Winchester SX4

Προχθές παιδιά πήγα και επωμισα την maxus 2! Μου άρεσε πολύ το κοντάκι της και αίσθηση που μου έδινε το όπλο ! Το κλείσιμο του κλείστρου ήταν πολύ πιο καλό από την sx4, καταλάβαινες την ποιότητα υλικών αλλά και το πάτημα της σκανδάλης πολύ πιο ανώτερο! Μου άρεσε πολύ η λαβή στην maxus2! Θα πήγαινα σ εmaxus αλλά φοβάμαι μην κάνω μαλακιά πάλι γιατί την πρώτη φορά την έδωσα και πήγα και την ξαναπήρα πισω

Προχθές παιδιά πήγα και επωμισα την maxus 2! Μου άρεσε πολύ το κοντάκι της και αίσθηση που μου έδινε το όπλο ! Το κλείσιμο του κλείστρου ήταν πολύ πιο καλό από την sx4, καταλάβαινες την ποιότητα υλικών αλλά και το πάτημα της σκανδάλης πολύ πιο ανώτερο! Μου άρεσε πολύ η λαβή στην maxus2! Θα πήγαινα σ εmaxus αλλά φοβάμαι μην κάνω μαλακιά πάλι γιατί την πρώτη φορά την έδωσα και πήγα και την ξαναπήρα πισω
Μια ζωή την έχουμε κάνε ότι σου κ@@@### .

Αύριο έρχεται το fabarm n2 allsport αχχαχαχ
Σου εύχομαι να το ευχαριστηθεις βγάζουν ωραίες τουφεκιες!! Βέβαια θα προτιμούσα να δω ένα βίντεο μετά την έναρξη σε καρακάξα...!! Να το χαρείς το όπλο Ηλία!

Σου εύχομαι να το ευχαριστηθεις βγάζουν ωραίες τουφεκιες!! Βέβαια θα προτιμούσα να δω ένα βίντεο μετά την έναρξη σε καρακάξα...!! Να το χαρείς το όπλο Ηλία!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ! Εννοείται έναρξη θα κάνω στις καρακάξες με αυτό αλλά και σε τρυγόνια !

αλλά φοβάμαι μην κάνω μαλακιά πάλι γιατί την πρώτη φορά την έδωσα και πήγα και την ξαναπήρα πισω
Το έχω κάνει κι εγώ σε δύο όπλα. 2 φορές στο ίδιο όπλο όμως δεν γίνεται, λειτουργεί εσωτερικός εγκεφαλικός μηχανισμός αντιμαλακίας. Πάρε τη μαξους, μη φοβάσαι.

Στην ουσία θα πάρεις το ίδιο όπλο με άλλο κοντάκι και άλλη πάπια! Στα μεταλλικά μέρη δεν έχει καμία διαφορά όπως και στον μηχανισμό ο διαφορετικός ήχος που ακούς οφείλεται στα διαφορικά πλαστικά και στα ελαστικά που έχουν επάνω. Και ότι έχει cutoff και speed loading. Και αυτά πληρώνεις όλες οι εταιρείες τα ίδια κάνουν κορμός σύστημα κάνη τα ίδια αλλάζουν τα περιφερειακά και ρίχνουν και 700€ καπέλο! Εάν είχε φλάντζες η SX4 πιστεύω θα είχε πουλήσει τα διπλάσια όπλα από όσα έχει πουλήσει αν και έχει πουλήσει αρκετά.

Το brand name πάντως βοηθά στις πωλήσεις πολύ. Σε όλα τα προϊόντα. Και το όνομα winchester με τον καουμπόι στο σήμα είναι πολύ δυνατό, άσχετα αν το όπλο είναι πολύ καλό.
Εγώ λέω να το πάρω σε παραλλαγή να μην το πάρω μαύρο δεν έχω ξαναπάρει παραλλαγή όπλο

Εγώ λέω να το πάρω σε παραλλαγή να μην το πάρω μαύρο δεν έχω ξαναπάρει παραλλαγή όπλο
Μη ξεφλουδίσει και ξενερώσεις μόνο. Ωραίο είναι με παραλλαγή. Έχει ένας φίλος μου τη mobuk (έτσι λέγεται το στύλ της παραλλαγής) και είναι πολύ ωραία. Αυτουνού είναι σούπερ μαγκνουμ και ρίχνει τα πάντα.

View attachment 96428Εδώ είσαι με76 αρα θαλαμη....
Πολύ καλή είμαι μεταξύ αυτής και της Mobuk και έλεγα να πάρω την παραλλαγή δάσους γιατί θέλω να την χρησιμοποιήσω σε κυνήγια εκτός βάλτου! Στον βάλτο έχω την black eagle

Μη ξεφλουδίσει και ξενερώσεις μόνο. Ωραίο είναι με παραλλαγή. Έχει ένας φίλος μου τη mobuk (έτσι λέγεται το στύλ της παραλλαγής) και είναι πολύ ωραία. Αυτουνού είναι σούπερ μαγκνουμ και ρίχνει τα πάντα.
την εχει καιρο; πως την βλέπει απο τουφεκιές στα απλα φυσίγγια; και αν την εχει καιρο του εχει ξεβάψει πουθενά.

την εχει καιρο; πως την βλέπει απο τουφεκιές στα απλα φυσίγγια; και αν την εχει καιρο του εχει ξεβάψει πουθενά.
Την έχει 8 χρόνια τώρα. Δε κυνηγάει πολύ μη φανταστείς, έπαθε και μια περιπέτεια με την υγεία του, αλλά δε μου έχει πεί τίποτα αρνητικό. Εγώ την είχα δοκιμάσει όταν την πήρε. Στην ουσία εγώ το έριξα πρώτος. Φάσσα κυνηγάει και τον είχε βολέψει πολύ. Δεν ασχολείται με απόδοση καννης, φυσιγγίων κλπ. Την είχε άχτι από τότε που βγήκε και την ήθελε πολύ.

αλλά φοβάμαι μην κάνω μαλακιά
Άααααντε πάλι....
Μα θα την κανεις.....να πω οτι δε σε ξέρω;;;;;; :rolleyes:.sarcastic.
Δημοσίως, σου αναγγέλω πως μεχρι την έναρξη (20η Αυγούστου) θα'ναι στο χωριό το όπλο κ η SX4 δεν ξέρω που............yelling.

Back