Παιδια εχει κανενας μπουφαν η παντελονι απο την ετερια HILLMAN να μας πει γνωμη του. Τα Βρηκα σε τιμι ευκαιριας. Τα παραλλαγης δασους αυτα που εχουν μεμβρανη και λενε οτι ειναι στεγανα.
Σε τι τιμή αν επιτρέπεται;Παιδια εχει κανενας μπουφαν η παντελονι απο την ετερια HILLMAN να μας πει γνωμη του. Τα Βρηκα σε τιμι ευκαιριας. Τα παραλλαγης δασους αυτα που εχουν μεμβρανη και λενε οτι ειναι στεγανα.
100 το μπουφαν 60 το παντελονι και τα κοντομανικα τα μπλουζακια 10Σε τι τιμή αν επιτρέπεται;
ακη εχω τζακετ της χιλμαν και ενα σετ παντελονι και φλις....σε ποια αναφερεσαι γιατι εχει πολλαΠαιδια εχει κανενας μπουφαν η παντελονι απο την ετερια HILLMAN να μας πει γνωμη του. Τα Βρηκα σε τιμι ευκαιριας. Τα παραλλαγης δασους αυτα που εχουν μεμβρανη και λενε οτι ειναι στεγανα.
Τα εχει εδω oplotechniki.gr τα παραλλαγης.ακη εχω τζακετ της χιλμαν και ενα σετ παντελονι και φλις....σε ποια αναφερεσαι γιατι εχει πολλα
Ωραια ρουχα.Μαλακα και αθορυβα.Εχω το "σετ" αρκετα χρονια και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.Παιδια εχει κανενας μπουφαν η παντελονι απο την ετερια HILLMAN να μας πει γνωμη του. Τα Βρηκα σε τιμι ευκαιριας. Τα παραλλαγης δασους αυτα που εχουν μεμβρανη και λενε οτι ειναι στεγανα.
Το βρικα φθηνα απο 170 στα 100 το jacket και ειμουνα αναμεσα σε αυτο και στο pinewood bear που ηταν στιν ιδια τιμη. Το θελω καθαρα για βαλτο γιατι περυσι εγινα μουσκεμα ευχαριστω παντος.Ωραια ρουχα.Μαλακα και αθορυβα.Εχω το "σετ" αρκετα χρονια και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.
Απο στεγανοτητα στην αρχη ηταν πολυ καλα.Μετα απο καιρο αρχισε να βαζει λιγο.Οχι να γινεις μουσκεμα αλλα ποτιζει ελαφρα σιγα σιγα.
Εγω το φοραω στο βουνο στο κυνηγι αγριογουρουνου.Και νομιζω οτι προς τα κει προσανατολιζεται.Για τον βαλτο εχω "αλλα κολπα"!!.cool.Το βρικα φθηνα απο 170 στα 100 το jacket και ειμουνα αναμεσα σε αυτο και στο pinewood bear που ηταν στιν ιδια τιμη. Το θελω καθαρα για βαλτο γιατι περυσι εγινα μουσκεμα ευχαριστω παντος.
για τι χρήση τα θέλεις;;Παιδιά ενδιαφέρομαι για ισοθερμικά....
Παντελόνι και μπλουζάκι!
Καμιά Καλή ιδέα;
Για το καρτέρι τις κρύες μέρες και στην δουλειά όταν χρειαστεί!για τι χρήση τα θέλεις;;