Σα να βλέπω τις ντουφεκιες του Χάρη ένα πράμα.Ένα τελευταίο βιντεάκι για φέτος με μερικούς ντουμπλέδες σε τσιχλοκότσυφα και φάσσες.
Σα να βλέπω τις ντουφεκιες του Χάρη ένα πράμα.Ένα τελευταίο βιντεάκι για φέτος με μερικούς ντουμπλέδες σε τσιχλοκότσυφα και φάσσες.
Τον μιτσο από την Εύβοια ,,,,και τον Outlander
Πολύ ωραίος!Ένα τελευταίο βιντεάκι για φέτος με μερικούς ντουμπλέδες σε τσιχλοκότσυφα και φάσσες.
Μπράβο !!! Εξαιρετικό βίντεο και ιδιαίτερα οι μακρινές τουφεκιές.Και τώρα που η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο, εκτιμάμε ακόμη και τις χειρότερες ημέρες του Γενάρη και το ρίχνουμε στα βιντεακια. Στο παρακάτω βίντεο είναι σκηνές από τα τελευταία κυνήγια τσίχλας του Φλεβάρη 2025, στην Αργολίδα και στη Φθιώτιδα.
Ευχαριστώ. Φέτος τα λίγα πουλιά που υπήρχαν ήταν ανήσυχα, με εξαίρεση την 22η του Φλεβάρη που είχε το πολύ κρύο. Εκεί σήκωνα με τα πόδια από το έδαφος. Επι των πλείστων οι τουφεκιες ήταν όπως λες μακρινές.Μπράβο !!! Εξαιρετικό βίντεο και ιδιαίτερα οι μακρινές τουφεκιές.
Και του χρόνου!
Δεν ξέρω αν οικολογικά είναι σωστό, αλλά επειδή, κατά τη γνώμη μου, έχουν αλλάξει οι συνήθειες των μεταναστευτικών, μήπως έπρεπε να αλλάξουν τα όρια των κυνηγητικών σεζόν;Σήμερα ώρα 0700 έως 09 30 ήμουν για δουλειά μετάξι παλληνης και Πικέρμι ατελείωτο επιστροφιο μπα σιμο και κάτω πιασμενο και συνεχόμενα κοπαδακια από 5 έως 30 πουλιά στο αέρα προς κατεύθυνση προς Πεντέλη, σταμάτησα με το καφέ που είχα ,τις χάζευα, τα πουλιά ήρθαν ,όπόπε θέλουν αυτά και όχι οπότε θέλουμε εμείς
Όντως 6:30 με 7 ξεφόρτωνα και περνούσαν κοπαδακια κοπαδακια προς πεντελη ΝτράφιΣήμερα ώρα 0700 έως 09 30 ήμουν για δουλειά μετάξι παλληνης και Πικέρμι ατελείωτο επιστροφιο μπα σιμο και κάτω πιασμενο και συνεχόμενα κοπαδακια από 5 έως 30 πουλιά στο αέρα προς κατεύθυνση προς Πεντέλη, σταμάτησα με το καφέ που είχα ,τις χάζευα, τα πουλιά ήρθαν ,όπόπε θέλουν αυτά και όχι οπότε θέλουμε εμείς
Συμφωνώ και επαυξάνω. Κρατάω μόνο μία επιφύλαξη για τα τρυγόνια και ορτύκια (ιδιαίτερα στα βόρεια).Προσωπικά θα προτιμούσα να είχε έναρξη 15 Σεπτεμβρίου και λήξη 20 Μαρτίου
Ακόμα καλύτερα επειδή το τρυγόνι όπως κατάντησε δε το υπολόγισα καθόλου δίκιο έχεις ομωςΣυμφωνώ και επαυξάνω. Κρατάω μόνο μία επιφύλαξη για τα τρυγόνια και ορτύκια (ιδιαίτερα στα βόρεια).
Γι΄ αυτό θα έλεγα 1η Σεπτέμβρη - 20 Μάρτη.