Αντε να δούμε αν εισαι και κέντρο η θα εισαι κι εσύ αριστερά και πανω ......λέω εγω τώρα .buy.Το κοντάκι είναι η αλήθεια ότι μου φαίνεται λίγο κοντό και έτσι με προσθήκες το έφερα καλύτερα... Βλέποντας και κάνοντας....
Χαχαχα.... Η αλήθεια πάνω και αριστερά ήμουνα.... Χαχαχα... Ελπίζω να έχω βελτιωθεί....Αντε να δούμε αν εισαι και κέντρο η θα εισαι κι εσύ αριστερά και πανω ......λέω εγω τώρα .buy.
Το πρωτο που πρέπει να διορθωθεί ειναι το αριστερά Παναγιώτη, που ειναι κατα κάποιο τρόπο θεμα των δεξιόχειρων.Υπάρχει κάποιος λόγος που βαράμε πάνω αριστερά??? Λίγο δηλαδή κάτι δάχτυλακια... Όχι πολλά....
Πάει με τι κυβέρνηση έχουμε . Περίμενε λίγο κάνε υπομονή .Υπάρχει κάποιος λόγος που βαράμε πάνω αριστερά??? Λίγο δηλαδή κάτι δάχτυλακια... Όχι πολλά....
Αν βαράς πάνω αριστερά ...με μπηχτή...κοντακι...αν στοχευμενα ..ο τρόπος που τραβάς...κ οχι να πιεζεις...η σκανδάλη!!!θα πρέπει να πιεζεις με την άκρη του δαχτύλου κ στο μέσο της....σιν ανάσες....σιν ...αναμεσα απο κάθε καρδιακό παλμό!Υπάρχει κάποιος λόγος που βαράμε πάνω αριστερά??? Λίγο δηλαδή κάτι δάχτυλακια... Όχι πολλά....
συμφωνώΠηγαινε στο **** σε Carlson's
Τα άλλα 2 που αναφερεις δεν θα εχουν τρομερη διαφορα
Ακόμα και στο skeet θα μπορούσες να πέσεις
Το Lm που λες εγώ το είχα φίλε και το έδωσα. Δεν του έδωσα πολλές ευκαιρίες από την ώρα που το πήρα . Το δούλεψα μόνο σε τραγούδια και άγριοπερίπτερα. Δεν μου πολυάριθμες έχασα πουλιά. Επιτυχίες είχα μόνο με το κλασικά και με τα περιεκτικό 34 ν6. Πάρε τα ανατομία και θα σε καλύψουν. Το δε σορτ σκοτώνει και μετά τα αναγραφομεναΚαλησπερα και απο μενα.μια ερώτηση θελω να κάνω οποιος γνωρίζει.έχω την winchester sx3 καθαρα για κυνήγι τσιχλας καρτερι η περπατητο.εχω βαλει carlson m και αυτο που παρατήρησα ειναι σφιχτες ντουφεκιες στα 25 30 μετρα.Σκεφτομαι για κατι πιο ανοιχτό ειμαι αναμεσα σε paternmaster shortrange και σε carlson LM PORTED.τι προτείνεται?