Ειναι και περίοδος νηστείας ρε Μήτσο !!!Ουτε 20άδα ;
Που είσαι εσύ πουλάκι μου εξαφανισμένο;;;Ειναι και περίοδος νηστείας ρε Μήτσο !!!
Ναι ρε είμαστε και γεροντακια!Πρόεδρε βάλε και εμένα μέσα. Για παλευτετο για νωρίτερα,να μπορέσουμε να πάμε για δουλειά την άλλη μέρα
Μίλα για τον εαυτό σου κύριε συνταξιουχεΝαι ρε είμαστε και γεροντακια!
Πρόεδρε βάλε και εμένα μέσα. Για παλευτετο για νωρίτερα,να μπορέσουμε να πάμε για δουλειά την άλλη μέρα
Πρόεδρε βάλε και εμένα μέσα. Για παλευτετο για νωρίτερα,να μπορέσουμε να πάμε για δουλειά την άλλη μέρα
Ναι ρε είμαστε και γεροντακια!
+1 για το νωρίτερα (το πρότεινε και ο @dim63).
Εγώ εφταμιση θα είμαι εκεί. Θα πιάσω την προεδρική θέση του Μένιου και μέχρι να έρθετε θα έχω φάει. Ε μετά πίνουμε και κάνα κρασάκι+1 για το νωρίτερα (το πρότεινε και ο @dim63).
Μαζί σου. 1 η ώρα θα πρέπει να είμαι στο μαγαζί να βγάλω ψωμί. Τώρα τι ψωμί θα βγεί δεν ξέρωΕγώ εφταμιση θα είμαι εκεί. Θα πιάσω την προεδρική θέση του Μένιου και μέχρι να έρθετε θα έχω φάει. Ε μετά πίνουμε και κάνα κρασάκι
Α ρε πατρίδα κρατάς την παράδοση ε ;Μαζί σου. 1 η ώρα θα πρέπει να είμαι στο μαγαζί να βγάλω ψωμί. Τώρα τι ψωμί θα βγεί δεν ξέρω
Ακριβώς, αλλά "ξώφαλτσα". Θα σου πω από κοντά.Α ρε πατρίδα κρατάς την παράδοση ε ;
οικοδεσποινα πια θα ειναι?Τετάρτη 21 Δεκέμβρη Απο τις 8 σας περιμένουμε
Η βοσκοπούλα περίεργεοικοδεσποινα πια θα ειναι?