ΤΣΟΚ (CHOKE) Παρουσιάσεις – Κριτικές – Εντυπώσεις

Είναι φρένου.
Έχει εσωτερικά τρία δαχτυλίδια (εσοχές)και όχι σε σπειροειδή μορφή όπως τα patternmaster.
Το κατέχω σε mobile σπείρωμα και σε μπασίματα η καρτερια που τα πουλιά περνούν ψηλουτσικα είναι μόνιμα βιδωμενο.
Κανένα μα κανένα παράπονο,μόνο θετικά έχω δει.

Και η patternmaster βγάζει με εσωτερικά δαχτυλίδια το duck και το goose!

Είναι φρένου.
Έχει εσωτερικά τρία δαχτυλίδια (εσοχές)και όχι σε σπειροειδή μορφή όπως τα patternmaster.
Το κατέχω σε mobile σπείρωμα και σε μπασίματα η καρτερια που τα πουλιά περνούν ψηλουτσικα είναι μόνιμα βιδωμενο.
Κανένα μα κανένα παράπονο,μόνο θετικά έχω δει.
Απορίας άξιον είναι αν μετά από κάμποσες τουφεκιές συνεχίζουν να αποδίδουν το ίδιο μιας και οι "εσοχές" φαντάζομαι θα πιάνουν "μάκα"

Ένα παράξενο τσοκ από την Heckler & Koch, δεκαετία του 70, για να πηγαίνει η κατανομή στα δραμιάρικα πάνω κάτω (οβάλ σχήμα) χωρίς να απλώνει σφαιρικά.
Για χρήση καθαρά από αντιτρομοκρατική υπηρεσία ώστε να μην χτυπάνε τυχόν ομήρους που θα βρίσκονται κοντά στον ''στόχο''.

Αν γνωρίζει κάποιος φίλος, και έχει την διάθεση , μπορεί να μου πει , αν με τσοκ kick's high flyer XF μπορώ να ρίξω και δράμια , η είναι μόνο για ατσάλια σκάγια.
Από την στιγμή που ειναι μολύβδινα και δεν είναι ρουλεμάν με ότι τσοκ θες τα ρίχνεις. Έχω ρίξει και με 1* συστηματικά.

Ένα παράξενο τσοκ από την Heckler & Koch, δεκαετία του 70, για να πηγαίνει η κατανομή στα δραμιάρικα πάνω κάτω (οβάλ σχήμα) χωρίς να απλώνει σφαιρικά.
Για χρήση καθαρά από αντιτρομοκρατική υπηρεσία ώστε να μην χτυπάνε τυχόν ομήρους που θα βρίσκονται κοντά στον ''στόχο''.
χρησιμοποιηθηκε ευρεωσ στο βιετναμ με ονομασια duckface ομωσ απλωνε τα 27βολα και τα 9βολα σε σχημα οβαλ κατα διευθυνση οχι κατα αξονα για να καλυπτουν μεγαλο ευροσ στο πυκνο ωστε να βληθουν 2 και 3 ατομα διπλα διπλα στο υψοσ του στομαχου και του θωρακα,ειχε μια διαμηκη εγκοπη που εμοιαζε με στομα παπιασ

Θα ήθελα τη γνώμη σας,,,, σκέφτομαι για αγορά ενός τσοκ anaconda για την es100 για καρτέρι, αποστάσεις από 15 έως 40 μέτρα, αλλά σύμφωνα με τον 18.4 το long βγαίνει 2½* και το mid σχεδόν 4*. Αφού θα είναι μόνο για καρτέρι, μήπως είναι καλύτερα το long;
Τι θα προτείνατε;

Θα ήθελα τη γνώμη σας,,,, σκέφτομαι για αγορά ενός τσοκ anaconda για την es100 για καρτέρι, αποστάσεις από 15 έως 40 μέτρα, αλλά σύμφωνα με τον 18.4 το long βγαίνει 2½* και το mid σχεδόν 4*. Αφού θα είναι μόνο για καρτέρι, μήπως είναι καλύτερα το long;
Τι θα προτείνατε;
Δεν υπάρχει τέτοιο τσόκ που αν καλύπτει 15-40μ. Αρίστο. 15-40μ είναι σχεδόν όλο το εύρος του βεληνεκούς του λειόκαννου με σκάγια. Βάλε ένα 3αρι και άλλαζε νούμερο σκαγιών, αλλά και πάλι...

Τι θα προτείνατε;
Αυτό που ζητάς το 15 έως 40 πρέπει πρώτα να μπορείς να το κάνεις εσύ και μετά το τσοκ γιατί είτε ανοιχτό είτε κλειστό πρέπει για να σε καλύψει ένα τσοκ να κεντροντουφεκάς πάντα .

Για τα συγκεκριμένα τσοκ θα μείνω στα λόγια του @new hunter """κάπως ανοιχτή τουφεκιά στα κοντινά που τη διατηρεί επ αορίστου και αυτό που με έχει τρελάνει είναι ότι έχω πιο "καθαρά" σκοτώματα."""!!!
Το mid της anaconda το έχω ερωτευτεί και με έχει καλύψει απόλυτα ειδικά στα καρτέρια. Το long δεν το έχω τουφεκίσει και πολύ γιατί δεν μου χρειάστηκε και τόσο. Η τουφεκια από το mid στα 25-30 μέτρα ήταν σαν 2,5* και στα 50 ήταν σαν τουφεκιά από 1*. Είχα ανεβάσει και φωτό παλιότερα

Τι θα προτείνατε;
Αυτό που ζητάς το μιντ στον 18,2 ως τον 18,4 δε πρόκειται να το κάνει..αυτό που το κάνει αποδεδειγμένα είναι το tm του Σωτηροπουλου με όριο τα 40 τ οποίο ως εκεί είναι σκούπα και μετά το τζεμινι το mod

Για τα συγκεκριμένα τσοκ θα μείνω στα λόγια του @new hunter """κάπως ανοιχτή τουφεκιά στα κοντινά που τη διατηρεί επ αορίστου και αυτό που με έχει τρελάνει είναι ότι έχω πιο "καθαρά" σκοτώματα."""!!!
Υπερφυσικό!

Back