Σπυρο οργανωσε το.Ομορφα!!!
Εμείς στην Αθήνα τι κάνουμε???
Αναζητείται οργανωτής!
Σπυρο οργανωσε το.Ομορφα!!!
Εμείς στην Αθήνα τι κάνουμε???
Αναζητείται οργανωτής!
Κώστα ότι θέλετε!Βασίλη μήπως λόγω εργασιμης, κάποιος δεν θα μπορεί; Ίσως να είναι καλύτερα Παρασκευή;
Αυτή την Παρασκευή!Κώστα ότι θέλετε!
Εσύ να ετοιμάζεσαι για το ΣάββατοΑυτή την Παρασκευή!
Αυτή την Παρασκευή!
Διήμερο θα είναι.....Ρωτάω για να ξέρω ...Εσύ να ετοιμάζεσαι για το Σάββατο
Τελευταία φορά ο ένας το έπαιζε Κούρκουλος,ψοφιος στην κούραση...Ο άλλος έλεγε που να έρθω φοράω παντόφλες...
Γενικά επικρατεί σύγχυση.
οχι ρε Γιάννη. Θα έχουμε απ'το πρωί μαζί για καμιά πούλα και μετά μπυροκατανιξη, μέχρι όπου πάει...Διήμερο θα είναι.....Ρωτάω για να ξέρω ...
Να φοράω και παπούτσια....
Μόνος μου θα την έκανα την μετακόμιση ρε?Δεν μπορούσε να έρθει να σε παραλάβει ο αχαίρευτος σε έφαγε ο ποδαρόδρομος;
Δεν έχω εικόνα αλλά μου αρέσει να κάνω κριτική χωρίς να ξέρω τι παίζειΜόνος μου θα την έκανα την μετακόμιση ρε?
Έχεις εικόνα?
Όλοι οι καλοί χωράνεΕγώ να έρθω?
Δηλαδή να μην έρθει;Όλοι οι καλοί χωράνε
Όλοι οι καλοί χωράνε
Μπερδεύτηκα!Δηλαδή να μην έρθει;
Πήγαινε αλλά για καλό και για κακό βάλε και καμιά κονσέρβα στην τσέπη μην μείνεις νηστικός αν σου πούνε φύγεΜπερδεύτηκα!
Εμείς δεν διώχνουμε κανέναν. Απλώς θα υποστεί κάποιες συνέπειες αν δεν πειθαρχισειΠήγαινε αλλά για καλό και για κακό βάλε και καμιά κονσέρβα στην τσέπη μην μείνεις νηστικός αν σου πούνε φύγε
Έτσι πρέπει γιατί είναι αντιδραστικό στοιχείο χρειάζεται επίβλεψηΕμείς δεν διώχνουμε κανέναν. Απλώς θα υποστεί κάποιες συνέπειες αν δεν πειθαρχισει