Με κλειστά μάτια έχει και ενισχύσεις στα μανίκια
Κωνσταντίνε προτιμότερο από αυτό του Βαγγέλη για περπατητό σε κλαδιά και αγκάθια;
Με κλειστά μάτια έχει και ενισχύσεις στα μανίκια
Ορμα Χρησταρα.
Αξίζουν τα λεφτά τους!Ξεπαραδιαστικα πάλι εχτές άτιμη Beretta είχα έλλειψη από θερμοεσωρουχα και για το κυνήγι που θα κάνουμε ήθελα κάτι καλό.
jpg images
photo hosting
free picture upload
Και ένα fleece για επένδυση και είμαι κομπλέ.
image hosting over 5mb
Καλημέρα Γιάννη, τα παράγγειλα για το κυνήγι που θα κάνουμε αν και λέει καλό καιρό στο μέρος που θα πάμε καλύτερα να είμαι προετοιμασμενος.Αξίζουν τα λεφτά τους!
Με τις θερμοκρασίες που έχετε είναι απόλυτα απαραίτητα.
Και εγώ όλο το χειμώνα φοράω φανελακι ισοθερμικό.
Κωνσταντίνε το εμπλουτίζεις το μαγαζάκι που λέγαμε...θα με βάλεις να δουλεύω;;;;δεν θέλω αμοιβή
πραγματι ωραία κομμάτια
Άστα Μάκη έχει βρει η κορφή τον πάτο αλλά αυτή είναι η τρέλα μας.δεν φταίω εγώ που ξαναβάζω το μήνυμα
Με υγεία να τα χαρείς, καλοφορετα ΚωνσταντίνεΞεπαραδιαστικα πάλι εχτές άτιμη Beretta είχα έλλειψη από θερμοεσωρουχα και για το κυνήγι που θα κάνουμε ήθελα κάτι καλό.
jpg images
photo hosting
free picture upload
image hosting over 5mb
και η baikall έχει Τάσο .buy buy.Με γεια Κωνσταντίνε..
Έχει και η μπενελι ωραιότατα ρούχα..
Δεν το ξέρω αυτό Μύρο..Αν έχει πάντως θα είναι για δριμύ ψύχοςκαι η baikall έχει Τάσο .buy buy.
Καλοφορετα φιλε Κωνσταντινε,να τα κολλησεις πανω σου να τα φχαριστηθεις...Ξεπαραδιαστικα πάλι εχτές άτιμη Beretta είχα έλλειψη από θερμοεσωρουχα και για το κυνήγι που θα κάνουμε ήθελα κάτι καλό.
jpg images
photo hosting
free picture upload
image hosting over 5mb
Πολύ καλή ποιότητα φαίνονται! Από πού τα πήρες φίλε airman?Καλοφορετα φιλε Κωνσταντινε,να τα κολλησεις πανω σου να τα φχαριστηθεις...
Εγω εχω εμπιστευτει τα ισοθερμικα του αμερικανικου στρατου...
ειναι αυτα...
https://adsinc.com/equipment/gen-iii-ecwcs/
Εχω και το level I και το level II,απιστευτη ποιοτητα κατασκευης με polartec φυσικα.
Απο ebay Βασιλη!Πολύ καλή ποιότητα φαίνονται! Από πού τα πήρες φίλε airman?