Ένδυση

αν η ενισχυση στους αγκωνες και το υφασμα ειναι σαν το ram της deer hunter που εχω μην φοβασαι τιποτα.προσεξε μονο μην ειναι χοντρο και βαρυ.γιατι αυτο που εχω εγω ειναι μονο για καρτερι

Σκέφτομαι αυτό το τζάκετ για περπατητό στην μπεκάτσα. Λέτε το ύφασμά του να σκίζεται εύκολα από κλαδιά με αγκάθια κ.τ.λ.;
https://www.hobbi.gr/tzaket-gamo-montseny-p-3720.html

Χρηστάρα μου έχω το ίδιο είναι πολύ ποιοτικό. Έχει μεγάλες τσέπες μπροστά και σάκο θηραμάτων πίσω. Ο σάκος θηραμάτων είναι πολύ μικρός. (σκέψου με 5-6 τσίχλες γέμισε).
Επίσης και σε βροχή δεν με χει προδώσει ποτέ, δεν πέρασε ποτέ νερό μέσα.
Τέλος να ξέρεις ότι δεν σκίζεται με τίποτα Χρήστο. Του έχω βγάλει την ψυχή στα πουρνάρια και δεν έχει κάνει κιχ.
Απλά να ξέρεις Χρήστο ότι δεν είναι ζεστό για καρτέρι. Για περπατητό τσίχλας εμένα με βολεύει.

Κάτσε να σου ανεβάσω και μερικές φωτο να το δεις καλύτερα.

Ορίστε Χρήστο, ελπίζω να φαίνεται. Έχει και δυο εσωτερικές τσέπες και μια ακόμα μικρή δίπλα από το φερμουάρ που κλείνει, είναι πολύ βολική για αντικείμενα που χάνονται εύκολα. Οι μπροστά τσέπες είναι και αυτές με φερμουάρ, πολύ μεγάλες και με επένδυση fleeceαπό μέσα.

Μην το φοβάσαι δεν υπάρχει περίπτωση να σκιστεί..well done.

Χρηστο εχω το ιδιο ειναι οπως τα λεει ο Κωστας πολυ καλο,
αν αποφασισεις να το παρεις κανε παζαρι εγω το πηρα στην εκθεση
στο mec απο 100 ευρω 70 απο hobbi .

Μένιο δεν ξέρω τι παίζει με τα νούμερα ... δεν έχει οδηγό μεγεθών ρε γμτ...

Χαιρετω την παρεα του φορουμ,μετα απο αρκετη αναζητηση κατεληξα στο τζακετ Beretta Silver Pigeon,μιας και η εταιρια το ειχε -50% εκπτωση οπως και σε πολλα αλλα ρουχα της.
Αυτο ειναι το τζακετ,http://estore.beretta.com/en-eu/beretta-silver-pigeon-jacket/guz3002607/,
ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητα,με πολλες τσεπες,αδιαβροχο,ελαφρυ για τα δεδομενα του και κυριως εχει μια απιστευτη αισθηση σαν να ειναι κερωμενο,οπως τα filson.
Μου στοιχισε 144,50€,με δωρεαν μεταφορικα.
Μου ηρθε με courier DHL απο Ιταλια μεσα σε 4 μερες!!!
Θα το λιωσω στα κυνηγια απο δω και περα μεχρι το κλεισιμο της σεζον και θα επανελθω με αξιολογηση και εντυπωσεις!

Back