αυτα τα γαμιμένα σπουργίτια πάλι θα μου φράξουν τη καμηνάδαΤα πουλιά είναι με χόρτα στο στόμα και τα δέντρακια με άγρια φρούτα ολάνθιστα.
Για ποιο κυνήγι τον Μάρτιο μιλάτε;
αυτα τα γαμιμένα σπουργίτια πάλι θα μου φράξουν τη καμηνάδαΤα πουλιά είναι με χόρτα στο στόμα και τα δέντρακια με άγρια φρούτα ολάνθιστα.
Mήπως μετανάστευσαν;Εντελώς άσχετο αλλά βλέπω ότι μερικά παιδιά εξαφανίστηκαν από εδώ ....γιατί .. παρεξηγήθηκαν με κάτι
Εμένα τον απορροφητίρα!αυτα τα γαμιμένα σπουργίτια πάλι θα μου φράξουν τη καμηνάδα
εχω με φιλτρα ενεργού άνθρακα για να μη ανοίγω τρύπες στο τοίχο ..Εμένα τον απορροφητίρα!
Δεν έχεις άκρο με πλέγμα;Εμένα τον απορροφητίρα!
Όχι αλλά θα βάλωΔεν έχεις άκρο με πλέγμα;
Η σκόνη οι πουστηδες και τα σπουργίτια τρυπούν παντού.αυτα τα γαμιμένα σπουργίτια πάλι θα μου φράξουν τη καμηνάδα
Φωλιαζουν και αναπαραγονται τσιχλες στα μερη σου???Τα πουλιά είναι με χόρτα στο στόμα και τα δέντρακια με άγρια φρούτα ολάνθιστα.
Για να κάνουν τα χειμερινά αποδημητικά (τσίχλα, Φάσσα, μπεκάτσα) φωλιά εδώ αποκλείεται. Το μόνο που ίσως και σε ελάχιστους αριθμούς μπορεί να μείνει είναι το κοτσύφι.Τα πουλιά είναι με χόρτα στο στόμα και τα δέντρακια με άγρια φρούτα ολάνθιστα.
Να είναι καλά και δεν πειράζει να πήγαν όπου θέλουνMήπως μετανάστευσαν;![]()
ΓκαDMΤώρα που θα χάσουμε το τρυγόνι ονειρεύεστε έξτρα χρόνο?
Εγώ και 2 χρόνια βγάζει μάτι.ΓκαDM
Alex σκεφτομαι οτι επειδη πρεπει να πληρωθουν κ αυτοι κ τα ....παιδια ,μηπως το δωσουνε για 3-4 μερες.Εγώ και 2 χρόνια βγάζει μάτι.
Με τις περσινές αυξήσεις ρεφαρανε,αυτοί βλέπουν πιο μπροστά από εμάς.Alex σκεφτομαι οτι επειδη πρεπει να πληρωθουν κ αυτοι κ τα ....παιδια ,μηπως το δωσουνε για 3-4 μερες.
Θα βγάλετε πούπουλα στο τέλος!Άλλη μια γευστική εξόρμηση με μενού τσίχλες: κεφτεδάκια, λαδοριγανη, κοκκινιστές και ψητές με καρυκεύματα! Φυσικά άφθονο αλκοόλ και καλή παρέα! Γιατί αυτή είναι η ιδεώδης ολοκλήρωση του κυνηγιού! Και στα επόμενα!!
View attachment 96310View attachment 96311
Έχω καμιά 50αριά τσίχλες στην κατάψυξη. Θα φέρετε και τις δικές σας να κανονίσουμε την επόμενη εξόρμηση;Θα βγάλετε πούπουλα στο τέλος!