Winchester Team

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κατά την ταπεινή μου γνώμη να αφήσεις τα ξύλα ως έχουν και να τα ταλαιπωρησεις..... Αν πιστεύεις ότι θα τα χαλάσεις δες το σαν μια ευκαιρία να πας στο Γιάννη για custom κοντάκι :D
Κώστα, (σόρυ αλλά Κυριακή βράδυ και μετά από 2 μπύρες που ήπια στην βόλτα που έκανα στην σκύλα μου) ποιόν Γιάννη εννοείς; ρε φίλε μιλάς με συνταξιούχο που το μόνο του χόμπυ είναι να φέρνει τα κοντάκια του στα μέτρα του...:D:D:D ααα αυτόν τον Γιάννη παραπάνω... Ρε παιδιά άμα άτομα σαν και μένα δεν κάνουμε μόνοι μας τα κοντάκια (εννοώ τις μετατροπές μας) τι κάνουμε; πάντως το να αφήσω τα ξύλινα είναι πολύ καλή ιδέα - και ανέξοδη φίλε μου...

Last edited:
Ευχαριστώ Νικόλα ( Μικρός Νικόλας τα αγαπημένα μου κείμενα του Cosigny πολύ καλό όνομα ήθελα καιρό να στο γράψω). Μάλλον θα κάνω κίνηση γιατί και το υδρόβιο και η sx3 μ' αρέσουν πολύ.
Ναι για βάλτο αξίζει Δημήτρη το πλαστικό θέλει υπομονή το τρίψιμο με τις φλατζες για να το φέρεις ανάλογα το σωματοτιπο που έχεις θα σου έλεγα αν βρεις να πάρεις και πάπια πλαστική αξίζει για κοντάκι θα σου πρότεινα αν βρεις κοντάκι πλαστικό από sx2 η από gold έχει καλητερες κλήσεις στι ράχη ;)
Ευχαριστώ για το Μικρός:)

Ναι για βάλτο αξίζει Δημήτρη το πλαστικό θέλει υπομονή το τρίψιμο με τις φλατζες για να το φέρεις ανάλογα το σωματοτιπο που έχεις θα σου έλεγα αν βρεις να πάρεις και πάπια πλαστική αξίζει για κοντάκι θα σου πρότεινα αν βρεις κοντάκι πλαστικό από sx2 η από gold έχει καλητερες κλήσεις στι ράχη ;)
Ευχαριστώ για το Μικρός:)
Νικόλα θα το σκεφτώ ρε φίλε. Φοβάμαι οτι θα με μαλώσει ο Μάριος αν πάω σε πλαστικό γιατί αυτός είχε πολλά προβλήματα και τελικά... έκανε ξύλινο. Θα δούμε και τα οικονομικά μας γιατί τώρα που με το ΤΟΖ που πήρα φύγανε αρκετά λεφτά και για να το φτιάξω θα φύγουν κι άλλα. Θα δούμε αργότερα.

Νικόλα θα το σκεφτώ ρε φίλε. Φοβάμαι οτι θα με μαλώσει ο Μάριος αν πάω σε πλαστικό γιατί αυτός είχε πολλά προβλήματα και τελικά... έκανε ξύλινο. Θα δούμε και τα οικονομικά μας γιατί τώρα που με το ΤΟΖ που πήρα φύγανε αρκετά λεφτά και για να το φτιάξω θα φύγουν κι άλλα. Θα δούμε αργότερα.
κ εγω Δημητρη εκανα ξυλινο αλλα κρατισα κ το πλαστικο για να υπαρχει,αλλα γενικα το πλαστικο κοντακι απο την sx3 δε τεριαζει σε ολου τους σωματοτυπους ακομα κ με τις φλατζες που εχει αν το εχει ακομα ο Μαριος πεστου να στο δωση για δοκιμη η αν εχεις αλλων εκει κοντα με πλαστικη sx3 κανε μια δοκημη για να εχεις μια εικονα
Καλη συνεχεια με το TOZ:)

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα να ρωτήσω έχει κάποιος την Winchester SXP Defender την xrapa xroupa με 51 ποντους κανη σκέφτομαι να την αγοράσω για γουρούνια επειδή είναι κοντη και βολεύει ευχαριστώ??

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα να ρωτήσω έχει κάποιος την Winchester SXP Defender την xrapa xroupa με 51 ποντους κανη σκέφτομαι να την αγοράσω για γουρούνια επειδή είναι κοντη και βολεύει ευχαριστώ??
ρωτά αν είναι κάτω απο 1μετρο το συνολικό μήκος του όπλου γιατί νομίζω ότι απαγορευτε για κυν.χρηση
επισεις ρωτά τι άυλο έχει ?αν εχει 18,8 κ ρίχνεις μονοβολα δε θα έχεις καλη ευθυβολία,αλλα κ στα δράμια θα πρέπει να ψαχτείς γιατί έχει σταθερό κύλινδρο
το τι είναι τόσο κοντή που σε βολεύει?

Φίλε Κώστα πιστεύω πως ναι δεν νομίζω να εχω κάποιο θεμα
Φίλε Παναγιώτη χωρίς να γνωρίζω πολλά από το γουρουνοκυνήγι είσαι σίγουρος ότι θα πας με χραπα χρουπα στα γουρούνια??
Φιλε Κώστα πιστεύω πως ναι

ρωτά αν είναι κάτω απο 1μετρο το συνολικό μήκος του όπλου γιατί νομίζω ότι απαγορευτε για κυν.χρηση
επισεις ρωτά τι άυλο έχει ?αν εχει 18,8 κ ρίχνεις μονοβολα δε θα έχεις καλη ευθυβολία,αλλα κ στα δράμια θα πρέπει να ψαχτείς γιατί έχει σταθερό κύλινδρο
το τι είναι τόσο κοντή που σε βολεύει?
Με βολεύει γτ μπαίνω μέσα με τα σκυλιά ενω με αυτην που εχω τωρα δεν βολεύει εχω μια Remington 11 87

έχεις αποφασίσει για κάποιον συγκεκριμένο λογο την αγορά της sxp? με τα ίδια χρήματα μπορείς να πας στην supernova που κατά την γνώμη μου είναι ανώτερη. Είμαι και σε thread Winchester .sarcastic.
Συγκεκριμένο λόγο επειδή είναι Αμερικανικο

Με βολεύει γτ μπαίνω μέσα με τα σκυλιά ενω με αυτην που εχω τωρα δεν βολεύει εχω μια Remington 11 87
παγανιερης ;)
απο θεμα βαρους η μηκος κανη δε σε βολευει Παναγιωτη?αν ειναι απο το μηκος τις κανει γιατι δε βρησκει καμια πιο κοντη κανη, που οι κανες τις rem ειναι φωτια

παγανιερης ;)
απο θεμα βαρους η μηκος κανη δε σε βολευει Παναγιωτη?αν ειναι απο το μηκος τις κανει γιατι δε βρησκει καμια πιο κοντη κανη, που οι κανες τις rem ειναι φωτια
Το βάρος δεν με νοιάζει εχω μια Remington με 71 δεν βολευε μετα πηρα με 66 παλυ εψαξα για ποιο κοντη κανη να αγοράσω τωρα αλλα τπτ και εψαξα σε τέτοιο μήκος και επεσα σε χραπα χρουπα. Αλλα τις τουφεκιες που εχει η Remington δεν θα τις έχει

Το βάρος δεν με νοιάζει εχω μια Remington με 71 δεν βολευε μετα πηρα με 66 παλυ εψαξα για ποιο κοντη κανη να αγοράσω τωρα αλλα τπτ και εψαξα σε τέτοιο μήκος και επεσα σε χραπα χρουπα. Αλλα τις τουφεκιες που εχει η Remington δεν θα τις έχει
επιδη εχω δει τι κανουν η Rem στα γουρουνια αν πας σε χραπα χρουπα κοιτα κ αυτες 870
838.jpg

Φίλε Παναγιώτη χωρίς να γνωρίζω πολλά από το γουρουνοκυνήγι είσαι σίγουρος ότι θα πας με χραπα χρουπα στα γουρούνια??
Ούτε εγώ ξέρω από γουρούνια..αλλά γιατί όχι??
Και ίσως κ να είναι η καλύτερη επιλογή..οπλα πολυ αξιοπιστα ..Ότι ακριβώς χρειάζεται αυτό το κυνήγι..
Και αν κρίνω απο διαφορες φωτο και dvd τα προτιμάν αρκετοί γουρουναδες, benelli,maverick,mossberg κ.α.έχουν την τιμητική τους..
Το μόνο Ελληνικό κυνηγι που χρησιμοποιείται τόσο πολυ αυτός ο τύπος όπλου..κάτι θα ξερουν..

Και ίσως κ να είναι η καλύτερη επιλογή..οπλα πολυ αξιοπιστα ..Ότι ακριβώς χρειάζεται αυτό το κυνήγι..
Και αν κρίνω απο διαφορες φωτο και dvd τα προτιμάν αρκετοί γουρουναδες, benelli,maverick,mossberg κ.α.έχουν την τιμητική τους..
Το μόνο Ελληνικό κυνηγι που χρησιμοποιείται τόσο πολυ αυτός ο τύπος όπλου..κάτι θα ξερουν..
Αυτό σκέφτομαι και γω ότι κατι θα ξερουν☺️☺️

Με την Remington εχω τουφεκισει πολλά γουρούνια απεχτη μπροστά σε άλλες που ειχα. Φαίνεται πολύ καλή αυτή η 870
απο τι φενετε σε rem θα πας :) η μονη χραπα χρουπα που θα επερνα 870
αν διαθετις μπατζετ καλο υπαρχουν κ σε ημιαυτοματες rem καινουργιες σε αυτο το μηκος κανης αλλα να παμε στο remigton team για να μη χαλαμε το θεμα

Τάσο ο φίλος μας το θέλει για τη στάμπα .... εγώ στο πυκνό με χραπα χρουπα δεν έμπαινα ... να ορμήξει το καπρί και εγώ να κοιτάω να οπλίσω.... κυνήγησα μια φορά με τέτοιο όπλο σε καρτέρι λαγού, δεν το θεωρώ εύχρηστο...γνώμη μου πάντα.
Στη στάμπα θα έμπαινα με όπλο εύχρηστο και γρήγορο στο όλπισμα και μάλλον με μονόβολο οπότε δεν θα πήγαινα σε διευριμένο αυλό.

Back