Συνεπειες;…….Εμείς δεν διώχνουμε κανέναν. Απλώς θα υποστεί κάποιες συνέπειες αν δεν πειθαρχισει
Μυκονοσσσσσσσσσσς
Συνεπειες;…….Εμείς δεν διώχνουμε κανέναν. Απλώς θα υποστεί κάποιες συνέπειες αν δεν πειθαρχισει
Μην καρφώνεσαι...Συνεπειες;…….
Μυκονοσσσσσσσσσσς
Εγω εννοουσα τι θα παθουν που θα σε αφησουν νηστικο ειτε πας ειτε οχιΜην καρφώνεσαι...
κλεισεις τραπεζι για πολλα λαικΟποιος μπορεί αυτή την Παρασκευή, ένα like σε αυτό το μήνυμα!! Αλλιώς το πάμε για την άλλη εβδομάδα.
Εννοείται διήμερο οπότε δεν χρειάζονται παπούτσιαΔιήμερο θα είναι.....Ρωτάω για να ξέρω ...
Να φοράω και παπούτσια....
Διήμερο θα είναι.....Ρωτάω για να ξέρω ...
Να φοράω και παπούτσια....
Δεν το αφηνεται για τον αλλο μήνα λεω εγώ....που θα ανεβω επανω πατ-κιούτ......πρωτα ο θεός...Να πούμε την άλλη εβδομάδα, πχ Πέμπτη;
Θα έχει ξεμπερδεψει από τις εξετάσεις ο αδερφός σου?Οποιος μπορεί αυτή την Παρασκευή, ένα like σε αυτό το μήνυμα!! Αλλιώς το πάμε για την άλλη εβδομάδα.
Εσύ θα πας να περάσεις να με κουβαλήσειςΔεν έχω εικόνα αλλά μου αρέσει να κάνω κριτική χωρίς να ξέρω τι παίζει
Εργασία και χαρά το ΠΣΚΕσύ θα πας να περάσεις να με κουβαλήσεις
Πως τα μυρίζεσαι αυτα και εμφανίζεσαι απο το πουθενά...Θα έχει ξεμπερδεψει από τις εξετάσεις ο αδερφός σου?
Αν ναι μέσα κ εγω
ΧαχαχαχαΠως τα μυρίζεσαι αυτα και εμφανίζεσαι απο το πουθενά...
Θα έχουμε απώλειες.... άστοΑν θέλετε πρώτα μπορούμε να πάμε στην παρακάτω παράσταση και μετά για φαγητό.
https://www.e-daily.gr/viral/201190...ma-na-emfanistw-gymni-mprosta-sto-koino-video
Καλά που μου το είπες....να πάω κατευθείαν ταβέρνα.....έχω μάθει ότι έχει Texas grill...Από κοντά είναι πατσαβούρα Γιάννη ας μην μας πιάνει ο ενθουσιασμός
View attachment 48837
Άμα πηγαίναμε για ελιές να πηγαίναμε πρώτα εκεί!Αν θέλετε πρώτα μπορούμε να πάμε στην παρακάτω παράσταση και μετά για φαγητό.
https://www.e-daily.gr/viral/201190...ma-na-emfanistw-gymni-mprosta-sto-koino-video
Εκεινη η κορφη δεξια λες να κραταει περδικαΑπό κοντά είναι πατσαβούρα Γιάννη ας μην μας πιάνει ο ενθουσιασμός
View attachment 48837
Άπο αριστερα προς δεξια διαχωρισμος μεριδωνΚαλά που μου το είπες....να πάω κατευθείαν ταβέρνα.....έχω μάθει ότι έχει Texas grill...View attachment 48839