Τσίχλα-Κοτσύφι

Κυριαρινες φασες κοπάδια κάθονται στα δεντρα περνάς με το αμάξι ατάραχες πηδιούνται ασύστολα
Σαμο ουτε ειχε απο την αρχη , ουτε και στο τελος , εφυγαν και οι λιγοστες , μονο κανενα κοτσυφας ακουγετε που και που , και αυτοι πιθανον να ειναι ντοπιοι , φασσες ποιο πολλες ειχα το καλοκαιρι παρα τον χειμωνα , τον οκτωμβριο αντι να ερθουν αλλες αποδημητηκες , εφυγαν και οι ντοπιες

Φανταστείτε ότι αυτή η χούφτα διανοούμενων είναι εισηγητές στην έκθεση.Παραδιπλα θα στέκεται όρθιος ο πρόεδρος της ομελέτας και θα χειροκροτεί με τους αυλικούς του.Μετα αναρωτηθείτε φεύγοντας γιατί πάμε κατά διαόλου...
Μπαβο Alex παντα ευστοχος κ με χιουμορ.

Για μένα έκλεισε η σεζόν με μικρή κάρπωση. Ακόμα και στα μπασίματα δεν έκανα αξιόλογα νούμερα, αλλά αυτό πραγματικά ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε. Στα μπασίματα πήγαινα σε μέρη που δεν ήταν πολύ δημοφιλή απλά για να ‘‘χω την ησυχία μου. Τα λίγα πουλάκια που έκανα μου έφταναν και μου περίσσευαν καθώς το μεγαλύτερο στοίχημα για μένα ήταν να καταφέρνω να πηγαίνω. Με δίδυμα παιδιά ενός έτους αυτό για άλλους είναι αδύνατο. Παραμέριζα την κούραση της εβδομάδας βρισκόμουν στο βουνό κι όταν γύριζα άυπνος ήμουν non stop με τα παιδιά. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο πατέρας μου σταμάτησε οριστικά το κυνήγι , δεν έβγαλε άδεια. Όσοι πηγαίνετε ακόμα με τον πατέρα σας για κυνήγι , εκτιμήστε το.Δεν υπάρχει καλύτερη παρέα.
Υγεία λοιπόν πρώτα απ όλα κι έπειτα τα υπόλοιπα. Μυαλό επίσης, δεν χρειάζεται ούτε επίδειξη , ούτε εγώ είμαι και κανένας άλλος. Το κυνήγι είναι το πιο ώραιο δευτερεύον πράγμα στη ζωή.
Να συνεχίζεις να του βγαζεις άδεια και ας μην μπορεί, πρώτα για τον ίδιο ότι μπορεί να έρθει βόλτα μαζί σου και ας κάθετε στο αμάξι, ακόμα να μην έρθει ποτέ εσύ θα την βγάζεις έστω τοπική κάνεις δεν προκετε να του κάνει μήνυση για πολλούς αμέτρητους λόγους, έμενα ειναι 85 Και ακόμα του βγάζω και μην έρθει ποτέ ,πάντα πρέπει να δείχνουμε τη δύναμη μας ,σκέψου πόσα χαλάς χωρίς να το καταλαβαίνεις στην καθημερινότητα σου ,δεν περισευη κάνεις μας βγαζετου άδεια ο ίδιος θα αιστανετε ότι δεν τελείωσε

Back