Πάνω που ελεγα να σε παρω τηλέφωνο γιατι ειχα αρχίσει να ανησυχώΜέσα κι εγώ κατευθείαν απ τη δουλειά
Εχω συνεννοηθεί. Θα εχουμε ασθενοφόρο με δυνατή μονάδα υποστήριξης εξω απ το μαγαζι.Με ενα προχειρο υπολογισμο, μεσος ορος ηλικιας τα 48 ετη, αναζητουνται νεολαιοι επειγοντως. Ο Ζολο παρακαλειται να εχει ενημερωσει και το 166 για τυχον ατυχα περιστατικα
Είπα και εγώ ποιός λείπει!Μέσα κι εγώ κατευθείαν απ τη δουλειά
Για ένα κοπάδι προβατίνες και σόδες να συνεννοηθείς τα (παιδιά) είναι στην ανάπτυξη.Εχω συνεννοηθεί. Θα εχουμε ασθενοφόρο με δυνατή μονάδα υποστήριξης εξω απ το μαγαζι.
Ακομη και θερμοκοιτίδα θα έχει
Θα χαρώ πολύ που θα τα ξαναπούμε παλι από κοντά Τάκη και με σένα και με τα αλλα παιδιάΕίπα και εγώ ποιός λείπει!
Είσαι μικρός εσύ, δεν κάνεις!Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ. Θα ξέρω Τετάρτη δυστυχώς.
Ο Άλεξ που είναι νηστεύει;;;Ρε ούτε 20 ;
Θα ελεγα οτι ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να σε γνωρισουμε και απο κοντα, προσπαθησε το, εστω και για λιγα λεπτα...Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω
Να περάσετε όμορφα
Γιαννη, κανεις δεν πεθανε εχοντας τελειωσει ολες του τις δουλειες....χαρα μας να σε δουμε εστω και για λιγακι, για μιση μπυριτσα...Θα ερχομουνε εύκολα και εγώ αλλά ξεμπερδευω κατά τις 10 το βράδυ και δουλεύω από τις 5.45 το πρωί πάλι.Και θα γουσταριζα πολύ να γνωριστούμε μάγκες με όλους .
Χωράει ένας ακόμα παίδες; Άνοιξε το βράδυ μου για αύριο οπότε μπορώ να είμαι εκεί!Ταβέρνα η βοσκοπούλα. Σιβόρων 87, Αθήνα 111 42
https://www.voskopoula.com/
Τετάρτη 21 Δεκέμβρη Απο τις 8 σας περιμένουμε
1.Dim63
2.Σταύρος
3.Vagosbenell
4.madgrk
5. Γιάννης.
6. Zamorano
7.Manos
8.Benelli I.h
9.Menios
10.Enduras
11. "
12. "
13.koszaf
14.POSEIDON
15.Κώτας 63
16.Nίκoς cal 20
17. ΛΟΚ
18.michael
19.Γιάννης Γρυπάρης
Χωράνε ακόμη πολλοίΧωράει ένας ακόμα παίδες; Άνοιξε το βράδυ μου για αύριο οπότε μπορώ να είμαι εκεί!