Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το κοντάκι είναι η αλήθεια ότι μου φαίνεται λίγο κοντό και έτσι με προσθήκες το έφερα καλύτερα... Βλέποντας και κάνοντας.... .sarcastic.
Αντε να δούμε αν εισαι και κέντρο η θα εισαι κι εσύ αριστερά και πανω ......λέω εγω τώρα .buy.

Υπάρχει κάποιος λόγος που βαράμε πάνω αριστερά??? Λίγο δηλαδή κάτι δάχτυλακια... Όχι πολλά....
Το πρωτο που πρέπει να διορθωθεί ειναι το αριστερά Παναγιώτη, που ειναι κατα κάποιο τρόπο θεμα των δεξιόχειρων.
Το πάνω ερχεται δεύτερο και σ αυτό παίζουν ρόλο μια σειρά απο πραγματα που αφορούν το ίδιο το όπλο αλλά και σενα.
Κανε τις δοκιμές και τα λέμε.

καλα σου το ειπε ο φιλος πιο πανω ...αν πιεσεις λιγο την γλωσσα οταν τραβας το κλειστρο ...δεν σου ανεβαζει φυσιγγι απο την αποθηκη !! (ηθελα κι εγω νωριτερα οταν μιλουσαμε να σου το πω....αλλα με τα πολλα το ξεχασα !!)

Υπάρχει κάποιος λόγος που βαράμε πάνω αριστερά??? Λίγο δηλαδή κάτι δάχτυλακια... Όχι πολλά....
Αν βαράς πάνω αριστερά ...με μπηχτή...κοντακι...αν στοχευμενα ..ο τρόπος που τραβάς...κ οχι να πιεζεις...η σκανδάλη!!!θα πρέπει να πιεζεις με την άκρη του δαχτύλου κ στο μέσο της....σιν ανάσες....σιν ...αναμεσα απο κάθε καρδιακό παλμό!

Καλησπερα και απο μενα.μια ερώτηση θελω να κάνω οποιος γνωρίζει.έχω την winchester sx3 καθαρα για κυνήγι τσιχλας καρτερι η περπατητο.εχω βαλει carlson m και αυτο που παρατήρησα ειναι σφιχτες ντουφεκιες στα 25 30 μετρα.Σκεφτομαι για κατι πιο ανοιχτό ειμαι αναμεσα σε paternmaster shortrange και σε carlson LM PORTED.τι προτείνεται?

Καλησπερα και απο μενα.μια ερώτηση θελω να κάνω οποιος γνωρίζει.έχω την winchester sx3 καθαρα για κυνήγι τσιχλας καρτερι η περπατητο.εχω βαλει carlson m και αυτο που παρατήρησα ειναι σφιχτες ντουφεκιες στα 25 30 μετρα.Σκεφτομαι για κατι πιο ανοιχτό ειμαι αναμεσα σε paternmaster shortrange και σε carlson LM PORTED.τι προτείνεται?
Το Lm που λες εγώ το είχα φίλε και το έδωσα. Δεν του έδωσα πολλές ευκαιρίες από την ώρα που το πήρα . Το δούλεψα μόνο σε τραγούδια και άγριοπερίπτερα. Δεν μου πολυάριθμες έχασα πουλιά. Επιτυχίες είχα μόνο με το κλασικά και με τα περιεκτικό 34 ν6. Πάρε τα ανατομία και θα σε καλύψουν. Το δε σορτ σκοτώνει και μετά τα αναγραφομενα

Εγώ στην αρχή πήρα το μίντ. Το πρώτο στοκ φρένο που αγόρασα. Λόγο ψυχολογικό για αστείες στα κοντινά πήρα και το σορτ. Πάρε το μίντ σε πρώτη φάση κατά τη γνώμη μου μάθε το και αν θες κάτι πιο ανοιχτό πάρε μετά το σορτ. Με το μίντ με φυσιγγθα διασποράς πετυχαίνεις και μια πιο κοντινή φρενατη τη Τουφεκια νομιζω

Θα πω μια ιστορία και δεν θέλω ούτε το επίπεδο να ρίξω ούτε να παρεξηγηθώ γιατί οι περισσότεροι κάνετε σοβαρές δοκιμές και εγώ δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Λοιπόν αρχές Οκτωβρίου πρωί σε μια ρεματια με κρύο. 4ψαρονια σε ένα ξερό δέντρο κι εγώ έριξα μια με το μίντ και f2 γύρο στα 390 μέτρα έτσι για να δω. Τα τρία καρφωθηκαν σαν με πινεζες στα κλαδιά και πέσαν αργοτερα

Back