Ένδυση

Καλορίζικο και καλοφορετο φίλε Χρήστο. Εμείς το ψάχνουμε εδώ με το φίλο μου το έχει η beretta σε προσφορα αλλά μόνο σε small . Δεν καταλαβαινει τίποτα είναι Beretta .sarcastic..

Χρήστο, για περπατητό πως το βλέπεις ?? θα γίνεσαι μούσκεμα ή θα είναι ΟΚ ??

Επίσης τι size το πήρες ??

Μένιο για περπατητό το πήρα. Είναι πανάλαφρο και το ύφασμα δείχνει ανθεκτικό σε κλαδιά και αγκάθια. Δεν φαίνεται να σε κάνει να ιδρώνεις. Βέβαια όλα θα φανούν στην πράξη.
Επειδή έχω τα κιλά μου και σκεπτόμενος ότι θέλω άνεση κινήσεων ακόμη και με κάτι χοντρό από μέσα, το πήρα σε 3xl και μου είναι πολύ άνετο. Ο πίνακας με τα μεγέθη σε κάθε προϊόν είναι πολύ έγκυρος και κατατοπιστικός.

Παιδια μια ερωτηση απο μπεκατσοπαντελονο εχει καποιος καμοια ιδεα με κριτηριο να ειναι αδιαβροχο ,να μην σκιζεται, και να εχει καλη διαπνοη.. και να ειναι φυσικα ελαφρυ. πριν ειχα του τοξοτη .

Όπως φαίνεται από τα προηγούμενά μου post σχετικά με την παραγγελία που είχα κάνει στην Beretta την Τετάρτη 27/01 στις 23:00 και την παρέλαβα την Δευτέρα 01/02 το πρωί, μου έκανε εντύπωση ότι επειδή αμέλησα να απαντήσω, η Beretta ακόμη και σήμερα μου έστειλε για τρίτη φορά e-mail ρωτώντας αν παρέλαβα σωστά τα προϊόντα της παραγγελίας! .RESPECT. .shake hands. .well done.

Last edited:
Ευχαριστώ Μάκη, αλλά δεν είναι αυτό.
Τα MORGAN MILLS είναι δύσκολοευρετα ακόμα και δω μια φορά τα είχε πάρει το μάτι μου σε κυνηγομάγαζο που διατηρεί ομογενής στην Αστορια αλλά πάνε κάμποσα χρόνια, αν τύχει και περάσω καμία φορά θα σας ενημερώσω αν τα έχει ακόμα διαθέσιμα.

...Το εχω δοκιμασει σε πραγματικες ασχημες και δυσκολες συνθηκες με κρυο και νεροweather1 οταν καποτε σε ενα κυνηγι εγκλωβιστικα στο βουνο και διασωση απο την Εμακ κρατησε 8 ωρες ..freezing cold...μας δωσανε στεγνα ρουχα το εβγαλα και εμεινε στο βουνο.asking. και ηταν και παραλαγης πραγματικα απαιχτο...!!

Back