πες το και απο εδω εμεις θα σε πιστεψουμε!!!να περασεται καλαααα ρε παιδες μακαρι να ημουνα κοντα να ερχωμουνα να πω και εγω κανα ψεμαααααα
πες το και απο εδω εμεις θα σε πιστεψουμε!!!να περασεται καλαααα ρε παιδες μακαρι να ημουνα κοντα να ερχωμουνα να πω και εγω κανα ψεμαααααα
Τετάρτη και 170km μακρυά ... μηχανή διακτινισμού σαν το star trek χρειαζόμαστεΖαγάρια δε βλέπω να θέλετε να μπείτε στη στάνη της βοσκοπούλας. Μηπως θέλετε τσοπάνη ;
Σε βαζω λίστα δηλαδήΕπιτέλους ρε Ψαρη Αλεπού.
Θα τα πούμε εκεί με το κουμπάρακι μου.
Πάρε την γκλίτσα σου και βάρα. Χωρίς αυτή οι ...μικροί δεν ...σκιάζονταιΖαγάρια δε βλέπω να θέλετε να μπείτε στη στάνη της βοσκοπούλας. Μηπως θέλετε τσοπάνη ;
Εεε όχι ρε Σταυρο!Δεκα ανθρωπους βλεπω, εννια πιατα ομως....θα μεινει καποιος νηστικος???
Ξερω γω ρε Γιαννη??? Αυτος το μυαλο τοχει στις φασες και στις μπεκατσεςΕεε όχι ρε Σταυρο!
Όποιος δεν έχει πιάτο θα τσιμπάει από την πιατέλα!
Αυτά ειναι!!!Για την έναρξη ..προθερμάνσεων, από πρόσφατο "αερισμό όπλων" στην Τιθορέα. Προσοχή όμως μην καούμε στο ζεσταμα. View attachment 62883
Μητσαρα εμένα θα υπολογίσεις και τα ξαδέρφια μου. Συν 2 άτομα.1.Dim63
2.Σταύρος
3.Vagosbenell
4.madgrk
5. Γιάννης.
6. Zamorano
7.Manos
8.Benelli I.h
9.Menios
10.Enduras
Φίλε μου για αυτό το γράφουμε δημόσια για να μαζευτούμε όσο περισσότεροι μπορούμε γνωστοί και άγνωστοι και είναι και ευκαιρία να γνωριστούμε. Δευτέρα όταν είσαι σίγουρος δήλωσε το γιατί βλέπω ότι θα μαζευτούμε κάμποσοι , οπότε πρέπει να κλείσουμε και το αντίστοιχο τραπέζι.Καλησπέρα. Τώρα το είδα. Αν κατάλαβα η σύναξη είναι 21/12/2022 στη Βοσκοπούλα, στο Γαλάτσι. Αν χωράω στην παρέα σας, θέλω να έρθω. Θα σας πω αν γίνεται, λόγω εργασίας οριστικά τη Δευτέρα το απόγευμα.