Αυτες του τυπου οι εκθεσεις - οπως καταντησαν πλεον - προσβαλλουν τοσο την νοημοσυνη του κυνηγετικου κοσμου, οσο και τοΔεν είπα ότι δεν σκοτώνουν τα παλιά ή ότι έχουν βελτιωθεί πολύ τα σημερινά. Είπα ότι η έκθεση είναι για να γνωρίζει ο κόσμος τα καινούρια μοντέλα και τα νέα του χώρου γενικότερα. Τα παλια όπλα τα ξέρουμε και ειδικά πολλά απο αυτά που είχε φέρει ο Πλαστουργός τα εχουμε κυνηγίσει κιόλας. Για ποιο λόγο να μας κεντρίσουν πλέον το ενδιαφέρον. Συν ότι τα περισσότερα ήταν σε κακή κατάσταση με επισκευές , μετατροπές κλπ και δεν είχαν καμία συλεκτικότητα εκτός από κάποιες λίγες εξαιρέσεις όπως οι cosmi που είχε φέρει που τις έχει απούλητες τουλάχιστον 3 χρόνια τώρα και τις βλέπω κάθε φορά τις 3 τελευταίες εκθέσεις που έχω πάει. Βεβαια πάλι καλά να λέμε που έρχεται και αυτός και βλέπουμε και κανένα όπλο. Αλλα ρε παιδιά αν είναι να έρχεται μόνο ένας εκθέτης με όπλα τότε πάμε και στο μαγαζί του όποτε θέλουμε και τα βλέπουμε. Του χρόνου αν δεν αναρτηθεί λίστα με τους εκθέτες να ξέρω τι θα περιμένω και να ξέρω αν αξίζει δεν ξαναπάω.
ιδιο το επιχειρειν. Απολυτως λυπηρο, θεωρω πως "οτι κι αν ζηταει ο εκθεσας", οι σοβαρες αντιπροσωπειες θα επρεπε να
ανταποκρινονται θετικα, ακομα και με ενδεχομενη χασουρα, σεβομενες τον θεσμο "κυνηγι" και οσους ασχολουνται με αυτο.