαρχει και χρονος!!!
Αλλα θελω πρωτα να παρω και καποιο after τσοκ και μετα να το δημοσιευσω.
Παντος δεν το μετανιωσα, σιγουρα εχει σφιξει και εχει βελτιωθη λιγο η κατανομη στην τουφεκια,και οποτε εχω καλυτερα σκοτωματα.

Δοκιμασα πινακα και πριν και μετα τους κωνους. θελω καποια στιγμη να τα ανεβασω ..... δεν υπαρχει και χρονος!!!
Αλλα θελω πρωτα να παρω και καποιο after τσοκ και μετα να το δημοσιευσω.
Παντος δεν το μετανιωσα, σιγουρα εχει σφιξει και εχει βελτιωθη λιγο η κατανομη στην τουφεκια,και οποτε εχω καλυτερα σκοτωματα.
.well done.

Ακομα δεν μας ανεβασες φωτο με το εργαλειο..(ισως και καμια διασταση)
Συμπληρωσε αν μπορεις Κωστα και τις εμπειριες σου αν την χρησημοποιησες στο κυνήγι.
Σε περιμενω γιατι ειμαι στο τσακ και εγω.
Ευχαριστω.

Ιδιες ειναι στο μηχανισμο αεριων μια διαφορα στο πιστονι μικρη αλλα ειναι ορατη
Αυτο που δεν ειναι ορατο και ειναι σημαντικο για καποιους που χρησιμοποιουν βαρια φυσιγγια ειναι η διαφορα που εχουν στην καννη
Η maxus εχει καννη με διευρυμενο κωνο :)

Ιδιες ειναι στο μηχανισμο αεριων μια διαφορα στο πιστονι μικρη αλλα ειναι ορατη
Αυτο που δεν ειναι ορατο και ειναι σημαντικο για καποιους που χρησιμοποιουν βαρια φυσιγγια ειναι η διαφορα που εχουν στην καννη
Η maxus εχει καννη με διευρυμενο κωνο :)
Μακη θεωρεις οτι η κανη της maxus σε σχεση με της sx4 λογω μεγαλυτερου κωνου εχει πιο συγκεντρωτικες τουφεκιες και καλυτερες κατανομες ή οι διαφορές ειναι αμελητεες?Νομιζω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι η maxus δεν εχει πλεον 6 cm αυλο που ειχε παλιοτερα αλλά 3.5,ενω η sx4 περιπου 2cm.

Μακη θεωρεις οτι η κανη της maxus σε σχεση με της sx4 λογω μεγαλυτερου κωνου εχει πιο συγκεντρωτικες τουφεκιες και καλυτερες κατανομες ή οι διαφορές ειναι αμελητεες?Νομιζω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι η maxus δεν εχει πλεον 6 cm αυλο που ειχε παλιοτερα αλλά 3.5,ενω η sx4 περιπου 2cm.
Απ οσο γνωριζω κι εγω ετσι ειναι. Απ οσο ξερω αυτο που λες ισχυε στα πρωτα μοντελα px hunter αλλα εγιναν καποιες αλλαγες σε κατι φυσιγγια αμερικανικα και μειωθηκε ο κωνος στα επομενα

Λεωνίδα δεν έχω κάνει συγκριτικές δοκιμές για να πω κάτι πιο χειροπιαστό,από μόνος μου σκεπτόμενος θεωρώ ότι στα χοντρά σκάγια και τα βαρύτερα φυσίγγια θα έχει μια ελαφριά υπεροχή
έρχεται όμως ο φίλος μου ο Στέλιος που έχει δοκιμάσει και τις 2 στο κυνήγι και μου λέει ότι οι διαφορές είναι αμελητέες όπως αναφέρεις στην ερώτηση σου
τον πιστεύω γιατί πέρα από έμπειρος έχει κυνηγήσει τα 2 όπλα σε αρκετά κυνήγια με ψιλά και χοντρά σκάγια
sx3 και sx4 έχει ο ίδιος maxus ο μόνιμος συγκυνηγός του σε Ελλάδα εξωτερικό
Ο κώνος της maxus δεν είναι πια 6,7cm όπως οι πρώτες αλλά κοντά στο 3,5cm όπως πάλι αναφέρεις
η επιστροφή στον κοντύτερο κώνο έγινε μετά από παράπονα στην Αμερική για κάποιο φυσίγγι,με ατσάλινα σκάγια σε σχήμα κύβου,της winchester ότι δεν είχε καλή απόδοση
παραπονέθηκαν κυνηγοί κι η brow το άλλαξε γιατί εκεί υπάρχει σεβασμός ;)
εδώ θα μου επιτραπεί να πώ ότι δεν είναι πανάκεια ο μακρύς μακρύς κώνος....σε όλα στην φύση υπάρχουν όρια....
Ο κώνος της sx4 δεν είναι ούτε 2cm κάπου στο 1,5cm
τέλος πάντων και τα 2 έχουν τουφεκιά φαρμάκι :)
υ.σ. η maxus του συγκυνηγού είναι με τον κοντό κώνο

Back