ΤΣΟΚ (CHOKE) Παρουσιάσεις – Κριτικές – Εντυπώσεις

Τα λέμε χρόνια δάσκαλε!
Πολύ πολύ φιλικό τσοκ το anaconda και πότε διαλυμένα πουλιά ακόμη και με πολλά σκάγια πάνω τους.

Ομοίως το mr είναι ΣΚΟΥΠΑ,πλην όμως δεν έχει θέαμα για μας τους κολλημένους με αυτό.
μμμαλιστα ο Γιάννης ο σουγιάς ω ρε φίλε μου

Πήρα για την 11-87 ένα Anaconda ΜR και χθες στο σκοπευτήριο το δοκίμασα στα 30μ. με σκοπευτικά φυσίγγια NSI 28gr #7,5. Τώρα λίγο η στραβωμάρα μου, λίγο ο αέρας που μου πήρε το χαρτόνι και βγήκε παράκεντρη η αποτύπωση, δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελλάθηκα με το αποτέλεσμα, αν και γενικά τα φρένου δεν φημίζονται για τις κατανομές στον πίνακα αλλά για τα αποτελέσματα στο πεδίο. Την ανεβάζω για τα συμπεράσματά σας.

Attachments

• CYCLE.jpg
    CYCLE.jpg
    426,7 KB · Προβολές: 103
Πήρα για την 11-87 ένα Anaconda ΜR και χθες στο σκοπευτήριο το δοκίμασα στα 30μ. με σκοπευτικά φυσίγγια NSI 28gr #7,5. Τώρα λίγο η στραβωμάρα μου, λίγο ο αέρας που μου πήρε το χαρτόνι και βγήκε παράκεντρη η αποτύπωση, δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελλάθηκα με το αποτέλεσμα, αν και γενικά τα φρένου δεν φημίζονται για τις κατανομές στον πίνακα αλλά για τα αποτελέσματα στο πεδίο. Την ανεβάζω για τα συμπεράσματά σας.
Είναι ανοικτή αλλά μάλλον λόγω αστοχίας. Θα χρειαστεί να επαναλάβεις την δοκιμή.

καλημερα σε ολη την παρεα.παιδια εχει αγορασει κανεις τσοκ απο αγγλια?στελνουν κανονικα η τωρα που ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης δεν.αν καποιος ξερει κανα σαιτ ας το γραψει.ευχαριστω
Θα πληρώσεις τελωνείο

δηλαδη αν ενα τσοκ εχει 40 ευρω ποσο θα κοστισει το τελωνειο και αν πρεπει να το παρω απο εκει η ερχεται με κουριερ στο σπιτι?
Θα έρθει με το συνεργαζομενο κουριερ του αποστολέα το κόστος του τελωνείου φαντάζομαι τουλάχιστον 24%
https://www.eurosender.com/el/brexit/kanonismoi-teloneiou

Όπως το είπες μην ψάχνεις θεαματικές κατανομές με τα φρενατα τσοκ στο χαρτί αλλά στο κυνηγοτοπο. Στην 391 μου όταν το είχα πάρει μου έκανε τα κέφια και η καλή του περιοχή θεωρώ πως είναι από τα 20-35 μέτρα. Ήταν λίγο αυστηρό σκοπευτικά σε σχέση με ένα κλασσικό***½ ή**** αλλά τα σκοτωματα του ήταν όλα γεμάτα χωρίς τραυματισμούς. Το μετάνιωσα που το έδωσα...

Back