Άρβυλα ( Αγορά )

Το προηγούμενο Σ/Κ φορέθηκαν πρώτη φορά και σήμερα ήταν η τρίτη. Πρώτε εντυπώσεις θετικότατες. Καταρχήν η αίσθηση όταν μπαίνει το πόδι μέσα είναι ότι το παπούτσι αγκαλιάζει όλο το πόδι και το πέλμα νοιώθεις ότι βρίσκει την ιδανική θέση. Δοκιμάστηκαν σε βρεγμένη πέτρα με απόλυτη σταθερότητα (δίνω μεγάλη βαρύτητα σ΄αυτό), πέρασα ποταμάκια χωρίς να διαπεράσει στο πόδι ίχνος νερού, σταθερά στο χιόνι, ολισθηρά όπως αναμενόταν στον πάγο και μετά από τη λάσπη μου έκανε εντύπωση η άμεση αποβολή της από τη σόλα. Μάκη σ΄ευχαριστώ που μου τα πρότεινες και κανόνισες να φτάσουν στα .... πόδια μου! .shake hands.
Καλοφορετα Χρήστο... Ωραίο φαίνεται..μπράβο κ στον Μάκη.. Κ εγώ του ζήτησα να κοιτάξει κάτι γαλοτσες που ψάχνω αλλά με έγραψε στα π@π@ρια του.sarcastic.

Καλοφορετα Χρήστο... Ωραίο φαίνεται..μπράβο κ στον Μάκη.. Κ εγώ του ζήτησα να κοιτάξει κάτι γαλοτσες που ψάχνω αλλά με έγραψε στα π@π@ρια του.sarcastic.
αφού σου είπα να έρθεις να δεις να δοκιμάσεις και λες θα το κανονίσουμε ένα απόγευμα.....ε εις λαλήσ ha haaa

καλό φαίνεται και φθηνό αν είναι και gore tex όπως γράφει μια χαρα το βλέπω...αν και οι ραφές για πολύ χρήση σε νερό ίσως να μην αντέξουν....χωρίς να το λέω με σιγουριά

Last edited:
αφού σου είπα να έρθεις να δεις να δοκιμάσεις και λες θα το κανονίσουμε ένα απόγευμα.....ε εις λαλήσ ha haaa
.xm.ποτε έγινε αυτό;
Μήπως μιλησες με άλλον;.xm.

Να είσαι καλά Τζιμάρα. Να ξέρεις ότι ο Μάικ δεν ξεχνά. Περιμένει την κατάλληλη στιγμή. ;)

εγώ δεν κρατήθηκα..... .sarcastic.
τελικά με την λογική "εκδρομικό- κυνηγητικό " επελεξα το aku slope-plus-gtx-olive
και μάλιστα σήμερα πρώτη μέρα τεστ σε ασταμάτητη βροχή και 3 ώρες περπατητό σε βρεγμένα χόρτα και λάση..
οι εντυπώσεις πολύ θετικές .. άνετο , αν και πρώτη μέρα που το φορούσα, σταθερό, και ούτε υποψία υγρασίας ..

Το μονό που με "τρώει" λίγο ειναι οτι θα προτιμούσα την έκδοση με το "ξυρισμένο" δέρμα αλλα δεν ειχε την ίδια έκπτωση .. μας έφαγε η μαύρη Παρασκευή ΧΑΧΑΧΑ
*φαντάζομαι οτι το λείο δέρμα θα ειχε καλύτερη αντοχή στο νερό .. ή δεν παίζει ρόλο?

загрузить картинку на сайт
upload
залить картинку на форум
Καλησπερα και χρονια πολλα,καλη χρονια!
Μπορεις να γραψεις εντυπωσεις και βαρος απο τα μποτακια;εισαι ικανοποιημενος απο την αγορα ή θα προτιμουσες μποτακια με ξυρισμενο δερμα και οχι suede?

Καλησπερα και χρονια πολλα,καλη χρονια!
Μπορεις να γραψεις εντυπωσεις και βαρος απο τα μποτακια;εισαι ικανοποιημενος απο την αγορα ή θα προτιμουσες μποτακια με ξυρισμενο δερμα και οχι suede?
γεια σου Βαγγέλη και χρόνια πολλά και απο μένα .
τα μποτάκια ζυγίζουν 750γρ το ενα στο νούμερο 45 που έχω εγώ .
οι εντυπώσεις μου είναι άριστες για την ώρα. πολύωρο περπάτημα συνέχεια και ξεκούραστο οσο δεν το περίμενα . το ποδι σταθερό και η σόλα πολύ άνετη .. μα πολύ ανετη .
δεν εχει τύχει ακόμα να βρεθώ σε κάποιο τερέν που να γλίστρησα... το μονο που θέλω να πώ εδώ ειναι οτι η πυκνή χάραξη της σόλας δίνει τέλεια σταθερότητα αλλα σε πολύ λασπωμένο τοπο μπουκώνει απο την λάσπη και θέλει λιγο τίναγμα για να την αποβάλει .
απο στεγανότητα.. τα αναμενόμενα , ουτε υποψία υγρασίας !
στα πολύ θετικά οτι μέχρι σήμερα δεν έχει ιδρώσει το πόδι μου αν και περπατάω πολύ (4-5 ώρες )
σε ότι αφορά το είδος του δέρματος , μετα απο την αγορά ειδικού κεριού (της collonil 5ευρώ) που πήρα απο τον αντιπρόσωπο το φαινόμενο να μουσκεύει ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ το δέρμα μετα απο ώρες σε νερο και λάσπη ,εχει μειωθεί 80% ποια οπότε είμαι οκ .
φυσικά τα περιποιούμε μετά απο κάθε σκληρή χρήση . πλύσιμο απο λάσπη , φυσικό στέγνωμα , σπρέι τής AKU και μετά το κερί. (*κερί έχει και η aku αλλα κάνει 12 ευρώ)
Τώρα για το ξυρισμένο δέρμα θεωρητικά εχει καποια πλεονεκτήματα όπως το εχω φανταστεί εγώ οσο άφορα την ευκολία για την συντήρηση του και αδιαβροχοποίηση με κερί λίπος τα οποια απλώνονται εύκολα , καθαρίζονται ευκολότερα απο την λάσπη κτλ ...ΑΛΛΑ το λείο δέρμα αν και εξακολουθεί μου αρέσει ποιο πολύ , απο οτι εχω δει σε άλλους χαράζεται εύκολα και φέρεται. αυτο δεν μου αρέσει , μια που τα φοράω και για εκδρομική βόλτα .
πιθανών αυτός να είναι ο λόγος που τα άρβυλα με συνθετικό ύφασμα , στα δύσκολα σημεία για ενίσχυση δεν έχουν ξυρισμένο δέρμα αλλά αξύριστο!
*στις εκπτώσεις ο αντιπρόσωπος μου ειχε ειπε θα έχει τιμές "μαύρης Παρασκευής" οπότε θα είναι καλή επιλογή
εύχομαι να βοήθησα.

Last edited:
Παιδιά, γνωρίζει κανένας να μου πει για τα συγκεκριμένα (Prologic Max-5 Polar Zone);

http://www.ebay.co.uk/itm/Prologic-...5&rk=3&rkt=6&sd=351883457637&var=660573315897

Τα βρήκα σε προσφορά στην Αγγλία 50 λίρες λόγω εκπτώσεων και σκέφτομαι, αν είναι καλά να τα πάρω. Είδα κάποιες κριτικές στο ίντερνετ, λένε καλά λόγια.Δεν τα θέλω για κυνήγι, αλλά για γενική εκτός δρόμου χρήση.

αντε τις απεκτησα μολις στεγανες .....
20170117_201758.jpg

Sympatex το εχουν και μενα αρκετοι φιλοι πολυ καλο μου εχουν πει θα δουμε ομως γιατι ειμαι και λιγο τσοπανης εγω ( με την καλη έννοια)
Καλοφορετα λοιπον να ειναι...πιστευω να τα ευχαριστηθεις αρκετα αν δεν σου φανουν βαρια,αλλιως ειναι σκυλια αν τα παιρνας με ενα καλο λοιπος δεν θα σου βαλουν ποτε υγρασια...ο φιλος να φανταστεις εχει τα αδιαβροχα με gritex οπου ειναι ολοιδιο παπουτσι και με ενα καλο λοιπος οπου το περναει ουτε υγρασια,ουτε νερο του βαζει και στο χιονι ακομη ηταν μια χαρα...

Back