Ευκαιρια να κανει ενα στα μετρα του . της χ3 το ξυλνο εχει 200 ευρωΚαλημερα στη παρέα , σημερα έσπασε ενός φίλου το κοντάκι απο μια sx2 πάνω στο νεύρο πάνω στην λαβή που αγκαλιάζει το χέρι ... υπάρχει κανενα διαθέσιμο κοντάκι ;
Ευκαιρια να κανει ενα στα μετρα του . της χ3 το ξυλνο εχει 200 ευρωΚαλημερα στη παρέα , σημερα έσπασε ενός φίλου το κοντάκι απο μια sx2 πάνω στο νεύρο πάνω στην λαβή που αγκαλιάζει το χέρι ... υπάρχει κανενα διαθέσιμο κοντάκι ;
Δεν εχω κανει σοβαρες δοκιμες και το ξεκαθαριζω. Τα λαμπρο τα κιτρινα ειχα δοκιμασει φιλε με τα ανακοντα φρενου κυριως απο οεριεργια να δω πως θα δουλεψουν. Δουλεψαν αρκετα καλα και σε κατι ξαφνικες ισως ειχα μεγαλυτερη διασοορα στις απο στασεις που τουφεκουσα και τα πουλια επεφταν ξερα. Δεν ειχα χρονο να κανω χαρτονια κλπ. Επισης δοκιμασα σε μαλινη τα reusenkreuz και τα felt και δουλεψαν αψογα τοσο με το μαμα ** οσο και με το μιντ ανακονταΚαλησπέρα σε όλα τα μέλη και καλή χρονιά!
Επειδή έχω ακούσει διάφορα για τον διευρυμένο αυλό που έχουν τα όπλα μας σχετικά με τα φυσίγγια διασποράς...θα ηθελα κάποιος που έχει κάνει δοκιμές να μου προτείνει κάποιο που να ταιριάζει καλά σε αυτές τις κάνες...
Θα κάνω και μόνος μου δοκιμές απλά προς το παρόν δεν έχω δυνατότητα.
Πάντως με άλλα όπλα με αυλό κανονικό χρησιμοποιούσα με μεγάλη επιτυχία τα lambro direct και και τα c7 perfecta.
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και καλή χρονιά!
Επειδή έχω ακούσει διάφορα για τον διευρυμένο αυλό που έχουν τα όπλα μας σχετικά με τα φυσίγγια διασποράς...θα ηθελα κάποιος που έχει κάνει δοκιμές να μου προτείνει κάποιο που να ταιριάζει καλά σε αυτές τις κάνες...
Θα κάνω και μόνος μου δοκιμές απλά προς το παρόν δεν έχω δυνατότητα.
Πάντως με άλλα όπλα με αυλό κανονικό χρησιμοποιούσα με μεγάλη επιτυχία τα lambro direct και και τα c7 perfecta.
Λαθος.Λίγο πατημα τη γλώσσα προς τα μέσα ώστε να εμποδίσει την εξοδο φυσιγγίου απο τη θαλάμη.
Το πόσο σφιχτή η όχι ειναι η τουφεκιά δεν επηρεάζεται ουτε απο τον αυλό ουτε απο το μήκος της κάνης.Γι αυτα εχουν γραφτει παρα πολλά τόσο στο φόρουμ όσο και σε διάφορες δημοσιεύσεις η και σε βιβλιογραφία.Κατανοητό όπως και να το πεις... ... Ευχαριστώ παιδιά.... Και να ρωτήσω, στο κυνήγι (φάσσες τσίχλες) κατέληξα στο 4αρι στα δικά του εννοώ τσοκακια αλλά ακόμα με προβληματιζουν οι τουφεκιες της... Το 3αρι μου φάνηκε πολύ σφιχτό και το 4αρι λίγο καλύτερο... Αν έχει κάποιος τα ίδια τσοκακια να μου πει ποιο θεωρεί καλύτερο... Και ο διευρυμένος αυλός θεωρείται ότι κάνει μεγαλύτερη διασπορά η όχι??? Και σε τι αποστάσεις??? Στις κοντινές μου δίνει την εντύπωση ότι τα πάει μονοβολα αλλά δεν μπορώ να έχω το 5αρι πάνω ή μήπως ναι??? Υπόψιν είναι 76 πόντους κάννη... Χαχαχα... Συγνώμη αν σας κουράζω... .seveys.
Πρώτα να φροντίσεις να το φερεις σωστά στα μέτρα σου και μετα ασχολήσου με όλα τ άλλα.Δεν ξέρω ίσως δεν το συνηθησα ακόμη το όπλο γιαυτό....θα δείξει.... Θα ξεκινήσω και σκοπευτήριο και εκεί θα τα βρω όλα φαντάζομαι... Χαχαχα....