Αδιάβροχα τα διαφημίζουν λόγω της μεμβράνης που έχουν αλλά δεν είναι για πολλά πολλά. Πχ. φέτος με νοτιαδούρα και φουλ υγρασία μετά από 2ωρο περπάτημα σε κοντά τριφύλλια και σε χωράφια με αρκετή πρασινάδα, τα είχα και στέγνωναν στον ήλιο για μια μέρα.Δεν ειναι αδιαβροχα?
Οποτε.....καταλαβα...πρεπει να κοιταμε να γραφει στεγανο?Αδιάβροχα τα διαφημίζουν λόγω της μεμβράνης που έχουν αλλά δεν είναι για πολλά πολλά. Πχ. φέτος με νοτιαδούρα και φουλ υγρασία μετά από 2ωρο περπάτημα σε κοντά τριφύλλια και σε χωράφια με αρκετή πρασινάδα, τα είχα και στέγνωναν στον ήλιο για μια μέρα.
100% αδιάβροχο με 100 και 120 ευρώ δεν θα βρείς. Πρέπει να πας σε μποτάκια με μεμβράνες τύπου gore-tex, με διπλάσια τιμή.Οποτε.....καταλαβα...πρεπει να κοιταμε να γραφει στεγανο?
Λοιπόν θα το πω άλλη μια φορά, Αsolo.Μπορει καποιος να προετεινει αρβυλο μεχρι 150€ χωρις περιφερειακο πλαστικο...που να ειναι αδιαβροχο?
Μισο να γκουγκλαρωΛοιπόν θα το πω άλλη μια φορά, Αsolo.
Επώνυμο και ποιοτικό..... ορειβατική καθαρά εταιρεία όπως η la Scarpa, ή η la sportiva..... αλλά όταν ψάχνουμε παπούτσια για βουνό με περιμετρική προστασία με λάστιχο και αδιάβροχα παίζουν στις ίδιες τιμές με meindl,aku, Crispi κτλ....αν και πολλά μοντέλα ειδικά της la Scarpa και της la sportiva είναι ανώτερα από της Crispi ή της Aku.....Λοιπόν θα το πω άλλη μια φορά, Αsolo.
Αυτό https://www.kalkantzakos.com/Product/4596/landisto,-arvula-aigleΜπορει καποιος να προετεινει αρβυλο μεχρι 150€ χωρις περιφερειακο πλαστικο...που να ειναι αδιαβροχο?
ΟΧΙ στον ήλιο η οποιαδήποτε πηγή θερμότητας τεχνικά υποδήματα... θα τα πάρεις στο χέρι οπως έπαθα εγώ με ένα ζευγάρι danner acadia 200 g insulated αμερικάνικα χειροποίητα αξίας 320 Ευρώ τότε που ακόμα τα κλαίω...Αδιάβροχα τα διαφημίζουν λόγω της μεμβράνης που έχουν αλλά δεν είναι για πολλά πολλά. Πχ. φέτος με νοτιαδούρα και φουλ υγρασία μετά από 2ωρο περπάτημα σε κοντά τριφύλλια και σε χωράφια με αρκετή πρασινάδα, τα είχα και στέγνωναν στον ήλιο για μια μέρα.
Και για ποτάκι; ;;; η μόνο καφεδάκι; ;;;Καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κανένα άρβυλο για κυνήγι αλλα κυρίως και για μεσα στην πολη? Μεχρι κανα 120αρι το πολυ τα δινω! Κανένα ομορφούλι ξέρετε εσείς
Σκληρό δείχνει.Προσωπικα εχω ξαναπει οτι εχω βολευτει με τα ιταλικα ΟΡΙΖΟ
Υπαρχουν αρκετα μοντελα εγω διαλεγω τα στυλ gtx
Δεν ειναι μειντλ φυσικα!!!
Αλλα ειναι στην μεση κατηγορια τιμης και για τα 150-160 που δινω θεωρω ΕΓΩ πτι περνω την μεγιστη δυνατη ποιοτητα σε σχεση κοστους
Καλο κρατημα
Καλη αδιαβροχόποιηση
Κρατανε καλα τους κραδασμους
Ξεκουραστα
Ομως τα προσεχω δηλαδη θα τα συντηρησω συχνα και θα στεγνωσουν στην σκαλα που εχει αερισμο και δεν πιανει ηλιος
Εχουν ενα ευαισθητο σημειο κατ εμενα στην κατασκευη τους και ειναι η μπροστινη πλευρα του περιφερειακοθ λαστιχου
Ωστοσο μεχρι τωρα δεν μου χει ξεκολησει παρα μονο στο τριτο προς τεταρτο χρονο που η σολα πλεον εχει φαγωθει, δεν μου δινει ασφαλεια και τα αφηνω για τις αγροτικες δουλειες
Βαζω αυτα που πηρα περσυ ως παραδειγμα
Προτιμουσα τα πιο κοντα σε υψος αλλα δεν υπηρχαν διαθεσιμα
Για καποιον που δεν θελει να δωσει πανω απο 150-160 τα συστηνω προσωπικα αρκει να εχουν και μια α συντήρηση
Νερο δεν μου εχουν παρει ποτε οσα ειχα τα τελευταια 6-7 χρονια αλλα οκ εμεις εδω δεν εχουμε τοσο προβλημα με τις λασπες το περισσοτερο καιρο παρα με την κοφτερη πετρα
Ωστοσο οταν παλιωσουν και τα βαζω στις δουλειες και στο πλυσιμο των κουμασιων νερο δεν εχουν παρει παρα μονο οταν πλεον σκιστουν
Στην βρεγμενη πετρα γλυστρανε αρκετα ως καινουργια και πολυ σαν φαγωμενα!
Οταν εχουμε λασπες μολις επιστρεψω σπιτι θα τα πλυνω με νερο για να μην μεινουν επανω οι λασπες να στεγνωσουν
Χαχαχα βολευουν βρε Νικολα, οταν ημουν κατω και εβρεχε κυνηγετικα φοραγα! Ολα τα υπολοιπα μπαζουν......ασε που ειναι και ζεστα!Και για ποτάκι; ;;; η μόνο καφεδάκι; ;;;
Ωραίο ειναι σε ροζ, λες να μου πηγαινει?
Αν εχεις και μια λουλου για σκυλάκι θα τα φας όλα τα κορίτσια της Καλαμάτας..Ωραίο ειναι σε ροζ, λες να μου πηγαινει?
πλακα πλακα.....παιζει χαχαχΑν εχεις και μια λουλου για σκυλάκι θα τα φας όλα τα κορίτσια της Καλαμάτας..
i miss you grandpa poemsπλακα πλακα.....παιζει χαχαχ