Kostas ContraDosi
Moderator
Αφήστε τα πιρούνια μη βγάλετε κανένα μάτι κ βάλτε κ καμιά φωτό ρεεεεε.....
Last edited:
Μας κάνουν "ζήλιες" Κωστή......Αφήστε τα πιρούνια μη βγάλετε κανένα μάτι κ βάλτε κ καμιά φωτό ρεεεεε.....
Άσε τους να μας κάνουν....Μας κάνουν "ζήλιες" Κωστή....
Τι φωτό; Θα έπρεπε να ειμασταν για πλάκα τριπλάσιοι στην πάρεα,μετά απ'αυτό που περάσαμε φέτοςΚαμιά φωτό δε βλέπουμε!
Τι θα γινει με εσας τους Μπαρμπαριδες ακομα και η κομμωση ιδια ρε παιδι μου τρομαξα να σας ξεχωρισω
Αυτό είναι Μάνο..Κώστα μην προσβάλεις την κόμμωση μου σε παρακαλώ, ο αδερφός μου ένα ξύρισμα κάνει και τέλος. Διπλα στον Σταύρο κάθονται η @zamorano και @Κωστας 63. Μετά πάμε @tsakalos , @Hunter 302 ,@GIANNHS , @Alex37 , @Vasilis , @liakos @Λεωνίδας και @spiridon.
Για τον Γιάννη δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ειναι το ψευδώνυμο του. Ελπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος.
ωραία φασούλα!!Αυτό είναι Μάνο..
Ωραίοι...
Μην βάζεις ιδέες...!Ωραίοι...
Έστω και λίγοι είναι μια κίνηση κι αυτή που χρειάζεται ανά διαστήματα.
Εδώ στα βόρεια δεν έτυχε να μαζευτούμε σε ταβερνείο να τσουγκρίσουμε κατά ποτήρια.
Why not ...Μην βάζεις ιδέες...!
Μην βάζεις ιδέες...!
Μια χαρά ιδέες είναι αυτές!... Αφού σκέφτομαι και για εμάς των πέριξ Ναυπλίου ...Why not ...
Μπαίνουμε Δαλαμανάρα, στρώνουμε μια γκιοσα κάτω και τραβάμε ένα λάστιχο μπύρας.Μια χαρά ιδέες είναι αυτές!... Αφού σκέφτομαι και για εμάς των πέριξ Ναυπλίου ...
κατα μεσα σεπτευρη να δροσιση και λιγακι σε κανενα ταβερνακι στον χωρτιατιWhy not ...
μπραβωσας παλικαριαααα,,βλεπω εισασταν καλα παιδια λιγες μπυρες στο τραπεζιιιι