Μάλλον τον δουλευουνεΣΑΓΑΠΑΝΕ ΒΡΕ...
Τρελαίνεται για νερά
Θα έλεγαν σήμερα το πρωί "κορίτσια 2 Μαρτίου σήμερα, πάμε στον γκρινιάρη για τρολαρισμα;"Σύμφωνο σε ολλα .....πάμε παρακάτω....σήμερα γεμησαμε τσίχλες η ελιές στο κτήμα μου γεμάτες μάζη με ψαρονια....το μ@@## της μαμάς τους![]()
Με δουλεύουν κανονικά και μάλιστα δεν είμαι και ο μόνος με έχουν πάρει από το προι 3 παιδιά και μου λένε ότι έχει πολλές τσίχλες στα χωριά τους πραγματικά απίστευτοΘα έλεγαν σήμερα το πρωί "κορίτσια 2 Μαρτίου σήμερα, πάμε στον γκρινιάρη για τρολαρισμα;"
Έχω δει εδώ και πολύ καιρό χελιδόνιΣήμερα είδα το πρώτο χελιδόνι για φέτος, και ένα κότσυφα με ένα κλαδάκι στο ράμφος..
Είναι από τσίπουρο και εγώ το ίδιο παθαίνωεγω ειδα τρυγονιιιιιαλα στον υπνομουυυυ
![]()
μην τρελαθουμε απο τωραααα τρυγονια και χελιδονια βλεπουμεεεεΕίναι από τσίπουρο και εγώ το ίδιο παθαίνω![]()
Mεχρι χηνες να σε κουτσουλανε θα δεις!εγω ειδα τρυγονιιιιιαλα στον υπνομουυυυ
![]()
Και όμως φίλε είναι αλήθεια για τα χελιδόνιαμην τρελαθουμε απο τωραααα τρυγονια και χελιδονια βλεπουμεεεε![]()
![]()
λες να εχουμε απο τον αλον μηνα 40αρια θερμοκρασιεςςςΚαι όμως φίλε είναι αλήθεια για τα χελιδόνια
ας φτιαξουν μια σφεντονα , εχει και αυτη την χαρη της , στης 10 βολες καθηστες , με μια επιτυχιαΜε δουλεύουν κανονικά και μάλιστα δεν είμαι και ο μόνος με έχουν πάρει από το προι 3 παιδιά και μου λένε ότι έχει πολλές τσίχλες στα χωριά τους πραγματικά απίστευτο
Ωραία πλάνα φίλε .Κοτσαρα την κάμερα σε κάνα 2 καρτέρια τώρα στο τέλος έτσι για το καλό...