Πρεπει να της χάζευα πέρσι καμία δεκαριά φορές σε ένα καταστημα εδώ..Aigle purcours και ...ξερο ψωμι!
Ακριβες,αξιζουν ομως και το τελευταιο €!
6-7χρονια τουλαχιστον,Τασαρα!Πρεπει να της χάζευα πέρσι καμία δεκαριά φορές σε ένα καταστημα εδώ..
Η κλασσικές μαύρες(οικοδομικές-κηπου)πάντα μου έβαζαν νερά..και κάτι dunlop φτηνές που είχα πάρει κάτι πάτησα κ τρύπησαν..Άσε που κρύωνε το ποδι..
Μου αρέσει που ειναι ενισχυμένες σαν άρβυλα..Όποτε λογικά θα αντέξουν..
Τις έχεις καιρό Γιάννη?
ερώτηση...
εχει κάποιος εμπειρία απο μποτάκια salomon?
εχω κανει μια σκέψη για ενα μποτάκι γενικών δραστηριοτήτων αλλα και για κυνήγι.
γενικά θέλω να ειναι σίγουρα στεγανό ,ελαφρύ με σκοπό το πολύ και άνετο περπάτημα αλλα και βόλτα στο βουνό .(πολλα θέλω εεε?.xm..xm.)
δυο υποψήφια ειναι τα παρακάτω . πολύ καλή τιμη σε σχέση με Ελλάδα ( το πρώτο εχει κοντά στα 200 ευρώ εδώ)
https://www.trekkinn.com/outdoor-βουνό/salomon-quest-4d-2-goretex/1099056/p
https://www.trekkinn.com/outdoor-βουνό/salomon-quest-prime-goretex/135933032/p
σωστός.. με εκείνο φλερτάρω κ εγώ ..Τα δικα μου!
Salomon quest 4d gtx
Απιστευτα ανετα και ανθεκτικα τα φοραω παντου.
Σε παίρνω αλλά ακούω κάτι ήχους από κλαδιά και από τροχό αυτοκινήτου...Απο τον Αγάπιο εχω δει δουλειά και ήταν τέλειο το αποτέλεσμα.Απο κει και πέρα .....
Το θελεις μωρή σουσουράδα ; παρεμε τηλέφωνο.
Σε παίρνω αλλά ακούω κάτι ήχους από κλαδιά και από τροχό αυτοκινήτου...
Καλησπερα παιδια, νεος στο φορουμ και εχω την εξης απορια. Πριν λιγες ημερες αγορασα ενα ζευγαρι αρβυλα aku μετα απο πολυ θετικα λογια τα οποια διαβασα εδω μεσα και ομολογω πως απογοητευτηκα. Απο το πρωτο κυνηγι μπεκατσας κι ολας εβαλαν πολυ υγρασια σε σημειο που ηταν βρεγμενη η καλτσα. Οκ, δεν εσταζε στο 3ωρο που την εβγαλα αλλα ηταν βρεγμενη αρκετα. Τα περασα με ενα σπρει αδιαβροχοποιησης πριν την πρωτη τους εξοδο αλλα απ οτι φανηκε δεν εκανε δουλεια. Ημερομηνια παραγωγης των παπουτσιων ηταν το 2016 αρα λογω παλιοτητας δεν ειναι.
Εχει κανεις ιδεα αν προκειται για προβληματικο ζευγαρι ή απλα πρεπει να το δεχθω οτι ετσι ειναι και να προχωρησω σε αγορα νεου?
Το παπουτσι ειναι το Aku Transalpina GTX
Εμένα άποψη μου είναι να τα στείλεις πίσω με την ¨απαίτηση" να χρεωθούν αυτοί τα μεταφορικά αφού το προϊόν που σου πούλησαν είναι ελαττωματικό και η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου δική τους.Καλησπερα παιδια! Λοιπον θελω την γνωμη σας. Εστειλα mail στο καταστημα που τα πηρα το οποιο βρισκεται στην Γερμανια και τους ανεφερα πως μετα απο λιγες ωρες τα ποδια μου γινονται μουσκεμα. Μου απαντησαν,μου ζητησαν συγνωμη μπλα μπλα μπλα και μου ειπαν πως μπορω να τα στειλω πισω να τα δουν και αν τελικα υπαρχει προβλημα να μου γυρισουν τα λεφτα πισω. Το θεμα ειναι πως τα μεταφορικα θα τα χρεωθω εγω,δηλαδη κανα 30αρι που θα βγει. Ακουω αποψεις! Να το παρω το ρισκο ή να τα κρατησω φετος και του χρονου να παω για αλλο παπουτσι;
Βασίλη και εμένα η γνώμη μου ειναι να τα στείλεις .. κοιτα να να δεις αν μπορούν να σου πληρώσουν μεταφορικά διαφορετικά με απλο συστημένο ταχυδρομείο και όχι κούριερ για ποιο οικονομικά .Καλησπερα παιδια! Λοιπον θελω την γνωμη σας. Εστειλα mail στο καταστημα που τα πηρα το οποιο βρισκεται στην Γερμανια και τους ανεφερα πως μετα απο λιγες ωρες τα ποδια μου γινονται μουσκεμα. Μου απαντησαν,μου ζητησαν συγνωμη μπλα μπλα μπλα και μου ειπαν πως μπορω να τα στειλω πισω να τα δουν και αν τελικα υπαρχει προβλημα να μου γυρισουν τα λεφτα πισω. Το θεμα ειναι πως τα μεταφορικα θα τα χρεωθω εγω,δηλαδη κανα 30αρι που θα βγει. Ακουω αποψεις! Να το παρω το ρισκο ή να τα κρατησω φετος και του χρονου να παω για αλλο παπουτσι;
Ο τολμών και προσπαθών νικά.Ευχαριστω πολυ, ησασταν ολοι καθετοι οποτε πηρα την αποφαση να τα στειλω και πλεον δεν χρειαζεται σκεψη αφου τα μεταφορικα θα τα πληρωσουν οι ιδιοι τελικα οπως με ενημερωσαν.
Μα ετσι πρεπει κανονικα!Ευχαριστω πολυ, ησασταν ολοι καθετοι οποτε πηρα την αποφαση να τα στειλω και πλεον δεν χρειαζεται σκεψη αφου τα μεταφορικα θα τα πληρωσουν οι ιδιοι τελικα οπως με ενημερωσαν.