Άρβυλα ( Αγορά )

Είχα μια άσχημη πτώση στο βουνο σήμερα ξεκωλεισε μια πέτρα έφυγε το πόδι μου ένιωσα τον αστράγαλο ένα κλικ πριν το διαστρεμα και ταυτόχρονα το αρβυλο να με κρατάει έπεσα στο πλάι τελικά μόνο κρέας χτύπησα . ...αν δεν φορουσα meidl η αντίστοιχη κλάση θα με περνάνε με ελικόπτερο εκεί που ήμουν
20161120_161548.jpg
για αυτό παπούτσια ασφαλείας στα συνεργεια , ειδικά στο βουνό δεν χωράει τσιγκουνιες στο αρβυλο
Περαστικά Νίκο. Ο μόνιμος φόβος μου στο βουνό γιατί έχω κάνει εγχείριση ρήξης πρόσθιου χιαστού. Όσο για τα άρβυλα είναι αυτό που λέμε ότι τα έβγαλαν τα λεφτά τους.

Είχα μια άσχημη πτώση στο βουνο σήμερα ξεκωλεισε μια πέτρα έφυγε το πόδι μου ένιωσα τον αστράγαλο ένα κλικ πριν το διαστρεμα και ταυτόχρονα το αρβυλο να με κρατάει έπεσα στο πλάι τελικά μόνο κρέας χτύπησα . ...αν δεν φορουσα meidl η αντίστοιχη κλάση θα με περνάνε με ελικόπτερο εκεί που ήμουν
20161120_161548.jpg
για αυτό παπούτσια ασφαλείας στα συνεργεια , ειδικά στο βουνό δεν χωράει τσιγκουνιες στο αρβυλο
Περαστικα Νικο

Ήδη ψήθηκα με τις αρβύλες που λινκαρε ο georgesb, τις Dolomite.Έχουν τα μισά λεφτά (γύρω στα 150). Κοιτάω και αυτές. Αρβύλες όπως Irish Setter και Kenetrek είναι όπως είπες για special περιπτώσεις.

H Dachstein βγάζει πολύ ωραία πατούμενα, αν και δεν έχω αγοράσει κάποιο δικό της, θα ήθελα κάποια μέρα να αγοράσω, αλλά δυστυχώς οι τιμές ξεφεύγουν και πάλι. Πάντως βρήκα το παρακάτω λινκ που έχει Dachstein σε πολύ καλή τιμή!

http://campingrocks.bg/en/product/1105/dachstein-blackcomb-ev-winter-boots-men

...Και αυτό είναι το αγαπημένο μου σχέδιό τους, αλλά νομίζω πως δεν το βγάζουν φέτος, τουλάχιστον όχι σ'αυτό το χρώμα. Εχει ενδιαφέρον σύστημα στα κορδόνια για να "κλειδώνει" τον αστράγαλο.

$_3.jpg

Έβλεπα πριν το website της Irish Setter και συγκεκριμένα το προαναφερθέν μοντέλο, το ElkTracker. Τιμή 250 δολάρια, made in China και βάρος 1,9 κιλά η μία...Ε, όχι, δεν θα πάρω, ευχαριστώ. Κορόιδα Αμερικανάκια ψάχνουν αυτοί μου φαίνεται (αμερικάνικη εταιρία είναι με προϊόντα made in China).

Δυστυχώς Βασίλη σχεδόν τα πάντα ειναι made in China.
Οι υπολογιστές μας , τα κινητά μας , οι τηλεοράσεις μας , τα ρούχα μας κλπ , ειναι made in China.
Ολες οι μεγάλες Ευρωπαϊκές και Αμερικανικές εταιρίες , κατασκευάζουν πλέον τα προιοντα τους στην Κίνα , Μαλαισία , Βιετνάμ κλπ.

Κοίτα, και η Meindl που υποτίθεται είναι γερμανική με έδρα την Βαυαρία, έχει μεταφέρει την παραγωγή σε
Ρουμανία / Κίνα. Και ασφαλώς έπεσε η ποιότητα. Λέγεται οτι μετά απο τα παράπονα, η κατασκευή γύρισε πίσω στη Γερμανία, αλλά γενικά οι δέστρες, σόλες, κλπ φτιάχνονται σε χώρες όπως Κίνα, Βραζιλία και Ιταλία. Εγώ πιθανολογώ οτι η παραγωγή συνεχίζεται στην Ασία, μιας που δεν θα μπορούσαν να συναγωνιστούν τις άλλες μάρκες. Αλλιώς θα έπρεπε να σκας μια 500άρα για ένα ζευγάρι, για να καλύψεις το κόστος παραγωγής, εργατικά, εισφορές και λοιπούς δυτικούς φόρους..

Οπως ειπε και κάποιος παραπάνω πλέον δεν έχει σχέση που φτιάχνεται τι , το θέμα είναι τι ποιοτικός έλεγχος γίνεται για να αποκλείεται το σκαρτο προϊόν. Σίγουρα κάποια προϊόντα made in Japan Italy usa τα προτιμάμε και για ψυχολογικους λόγους αλλά ακόμα και αυτα μπορεί να έχουν 90% εξαρτήματα από Κίνα . ειδικά για τα meidl να προσέξει οποιος θέλει να πάρει online τα νούμερα γιατί τα 2 τελευταία ζευγάρια που πείρα δεν έχουν καμία σχέση . 2 ζευγάρια ολοιδια εξωτερικά meidl Colorado το ένα 44 και μου κάνει και το άλλο 42 και μου κάνει .hair..smashfrak. αγορασμένα με 2 χρονια διαφορά από το ίδιο κατάστημα . το νούμερο μου κανονικά είναι 44

φέτος έχω αγοράσει τα MEINDL Paradiso μέχρι στιγμής δεν έχω παράπονο από υγρασία και κρύο περιμένω αν χιονίσει να τα δοκιμάσω και εκεί και μετά θα καταλήξω αν i αγορά ήτανε σωστή

σε κάποια εξόρμηση μου είχανε γίνει μούσκεμα και φορτωμένα λάσπη πηγαίνοντας στο σπίτι τα πλάκωσα με το λάστιχο ενώ τα φορούσα διαφορετικά θα φάμε τουφεκια από την κυρα και τα τσεκάρισα μετά αν πέρασε έστω και λίγο υγρασία αλλα δεν ένιωσα καθ ..φυσικά αν είναι ακόμα καινούργια θέλω να πιστεύω ότι είναι καλά αρβυλα αλλα και 220 euro δεν είναι λίγα

έχω σοβαρό θέμα με ρευματικά εδώ και ένα χρόνο τόσα χρονια δεν έδινα σημασία αν μουσκεύονται η κάλτσες η όχι..αλλα όταν σου έρθει ο διάβολος τρέχεις και είναι αργά ώρες ατέλειωτες μες στα νερά μούσκεμα με στα χιονια ..για auto σαν παθών να πω και εγώ στους πιο νέους παιδιά προσοχή από 44 έφτασα να φοράω 46 νούμερο προσοχή μεγάλη

Ρε παίδες τα salomon σαν φόρμα πως είναι περνεις μεγαλύτερο η μικρότερο από ότι φοράς συνήθως.....πρώτη φορά βλέπω τόσο καλή έκπτωση σε αρβυλα και με τρώει ο κολος μου.terror.

Ρε παίδες τα salomon σαν φόρμα πως είναι περνεις μεγαλύτερο η μικρότερο από ότι φοράς συνήθως.....πρώτη φορά βλέπω τόσο καλή έκπτωση σε αρβυλα και με τρώει ο κολος μου.terror.
Για άρβυλα δεν ξέρω, αλλά αθλητικά που χρησιμοποιώ πολλά χρόνια πρέπει να τα παίρνεις από μισό έως ένα νούμερο μεγαλύτερα .
Παραδείγματος χάριν αν είσαι άνετος 44αρης τότε πάρε 44μισο .Αν είσαι 44άρης τσίμα τσίμα τότε 45.
Επαναλαμβάνω , για τα άρβυλα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο .

για μενα παιδες το καλο μποτακι ειναι το αλφα και το ωμεγα στο κυνηγι,,,εγω πρωσοπικα ανα 3 χρονια αγωραζω μποτακια μιας και τα κυνηγαω πωληηηη και οχι μωνο,,πριν λιγα χρονια αγωραζα τα bereta 150eyro πριν 3 χρονια πηρα τα mindl mpoyrma pro mfs 110 eyro πρωσφωρα,,και φετως αγωρασα τα orizo itali 110eyro παλι,,με vimpram σολα gortex,,,δεν τα εβαλα ακωμη,,το κυριοτερω ειναι στο μπ[οτακι να το περιπειησαι και να μην το αφηνης στο ελεος του θεουυυυ ετσι θα σε βγαλη και 2 χρονιες παραπανω,,εχω τα περναω με κεραλιφι που βλεπαιτε στην φωτο ειναι μια αγκλικια και ειναι απο της καλητερες στην αγωρα,,περνας απο τα νερα και κατρακυλανε η κηλιδες απο το νερο και ειναι σαν να μην περασες,,,,παντως πρωσεχουμε για να εχουμε ωπος φρωντιζουμε το τουφεκιμας ετσι πρεπη να κανουμε και με τον κυνηγετικομας εξωπλισμωωωωω.terror. image share image upload no ads picture uploading screen shot on windows

Φοράω 43 και πήρα το 43 1/3. Τώρα που τα φοράω βλέπω ότι θα προτιμούσα να έβγαιναν σε 43 αλλά δένοντας λίγο πιο σφιχτά τα κορδόνια είναι μια χαρά.

Άσχετο και σχετικό
σήμερα, λόγο της ημέρας ..... το hobbi εχει βγάλει δυνατές τιμές ...
*αν θεωρηθεί διαφήμιση , παρακαλώ να αφαιρεθεί το ποστ απο την διαχείριση .

https://www.hobbi.gr/arvyla-c-718_49_71_133.html?c1=349&productsnum=96&productsorder=price_asc
.
Οντως το hobbi.gr εκανε πραγματικά μεγάλες εκπτωσεις και πραγματική Black Friday! Ειχα παρει το καλοκαιρι το τζακετ Beretta Schwarzwald 159€ και εχτες το ειχε 127€ .buy buy.. Σε πολλα ειδη, ειδικα Beretta, ειχε μεγαλες εκπτωσεις.
Kαι να χεις παρει τα AKU Zenith, ουτε 2 μηνες πριν, και τωρα να βλεπεις στην ιδια τιμη τα Conero. Eνταξει, ειναι καπως
Ειχα παρει τα μποτακια aku zenith II με 153€ απο το survival.gr και ευτυχως εχτες δεν το μετανοιωσα.:p:) Γενικα θελει πολυ ψαξιμο το θεμα :προσφορες-εκπτωσεις!

Last edited:
Τα aku zenith και εγώ γύρω στα 150 τα είχα πάρει. αλλά έβλεπα χθες στο hobbi που έβαλε ο Χρήστος ότι σε ένα beretta είχε προσφορά από 246 σε 98 ευρώ.hair.
Μας έκανες ζημιά Χρήστο .sarcastic..sarcastic. ευτυχώς κρατήθηκα και δεν φορτωσα πολλά πράγματα .yelling.

εγώ δεν κρατήθηκα..... .sarcastic.
τελικά με την λογική "εκδρομικό- κυνηγητικό " επελεξα το aku slope-plus-gtx-olive
και μάλιστα σήμερα πρώτη μέρα τεστ σε ασταμάτητη βροχή και 3 ώρες περπατητό σε βρεγμένα χόρτα και λάση..
οι εντυπώσεις πολύ θετικές .. άνετο , αν και πρώτη μέρα που το φορούσα, σταθερό, και ούτε υποψία υγρασίας ..

Το μονό που με "τρώει" λίγο ειναι οτι θα προτιμούσα την έκδοση με το "ξυρισμένο" δέρμα αλλα δεν ειχε την ίδια έκπτωση .. μας έφαγε η μαύρη Παρασκευή ΧΑΧΑΧΑ
*φαντάζομαι οτι το λείο δέρμα θα ειχε καλύτερη αντοχή στο νερό .. ή δεν παίζει ρόλο?

загрузить картинку на сайт
upload
залить картинку на форум

Back