ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΕΣ!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!!! 

Έξοχο video όπως πάντα.Κοτσαρα την κάμερα σε κάνα 2 καρτέρια τώρα στο τέλος έτσι για το καλό...
Έχει συνηθίσει απ' τα παλιοπαπα!Έξοχο video όπως πάντα.
Πρόσεξα ότι οι περισσότερες επιτυχημένες βολές είχαν μεγάλη προσκόπευση. Ήταν μεγάλες οι αποστάσεις;
Και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ !
Εγώ φέτος τον αναγκασα να έρθει πληρώνοντας του την άδεια.. να δω αν θα τον πείσω του χρόνου..είναι και εγωιστής! Μόνο πέρδικα και μπεκάτσα...μη του πεις να πάει σε κάνα ορτύκι που είναι λίγο πιο εύκολο το περπάτημα,οοοχι, εκεί,άμα δε του βγαίνει η ψυχή στη κούραση δε το ευχαριστιετε. Καλά για πέρασμα ούτε λόγος..Για μένα έκλεισε η σεζόν με μικρή κάρπωση. Ακόμα και στα μπασίματα δεν έκανα αξιόλογα νούμερα, αλλά αυτό πραγματικά ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε. Στα μπασίματα πήγαινα σε μέρη που δεν ήταν πολύ δημοφιλή απλά για να ‘‘χω την ησυχία μου. Τα λίγα πουλάκια που έκανα μου έφταναν και μου περίσσευαν καθώς το μεγαλύτερο στοίχημα για μένα ήταν να καταφέρνω να πηγαίνω. Με δίδυμα παιδιά ενός έτους αυτό για άλλους είναι αδύνατο. Παραμέριζα την κούραση της εβδομάδας βρισκόμουν στο βουνό κι όταν γύριζα άυπνος ήμουν non stop με τα παιδιά. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο πατέρας μου σταμάτησε οριστικά το κυνήγι , δεν έβγαλε άδεια. Όσοι πηγαίνετε ακόμα με τον πατέρα σας για κυνήγι , εκτιμήστε το.Δεν υπάρχει καλύτερη παρέα.
Υγεία λοιπόν πρώτα απ όλα κι έπειτα τα υπόλοιπα. Μυαλό επίσης, δεν χρειάζεται ούτε επίδειξη , ούτε εγώ είμαι και κανένας άλλος. Το κυνήγι είναι το πιο ώραιο δευτερεύον πράγμα στη ζωή.
Να είσαι καλά ευχαριστώ φίλε...Έξοχο video όπως πάντα.
Πρόσεξα ότι οι περισσότερες επιτυχημένες βολές είχαν μεγάλη προσκόπευση. Ήταν μεγάλες οι αποστάσεις;
Και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ !
''Θρύλος'' η Remi; ΠΡΩΤΗ μου φορά το ακούω αυτό!θρύλος δεν βγήκε τυχαία γι'αυτό απευθύνεται μόνο στην ολυμπιακάρα και στη Remington.
Τα τελευταία 3 χρόνια κι εγώ αυτό έκανα πήγαινα και τις 2 άδειες και τις έβγαζα μαζί. Φέτος όμως δεν ήθελε με τίποτα, δεν μπορούσε και σωματικά εξάλλου. Για αυτό υγεία παιδιά κι ας μην είχε μια χρονιά πουλιά. Θα χει του χρόνου και του μεθεπόμενου κ.ο.κ. Αρκεί εμείς να είμαστε εκεί.Εγώ φέτος τον αναγκασα να έρθει πληρώνοντας του την άδεια.. να δω αν θα τον πείσω του χρόνου..είναι και εγωιστής! Μόνο πέρδικα και μπεκάτσα...μη του πεις να πάει σε κάνα ορτύκι που είναι λίγο πιο εύκολο το περπάτημα,οοοχι, εκεί,άμα δε του βγαίνει η ψυχή στη κούραση δε το ευχαριστιετε. Καλά για πέρασμα ούτε λόγος..
Φανταστείτε ότι αυτή η χούφτα διανοούμενων είναι εισηγητές στην έκθεση.Παραδιπλα θα στέκεται όρθιος ο πρόεδρος της ομελέτας και θα χειροκροτεί με τους αυλικούς του.Μετα αναρωτηθείτε φεύγοντας γιατί πάμε κατά διαόλου...https://www.kynigesia.gr/kynigi/fterota/tsichla-prosarmogi-h-epitagi-ton-kairon/
Το κυνήγι τελειωσε κι ο παππούς το βιολί του![]()
Για αυτό υγεία παιδιά κι ας μην είχε μια χρονιά πουλιά. Θα χει του χρόνου και του μεθεπόμενου κ.ο.κ. Αρκεί εμείς να είμαστε εκεί.
Εγώ πήγα για σπαράγγια και είδα λίγα πουλιατανεβηκα σημερα στο κτημα το απογευμα να ταισω τα σκυλια 6ωρα καιιι η ρουφιανες πεταριζανεεεε κανονικαααα![]()
![]()
ακωμη λιγο θα της κρατηση ηλια μετα αντε γιαααΕγώ πήγα για σπαράγγια και είδα λίγα πουλιατ
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο.Εγώ πήγα για σπαράγγια και είδα λίγα πουλιατ
Χρόνια το λέω....Κι εγώ ακριβώς το ίδιο.
Οι ρουφιάνες, λες και είχαν ενημέρωση για τη λήξη της περιόδου από το σύλλογό τους, έφευγαν με το ραχάτι τους στα πέντε μέτρα, χαλαρά και έπιαναν δυό ελιές παρακάτω...
θα περασω να της κανω χαλαστρααα θα τις πεταω δυναμιτακιαααΚυριαρινες φασες κοπάδια κάθονται στα δεντρα περνάς με το αμάξι ατάραχες πηδιούνται ασύστολα
Α βλέπω παει καλά το πραμα σαν κυπαρίσσια γίνανε