Κωσταντινε ποσο κανουν?
Ευχαριστώ Νικόλα, $ 150 μονοκοματο δερμα χωρίς πολλές ραφές κάτι που ψάχνω πάντα στα μποτάκια.Να πούμε με υγεία; Ωραία. τιμη ;
Συμφωνώ γιατί είναι κάτι που το θεωρώ απαραίτητο για βραχώδη εδάφη και ειδικά για περδικοκυνήγια.καλοφόρετα αν και το μόνο μείον που βλέπω είναι η απουσία του προστατεφτίκου γύρο απο το παπούτσι ..
Σωστό αυτό ειδικά για τα βουνισια κυνηγια.καλοφόρετα αν και το μόνο μείον που βλέπω είναι η απουσία του προστατεφτίκου γύρο απο το παπούτσι ..
Έτσι φίλε αν βγάλουν το τρίμηνο στα μέρη μας θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.Καλοφορετα Κωστα!Εχουν να φανε την πετρα κ τον ασπαλαθο με το τσουβαλι..
Ευχαριστώ Χρήστο είναι μάλλον η κατεργασία του δέρματος που αυτοί ονομάζουν anfibio (άλλη ελληνική λέξη).Κωνσταντίνε καλοφόρετα!!! Οπτικά φαίνεται σαν να έχουν εξωτερικά ένα είδος πλαστικοποίησης...
Διαμαντή για τις συγκεκριμένες συμφωνώ τις είχα δοκιμάσει παλιότερα, απόλυτη προστασία του ποδιού και του αστραγαλου καλο κρατημα προστασια από χτυπήματα στις πέτρες, πλήρως αδιαβροχες και αντιολισθητικες το μόνο μείον που έχω να πω είναι ίσως το βάρος τούς κάτι που όμως συνηθίζεται με την χρήση.
Καλοφόρετα Κωνσταντίνε ....Ευχαριστώ Νικόλα, $ 150 μονοκοματο δερμα χωρίς πολλές ραφές κάτι που ψάχνω πάντα στα μποτάκια.
Όντος υπέροχο μποτακι.Ευχαριστώ παιδιά.
Διαμαντή για τις συγκεκριμένες συμφωνώ τις είχα δοκιμάσει παλιότερα, απόλυτη προστασία του ποδιού και του αστραγαλου καλο κρατημα προστασια από χτυπήματα στις πέτρες, πλήρως αδιαβροχες και αντιολισθητικες το μόνο μείον που έχω να πω είναι ίσως το βάρος τούς κάτι που όμως συνηθίζεται με την χρήση.
Ηταν τα τελευταια Meindl που ειχα παρει αντεξαν 1,5 χρονο, χαλασε απο μεσα ο αφρος στο σημειο του αστραγαλου, πηγαν ακλαυτα τα ρημαδια. Κατα τα αλλα ανθεκτικα κ βαρια οπως ολα τα MeindlΕυχαριστώ παιδιά.