Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπερα και απο μενα.μια ερώτηση θελω να κάνω οποιος γνωρίζει.έχω την winchester sx3 καθαρα για κυνήγι τσιχλας καρτερι η περπατητο.εχω βαλει carlson m και αυτο που παρατήρησα ειναι σφιχτες ντουφεκιες στα 25 30 μετρα.Σκεφτομαι για κατι πιο ανοιχτό ειμαι αναμεσα σε paternmaster shortrange και σε carlson LM PORTED.τι προτείνεται?
Αν νιωθεις σφιχτο το m στα 25 με 30 μηπως θα πρέπει να ελέγξεις αν σου πέφτει? Ισως να κερδιζες κατι με το ποιο ανοιχτό χτυπωντας με την περιφέρεια αλλα αυτο δεν νομιζω να είναι η λύση. Πριν ξοδευτεις τουλαχιστον δοκιμασε τα δικα της αν έχεις.

Καλησπερα και απο μενα.μια ερώτηση θελω να κάνω οποιος γνωρίζει.έχω την winchester sx3 καθαρα για κυνήγι τσιχλας καρτερι η περπατητο.εχω βαλει carlson m και αυτο που παρατήρησα ειναι σφιχτες ντουφεκιες στα 25 30 μετρα.Σκεφτομαι για κατι πιο ανοιχτό ειμαι αναμεσα σε paternmaster shortrange και σε carlson LM PORTED.τι προτείνεται?
Σε αυτές τις αποστάσεις πιστεύω ο εργοστασιακός βελτιωμένος κύλινδρος θα σε καλύψει απόλυτα.
Πάντως ένας γνωστός που έχει το brain bell στην sx3 είναι πολύ ικανοποιημένος.

Φίλε έχω το anaconda short απο χρόνια , αλλά φέτος του έδωσα ευκαιρίες .Με εντυπωσίασε πρωτη μερα έναρξη στα σαρσέλια που ακομη και κοντα στα 30μ τα ξετίναζε.Σε τσίχλες φετος δεν το δούλεψα παρα σε 2 κυνήγια γιατί δεν ειχα ευκαιρίες να παω λόγω προβλήματος .Το εβαλα σε ένα κυνήγι τον Δεκέμβρη και πήγε πολύ καλά .Σε δοκιμές που εκανα στα 30μ και με φυσίγγι cheditte32 , η κατανομή που ειχε ήταν εξαιρετική.Το θεμα βέβαια ειναι πως κυνηγάει ο καθένας ,σε τόπο, αν τα πουλιά φεύγουν πολύ μπροστα κλπ κλπ.Οπότε σε καποιες περιπτώσεις η ακόμη και σε καρτέρια μπορει να σου φανεί χρήσιμο και το LM
Αν καταφερω να βγω την Κυριακή και ίσως και την Τρίτη θα το ξαναβάλω να το δω καλύτερα.
Δεν θελω να σε επηρεάσω αλλά εγω το παρήγγειλα ήδη.

Muller decoy αν βρεις και καθαρισες!Το τσοκ κανει παπαδες!

Το ic το δικό της εχει καποια διαφορα απο το carlson ic? Γιατι το δικο της το είχα δοκιμασει και μονο ξεπουπουλιασμα ειχαμε.μιλαμε πάντα για φισιγγια κλασικά 32 33 γραμμαρια 8, 9.
στις αποστάσεις που δουλεύει το ic κάπου στα 20-25 μέτρα δεν πιστεύω ότι θα έχουν μεγάλη διαφορά
το ξεπουπούλιασμα αν είναι επαναλαμβανόμενο κοιτάς τα μέτρα του όπλου το κοντάκι αν είναι σωστά επάνω σου κι όχι τα φυσίγγια :)

το IC τις carlson εχει αρκετη διαφορα με το εργοστασιακο με το carlson θα φτασεις ανετα στα 30 μετρα με ενα καλο φυσιγγη που το εχεις δουλεψει
αν θες να αγορασεις αλλα τσοκ ακομα εγω δουλευα πολυ το Μ το δικος τις στα περπατιτα κ σε καρτερι πριν παρω αλλα τσοκ αλλα οπως ειπε κ συναδερφος Μακης κοιτα λιγο μετρα του οπλου κανε ενα τεστ σε πινακα να δεις που ριχνει οι περισοτεροι ειχαμε θεμα τις κλησεις στο κοντακι

Ισως ειναι και η κλειση. Το οπλο τώρα το αγορασα μεταχειρισμενο αδουλευτο γι αυτο και ακομα ψαχνομαι . Κυνηγούσα πάντα με beretta δεν ειχα ασχοληθει ποτε ουτε με τσοκ ούτε κλησεις. Αλλά τώρα με αυτο αναγκαστικα μπηκα στο τριπακι γιατι κατι δεν πήγαινε καλα.Εννοείτε το τεστ στα 14.5 μετρα έτσι να κανω σωστά;

Ισως ειναι και η κλειση. Το οπλο τώρα το αγορασα μεταχειρισμενο αδουλευτο γι αυτο και ακομα ψαχνομαι . Κυνηγούσα πάντα με beretta δεν ειχα ασχοληθει ποτε ουτε με τσοκ ούτε κλησεις. Αλλά τώρα με αυτο αναγκαστικα μπηκα στο τριπακι γιατι κατι δεν πήγαινε καλα.Εννοείτε το τεστ στα 14.5 μετρα έτσι να κανω σωστά;
Ναι φίλε είναι το σημαντικότερο τα μέτρα. Εγώ έχω την συνθετικό και θα το πάω στον ψυλακη να το φέρω.

Είναι αμαρτία να μην ασχοληθείς με το κοντάκι αυτού του όπλου! Την ξύλινη έχεις?

Επιετλους η δουλεια θα γινει μετα απο καιρο. Θα φερω το συνθετικο κοντακι στα μετρα μου και ελπιζω να ευχαριστηθω ακομα περισσοτερο το οπλο
Το ευχομαι !
Μακάρι να ειναι τόσο απλό γιατί μ' αυτά που εχω δει κι εχω περάσει .......

Back