Απο μακρια και αγαπημένοι..... Εκανα το λαθος και πηρα δυο....ενα σε μπλε για την δουλεια και ενα σε χακι για το κυνηγι.....στην δουλεια στο λιμανι πουντιασα από το κρύο.... Το δε αλλο στο κυνηγι και κρυο εφαγα και νερο πηρα...τσαμπα λεφτάΕυριπίδη ένα μπουφάν ελαφρύ έχω και συγκεκριμένα αυτό. Είναι αρκετά καλό για τα γούστα μου και απ'ότι φαίνεται αρκετά ποιοτικό.
Μονο για casual μακρια απο κυνηγι....τα εφαγα με την δουλεια τα πεταγκον στην μαπαΝαι δεν ξέρω αλλά έχει κάτι ζακετούλες, fleece, κτλ, που πολύ τα ζήλεψα για casual ντυσιματάκι
Παρε αετος καλυτερο ειναι.....ερωτηση.για τα ρουχα pentagon τι γνωμη εχετε???
Τα πεταγκον τα εχω δει ολα.....το αρταξες το διαφημιζανε ως ενα από τα καλύτερα σοφτσελ μπουφαν.....μια μαλακια και μιση.....αυτο που μου εδειξες τωρα δεν το εχω δοκιμασει σε συνθηκες καιρου....οταν το εβαλα ομως ηταν σαν να ειμαι το ανθρωπάκι της μισελεν....αβολο και φουσκωτό πολυ....γενικα η πεταγκον ειναι μια εταιρεια σειρας που εχει ακριβα ρουχα για αυτα που δινειΕχω ενα μπουφάν για πολυ κρύο pentagon αλλα για light χρήση https://www.outdooraction.gr/mpoyfan-pentagon-k01002-01-gen-v-2.0.html
Κωστα εγω τα ρουχα στο κυνηγι τα θελω εφαρμοστα να μην σκαλωνει το όπλο... Λιγα και καλα....Ειναι όντως άβολο και πρέπει να εισαι λιγο ψηλος για να το φοράς αλλα για στατικός το χειμώνα με κρύο ειναι καλό αλλα μέχρι εκει τιποτα παραπάνω!!
Απο μακρια και αγαπημένοι..... Εκανα το λαθος και πηρα δυο....ενα σε μπλε για την δουλεια και ενα σε χακι για το κυνηγι.....στην δουλεια στο λιμανι πουντιασα από το κρύο.... Το δε αλλο στο κυνηγι και κρυο εφαγα και νερο πηρα...τσαμπα λεφτά
Βασιλη αν εχεις το αρταξες μακρια από βροχη και κρυο....Η αλήθεια είναι ότι σε κρύο δεν το φόρεσα ποτέ.. Μόνο σε περπατητό σε καλή μέρα.. Ίσως με έσωσες απο κρύο συνάδελφε!