Τσίχλα-Κοτσύφι

Σύμφωνο σε ολλα .....πάμε παρακάτω....σήμερα γεμησαμε τσίχλες η ελιές στο κτήμα μου γεμάτες μάζη με ψαρονια....το μ@@## της μαμάς τους:mad:
Θα έλεγαν σήμερα το πρωί "κορίτσια 2 Μαρτίου σήμερα, πάμε στον γκρινιάρη για τρολαρισμα;"

Θα έλεγαν σήμερα το πρωί "κορίτσια 2 Μαρτίου σήμερα, πάμε στον γκρινιάρη για τρολαρισμα;"
Με δουλεύουν κανονικά και μάλιστα δεν είμαι και ο μόνος με έχουν πάρει από το προι 3 παιδιά και μου λένε ότι έχει πολλές τσίχλες στα χωριά τους πραγματικά απίστευτο

Με δουλεύουν κανονικά και μάλιστα δεν είμαι και ο μόνος με έχουν πάρει από το προι 3 παιδιά και μου λένε ότι έχει πολλές τσίχλες στα χωριά τους πραγματικά απίστευτο
ας φτιαξουν μια σφεντονα , εχει και αυτη την χαρη της , στης 10 βολες καθηστες , με μια επιτυχια

φετος οσα τσιχλοκοτσυφα χτυπησα μεχρι τελους ηταν ολα αδυνατα , εκτος απο 3 με 4 κοτσυφια , και μια τσιχλα που χτυπησα την τελευταια μερα , που ηταν και η μοναδικη τσιχλα που χτυπησα στην εξοδο , ενω περσι απο της 15 ιανουαριου μεχρι τελους τα περισοτερα πουλια ηταν τετραπαχα , φετος δεν ξερω τι παιχτηκε , ενω υπηρχε πολυ ελια και κισσος , ισως τα πουλια να αργησουν να φυγουν , τελος μαρτιου , ενω περσυ μεχρι της 24 φευβουαριου και μετα ειχαν φυγει τα περισοτερα πουλια

Back