ΤΣΟΚ (CHOKE) Παρουσιάσεις – Κριτικές – Εντυπώσεις

Ησυχία δεν έχω.
Τελικά δεν πέταξα λεφτά. Το όπλο μεταμορφώθηκε. Εκεί που απλά σκότωνε με τα μαμά, με αυτά καπνίζει. Εκεί που λαβωνε, τώρα σκοτώνει καθαρά. Με ίδιες συσφίξεις. Τα έχω χαρεί πολύ σε μερικά απογευματινά που έχω πάει.

Ευελπιστώ να δοκιμάσουν σύντομα και στον πίνακα.

Τελικά δεν πέταξα λεφτά. Το όπλο μεταμορφώθηκε. Εκεί που απλά σκότωνε με τα μαμά, με αυτά καπνίζει. Εκεί που λαβωνε, τώρα σκοτώνει καθαρά. Με ίδιες συσφίξεις. Τα έχω χαρεί πολύ σε μερικά απογευματινά που έχω πάει.

Λεωνίδα, σε τι όπλο χρησιμοποιείς τα συγκεκριμένα τσοκάκια;

Rizzini BR110 cal 20
Στην αρχη σκεφτηκα οτι μιλαγες για benelli.....

Σήμερα δοκίμασα το

Buckkicker lf στις τσιχλες και μου άρεσε πολυ.Τις κάπνιζε στην κυριολεξία. Όμως μου έρχονταν κομμάτια πλαστικού στο πρόσωπο μου.Ειναι φυσιολογικό αυτο?​

Φυσιολογικό. Τα αυτάκια βουίζουν;

Ησυχία δεν έχω.
Μήπως έχεις δει διαφορές ανάμεσα στα απλά εσωτερικά και στα extended σε ίδια μάρκα/ίδιο σπείρωμα;
π.χ. σε Carlson εσωτερικά vs Carlson έσω-έξω;
Και ανάλογα τους τύπους φυσιγγίων π.χ. μισοταπα vs συγκεντρωτηρα κλπ;

Last edited:
καλησπερα σε ολη την παρεα.παιδια τη γνωμη εχετε για τα τσοκ της αγγλικης εταιριας mandel?
Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις από Αγγλία πήγαινε στα teague, ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε συμβατικά τσοκ.

Καλημέρα σε όλους, έχει κάποιος δοκιμάσει τα τσοκάκια cremator της carlson να μας πει μια γνώμη, είναι τσοκ φρένου; γιατί λένε ότι έχει τρία δακτυλίδια εσωτερικά σαν τα patternmaster.
Ναι τα έχω δοκιμάσει εγώ είχα το MR με πορτινγκ! Ναι είναι φρένου σε Benelli που το δούλεψα με δυσκόλεψε πολύ και αναγκάστηκα να το πουλήσω δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση του και το προσπάθησα αρκετά να το βολευτώ αλλά δυστηχως δεν!

Καλημέρα σε όλους, έχει κάποιος δοκιμάσει τα τσοκάκια cremator της carlson να μας πει μια γνώμη, είναι τσοκ φρένου; γιατί λένε ότι έχει τρία δακτυλίδια εσωτερικά σαν τα patternmaster.
Είναι φρένου.
Έχει εσωτερικά τρία δαχτυλίδια (εσοχές)και όχι σε σπειροειδή μορφή όπως τα patternmaster.
Το κατέχω σε mobile σπείρωμα και σε μπασίματα η καρτερια που τα πουλιά περνούν ψηλουτσικα είναι μόνιμα βιδωμενο.
Κανένα μα κανένα παράπονο,μόνο θετικά έχω δει.

Back