Και λάκτισμα δικαννου..
Μήτσο βρες και βάλε την φλάντζα 1 που ειπαμε.Ανεβάζω Churchill test από την sx3. Εκεί που νόμιζα ότι είμαι ΟΚ , δοκιμάζοντας τσοκάκια, βλέπω να φεύγω κάτω στα 35 - 40 μ. Ξανακάνω το τεστ και ιδού το αποτέλεσμα. Υπολογίζω 8 με 10 πόντους στα 16 μέτρα. Με το μαξιλάρι της Beartooth ήρθε εκεί που ήθελα αλλά έλα που δεν μ' αρέσουν αυτά τα συστήματα πάνω στο κοντάκι γι αυτό ψάχνομαι για φλάντζες. Γιατί αν μιλάμε για προσθήκη τσόντας στην ράχη .... την βάψαμε. Προτιμώ αν δεν βγάλω άκρη με τις φλάντζες να βάλω βίδες ρύθμισης ...
photoupload
κ Δημητρη πια φλατζα εχετε τωρα πανω ?αν εχετε πχ τι 2 πηγενετε στην 1 το ιδιο γινεται αν διπλα απο τον αριθμο εχει το γραμμα R η το L που ειναι για το cast off-onΑνεβάζω Churchill test από την sx3. Εκεί που νόμιζα ότι είμαι ΟΚ , δοκιμάζοντας τσοκάκια, βλέπω να φεύγω κάτω στα 35 - 40 μ. Ξανακάνω το τεστ και ιδού το αποτέλεσμα. Υπολογίζω 8 με 10 πόντους στα 16 μέτρα. Με το μαξιλάρι της Beartooth ήρθε εκεί που ήθελα αλλά έλα που δεν μ' αρέσουν αυτά τα συστήματα πάνω στο κοντάκι γι αυτό ψάχνομαι για φλάντζες. Γιατί αν μιλάμε για προσθήκη τσόντας στην ράχη .... την βάψαμε. Προτιμώ αν δεν βγάλω άκρη με τις φλάντζες να βάλω βίδες ρύθμισης ...
photoupload
Νικόλα τώρα δεν έχει φλάντζα. Οταν την αγόρασα δεν μου δώσανε φλάντζες μαζί. Θα αγοράσω την 1 που λέει ο φίλος Dim 63 που την έχει ψάξει την δουλειά και βλέπουμε.κ Δημητρη πια φλατζα εχετε τωρα πανω ?αν εχετε πχ τι 2 πηγενετε στην 1 το ιδιο γινεται αν διπλα απο τον αριθμο εχει το γραμμα R η το L που ειναι για το cast off-on
προσεξτε τι φορα τις φλατζας για να γλιτοσετε το βιδομα ξεβιδομα
α εχεις αυτηΝικόλα τώρα δεν έχει φλάντζα. Οταν την αγόρασα δεν μου δώσανε φλάντζες μαζί. Θα αγοράσω την 1 που λέει ο φίλος Dim 63 που την έχει ψάξει την δουλειά και βλέπουμε.
Ακριβώς , μόνο που τα ξύλα είναι προς το γκρί. Τις φλάντζες τις έχει ο Κακλκατζάκος 7€ .α εχεις αυτη
?
ναι δεν ειχε φλατζες αυτη νομιζω οτι οι φλατζες πανε σετ τις δινουν κ ξεχωριστα?
τι το σετ η τι μια?Ακριβώς , μόνο που τα ξύλα είναι προς το γκρί. Τις φλάντζες τις έχει ο Κακλκατζάκος 7€ .
Τη μια ωρε.....τι το σετ η τι μια?
τους εχω παρει απο φοβο φιλε για ολα ειναι πιθαναΤη μια ωρε.....
αυτό ξέρω κι εγώ ότι δεν μπαίνουν οι φλάντζες αυτές στην black shandowΔεν κάνουν οι φάτσες για αυτήν.
Ποιός θα μπορούσε να μας πεί σίγουρα;αυτό ξέρω κι εγώ ότι δεν μπαίνουν οι φλάντζες αυτές στην black shandow
Αλεξανδρε ειναι πιο χοντρη η πατουρα απο το κοντακι που μπενει στι βαση?Δεν κάνουν οι φάτσες για αυτήν.
Γύρω γύρω από remi τριγυρνάς. ...απο τι φενετε σε rem θα πας η μονη χραπα χρουπα που θα επερνα 870
αν διαθετις μπατζετ καλο υπαρχουν κ σε ημιαυτοματες rem καινουργιες σε αυτο το μηκος κανης αλλα να παμε στο remigton team για να μη χαλαμε το θεμα
οκ καταλαβα πως ειναιΔεν ταιριάζει με την πατουρα του κοντακιου Νικόλα
καπου υπαρχει μια που με περιμενειΓύρω γύρω από remi τριγυρνάς. ...
Χμκαπου υπαρχει μια που με περιμενει