Έχουμε χωριστεί. Οι καλοί,οι κακοί και ο άσχημοςΗ δεξιά πτέρυγα όπως φοράτε όλοι μαύρα και φαίνονται και τα μηχανάκια στο βάθος είναι λές και μετά το φαγητό θα πάτε πουθενά για πέσιμο μας κόψατε το αίμα
Έχουμε χωριστεί. Οι καλοί,οι κακοί και ο άσχημοςΗ δεξιά πτέρυγα όπως φοράτε όλοι μαύρα και φαίνονται και τα μηχανάκια στο βάθος είναι λές και μετά το φαγητό θα πάτε πουθενά για πέσιμο μας κόψατε το αίμα
Ωραία τοποθεσία και νομίζω πως έχει μθα πολύ καλη ταβέρνα τον "κυνηγό" αν δεν κάνω λάθος με ωραία πιάτα.κατα μεσα σεπτευρη να δροσιση και λιγακι σε κανενα ταβερνακι στον χωρτιατι
Εκεί που βρέθηκαν προ ημερών 19 άτομα.Μας βάλανε τα ...γυαλιά οι Λαρισαίοι
Ο Σύλλογος Φίλων Σούβλας και Ψητών στη Λάρισα δεν παίζει.
https://www.eleftheria.gr/λάρισα/item/298662.html
ΛΆΡΣΑ - ΛΆΡΣΑ
ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ...ΛΑΧΤΆΡΣΑ!!!
Να οργανωθούμε ρε παιδιά ("Παιδιά", λέμε τώρα!!)
Σημερα ειχα την χαρα να γνωρισω και να βρεθω απο κοντα με τον Θοδωρη @Θοδωρής-Εύβοια να φαμε να πιουμε και να τα πουμε γενικα και φυσικα πολυ περισσοτερο για το κυνηγι
Περασαμε πολυ ομορφα και ο χρονος κυλησε χωρις να το καταλαβουμε
Σε ευχαριστω για την καλη παρεα φιλαρακι
Θα περιμενω ενημερωση οταν με το καλο ξαναερθεις
Τελευταία φορά ο ένας το έπαιζε Κούρκουλος,ψοφιος στην κούραση...Ο άλλος έλεγε που να έρθω φοράω παντόφλες...Ομορφα!!!
Εμείς στην Αθήνα τι κάνουμε???
Αναζητείται οργανωτής!
Δεν έχεις παράπονο, είχα επιχειρησιακή ετοιμότητα και χρόνο αντίδρασης πτέρυγας μάχης στο κάλεσμα... Ούτε ώρα δεν μου πήρε να έρθω...Τελευταία φορά ο ένας το έπαιζε Κούρκουλος,ψοφιος στην κούραση...Ο άλλος έλεγε που να έρθω φοράω παντόφλες...
Γενικά επικρατεί σύγχυση.
Σε πέτυχα με το μπρόκολο καρφωμένο στο πουρουνι γι'αυτό...Δεν έχεις παράπονο, είχα επιχειρησιακή ετοιμότητα και χρόνο αντίδρασης πτέρυγας μάχης στο κάλεσμα....
+6 pdf ανοιχτά και έτοιμος για έξαλλο βράδυ τύπου hangover... Θυσιάστηκα για να τα πούμε....Σε πέτυχα με το μπρόκολο καρφωμένο στο πουρουνι γι'αυτό...
Στο Χαϊδάρι τα είπαμε όχι στο Καμπ Νου σε τελικό με τη Μπαρτσελόνα και με προπυλακισμένο το πούλμαν της αποστολής...Εγώ την ιδέα και παίζαμε στην έδρα του @Alex37.Πόδια,λεωφορείο,μετρό και πάλι πόδια! Θα σέβεστε!
Γι'αυτό έτρωγε χωρίς αύριο αυτός,για τις θερμίδες της επιστροφήςΣτο Χαϊδάρι τα είπαμε όχι στο Καμπ Νου σε τελικό με τη Μπαρτσελόνα και με προπυλακισμένο το πούλμαν της αποστολής...
Δεν μπορούσε να έρθει να σε παραλάβει ο αχαίρευτος σε έφαγε ο ποδαρόδρομος;Εγώ την ιδέα και παίζαμε στην έδρα του @Alex37.Πόδια,λεωφορείο,μετρό και πάλι πόδια! Θα σέβεστε!