Εχεις κάψει φλάντζα, έχει κολλήσει ο θερμοστάτης!!!!Εμενα ιδρωνιυν πολες φορες τα ποδια μου χειμωνα κιωλας
(Όπως κι εγώ)
Εχεις κάψει φλάντζα, έχει κολλήσει ο θερμοστάτης!!!!Εμενα ιδρωνιυν πολες φορες τα ποδια μου χειμωνα κιωλας
Συμφωνώ.Με τις τιμές που έχουν τα παπούτσια που σχολιάζετε δεν τα λυπάστε να τα βάζετε στα κατσαβραχα? Μιλάμε έχουν ξεφύγει τέλειος οι τιμές τα κοστολογίου όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη που οι μισθοί είναι διπλάσιοι από την Ελλάδα από ένα σημείο και μετά αυτή η εκμετάλλευση καταντάει κοροϊδία όσο καλό και να είναι το προϊόν
Kοιταξε τα Gri sport κάτι θα βρεις εκεί στα μέρη μου βέβαια όλα είτε gri sport είτε Meindl η ότι άλλο πιο ακριβό και πολυδιαφημισμενο υπάρχει δεν βγάζει μισό χρόνο εκεί έχουμε άλλα κόλπαΣυμφωνώ.
Αν έχεις να προτείνεις κάτι στο κατοστάρι ή και πιο κάτω,που να αντέχει και να μη θες μια εβδομάδα μετά,για να συνέλθουν τα πόδια σου, περιμένω τις προτάσεις σου.
Ε όχι ρε φίλε.... συγκρίνεις meindl με gri spot? Αλήθεια...... και μόνο η διαφορά στην τιμή δείχνει την διαφορά στην ποιότητα....Kοιταξε τα Gri sport κάτι θα βρεις εκεί στα μέρη μου βέβαια όλα είτε gri sport είτε Meindl η ότι άλλο πιο ακριβό και πολυδιαφημισμενο υπάρχει δεν βγάζει μισό χρόνο εκεί έχουμε άλλα κόλπα
Μία πρόταση έριξα για ένα οικονομικό αρβυλο που έχω δοκιμάσει και τα πήγε καλά τώρα στην τιμή παίζουν πολλά ρόλο διαφήμιση υλικά και και δεν εννοείτε βέβαια ότι έχουν κανένα προτέρημα στα δικά μας βουνά βάζω στοίχημα ότι μπορώ να τα σπάσω σε μια σεζόνΕ όχι ρε φίλε.... συγκρίνεις meindl με gri spot? Αλήθεια...... και μόνο η διαφορά στην τιμή δείχνει την διαφορά στην ποιότητα....
Φίλε μου εγώ σου μιλάω σαν επαγγελματίας.... έχω δουλέψει στην κατασκευή παπουτσιών και ο πατέρας μου ήταν τσαγκάρης από τους παλιούς.... ήξερε να φτιάχνει παπούτσι από το δέρμα μέχρι το τέλος..... είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ των δύο εταιρειών.....Μία πρόταση έριξα για ένα οικονομικό αρβυλο που έχω δοκιμάσει και τα πήγε καλά τώρα στην τιμή παίζουν πολλά ρόλο διαφήμιση υλικά και και δεν εννοείτε βέβαια ότι έχουν κανένα προτέρημα στα δικά μας βουνά βάζω στοίχημα ότι μπορώ να τα σπάσω σε μια σεζόν
Φίλε μου,δεν υπάρχει οικονομικό και καλό άρβυλο, που να αντέχει στην πέτρα και να απορροφάει τους κραδασμούς.Μία πρόταση έριξα για ένα οικονομικό αρβυλο που έχω δοκιμάσει και τα πήγε καλά τώρα στην τιμή παίζουν πολλά ρόλο διαφήμιση υλικά και και δεν εννοείτε βέβαια ότι έχουν κανένα προτέρημα στα δικά μας βουνά βάζω στοίχημα ότι μπορώ να τα σπάσω σε μια σεζόν
ΕΣΦίλε μου,δεν υπάρχει οικονομικό και καλό άρβυλο, που να αντέχει στην πέτρα και να απορροφάει τους κραδασμούς.
Δεν θέλει, κανείς, να σκάει τρακοσάρια.
Έναρξη ΠέρδικαςView attachment 56804Τελικά κατέληξα στο softline top gtx μου έκατσε πολύ καλά στο πόδι είναι και ελαφρύ ευελπιστώ ότι θα το ευχαριστηθώ... Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας
Το σαββατοκύριακο στην έναρξη της πέρδικας τα έβαλα για πρώτη φορά και έμεινα έκπληκτος ούτε να με χτυπήσουν άνετα ελαφριά στην πέτρα δεν κατάλαβα τίποτα τώρα μένει να δω πόσο θα αντέξουν τα πρώτα δείγματα ήταν πολύ καλά. Υγ. Το κυνήγι το έκανα στα Βαρδούσια σε αρκετή πέτραView attachment 56804Τελικά κατέληξα στο softline top gtx μου έκατσε πολύ καλά στο πόδι είναι και ελαφρύ ευελπιστώ ότι θα το ευχαριστηθώ... Σας ευχαριστώ για τις γνώμες σας
Τα φοράω δεύτερη χρονιά. Πρόβλημα δεν μου έχουν βγάλει (υπάρχει βέβαια και η ανάλογη περιποίηση: tarrago mink oil), άνετα και με καλή ποιότητα δέρματος, ΑΛΛΑ δεν είναι αδιάβροχα.Μαγκες.....υπαρχει καποια εμπειρια για τα Lytos Hiker Top?
Δεν ειναι αδιαβροχα?Τα φοράω δεύτερη χρονιά. Πρόβλημα δεν μου έχουν βγάλει (υπάρχει βέβαια και η ανάλογη περιποίηση: tarrago mink oil), άνετα και με καλή ποιότητα δέρματος, ΑΛΛΑ δεν είναι αδιάβροχα.
Γιατί σου φαίνεται παράξενο?Δεν ειναι αδιαβροχα?
Γιατι το αναφερουν...Γιατί σου φαίνεται παράξενο?