Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
απο τι φενετε σε rem θα πας :) η μονη χραπα χρουπα που θα επερνα 870
αν διαθετις μπατζετ καλο υπαρχουν κ σε ημιαυτοματες rem καινουργιες σε αυτο το μηκος κανης αλλα να παμε στο remigton team για να μη χαλαμε το θεμα
Αυτό βλέπω γτ έχει και σκοπευτικα

Δεν το γνωριζα αυτο..
απόσπασμα από συζήτηση στο shotgunworld,ένα από τα μεγαλύτερα κυνηγητικά φόρουμ της Αμερικής
The SXP is made in Turkey and both the 870 and 590 are made in the States. Do I wish the SXP was too? Of course, but, the SXP is surprisingly well made and solid. Fit and finish is excellent and as Wildrice pointed out, there is no slop.

απόσπασμα από συζήτηση στο shotgunworld,ένα από τα μεγαλύτερα κυνηγητικά φόρουμ της Αμερικής
The SXP is made in Turkey and both the 870 and 590 are made in the States. Do I wish the SXP was too? Of course, but, the SXP is surprisingly well made and solid. Fit and finish is excellent and as Wildrice pointed out, there is no slop.
Θα κατασταλαξω προς την 870

Παναγιώτη μου ήρθε φλασιά που λένε,για χραπα χρούπα που πωλείται από φίλο
από ποια περιοχή είσαι;;;;
Μακη και εγω το ηδιο επαθα και πηρα μια maveric και ολο με αυτη παω ξερη τουφεκια και φαρμακερη της εκανα και ενα κοντακι στα μετρα μου αυτο που μου αρεσει πολυ ομως ειναι η 10 χιλ ριγα ολλα τα λευτα

Παναγιώτη οι χράπα χρούπα της win απ ότι έχω ακούσει φιάχνονται στην Τουρκία
θα πρότεινα κι εγώ την remi και benelli nova :)
Και ομως η χραπα χρουπα της win ειναι απο τα ποιο γρυγορα οπλα σε οπληση για μενα το ποιο γριγορο την εχω δοκημασει και εχω παθει πλακα ποσο ευκολα οπλξζεις και δεν με χαλαει καθολου που ειναι τουρκηκο ειναι πολυ ποιοτικο οπλο ηδηκα το ξυληνο

Και ομως η χραπα χρουπα της win ειναι απο τα ποιο γρυγορα οπλα σε οπληση για μενα το ποιο γριγορο την εχω δοκημασει και εχω παθει πλακα ποσο ευκολα οπλξζεις και δεν με χαλαει καθολου που ειναι τουρκηκο ειναι πολυ ποιοτικο οπλο ηδηκα το ξυληνο
Φιλε Τεο τι συμπέρασμα εβγαλες ειχε καλη τουφεκια?? Και είναι τόσο γρήγορη όσο λένε?

Μακη και εγω το ηδιο επαθα και πηρα μια maveric και ολο με αυτη παω ξερη τουφεκια και φαρμακερη της εκανα και ενα κοντακι στα μετρα μου αυτο που μου αρεσει πολυ ομως ειναι η 10 χιλ ριγα ολλα τα λευτα
Είχα κ εγώ Μάβερικ....ήταν χρουπα,....το χραπα το έκανε μόνη της...με αποτέλεσμα να ρίχνει σαν αυτόματη...πολλές εμπλοκές...

πατριωτη μην κανεις το λαθος και παρεις χραπα χρουπα και εισαι και παγανιερης ,το οπλο που ζητας ειναι beretta 1301 comp.

Είπα και εγώ τόσο χέστης έγινα τελευταία που μόνο εγώ δεν θα έμπαινα μέσα με χραπα χρουπα?? .big smile.

παιδια ολα ειναι θεμα συνηθιας αν μαθεις να ριχνεις με χραπα χρουπα δε φευγει τιποτα αλλα θελει δουλεια να οπλιζεις κ να εισαι στο στοχο μην ξεχναμε οτι χρισημοποιουνται χρονια τωρα σε σωματα ασφαλειας που σε εμπλοκες ο απεντη σου ανταποδιδει πυρα.terror.

Όντως έχετε δίκιο,δεν πρόσεξα οτι το παιδί ήταν παγανιερης..
Εκεί μάλλον δεν είναι κ οτι καλύτερο λόγω πυκνού..
, δεν το θεωρώ εύχρηστο...
Όλοι αυτό λένε την πρωτη φορα..όμως αν τους αρέσει σαν όπλο τότε θα προσπαθήσουν να την μάθουν κ αυτό γίνεται με πολλές βολές..
Έτσι κ συμβεί αυτό τότε δύσκολα θα την αλλάξουν ακόμα κ με το καλύτερο αυτογεμες...
Λίγοι οι χραπα χρουπακηδες αλλα πολυ φανατικοί..
ΥΓ Γιάννη στείλε μου την Ithaca...pray to God..pray to God..pray to God.

Φιλοι μου απο θέμα φοβου δε με νοιάζει έχω δει πολλά απλά ξέρω εναν απο δυπλανη παρεα έχει αυτην την συγκεκριμένη και μου είπε οτι είναι πολύ καλή μέσα τωρα όπως λετε και εσείς είναι θέμα συνηθειας

Back