Το ξέρω!Δεν θέλει περπάτημα γιατί αν ιδρώσεις μετα εισαι για πνευμονία!!.count sheep..count sheep.
Και ιδρώνεις εύκολα με αυτά...σωστα;
Το ξέρω!Δεν θέλει περπάτημα γιατί αν ιδρώσεις μετα εισαι για πνευμονία!!.count sheep..count sheep.
φιλαρακο για τη δουλεια που το θελεις και αφου δεν θελεις κατι εξειδικευμενο τελειως εχε το νου σου γιατι ανα διαστηματα το lidl βγαζει προσφορες σε ισοθερμικα και ειναι καλα και φτηνα. ξαναλεω γι αυτο που θελεις να κανεις. αλλιως πας αλλουΤο ξέρω!
Σαν να εχεις σόμπα ειναι αν εισαι ακίνητος και δεν μετακινείσαι ειναι καλα αλλα αν αρχίσεις τα πέρα δώθε για να πιάνεις πουλιά θα στάξεις και μιλάμε για θερμοκρασίες αρκετά χαμηλές από 0 και κάτω θα σου τα πρότεινα!!Το ξέρω!
Για δες αυτο απο Ελλαδα..Στο Αιγαλεω ειναι..www.must-dive.gr...Καλησπερα ξερετε κανα σαιτ με οικονομικα ρουχα;;ενδιαφερομαι να παρω μπουφαν κ παντελονι...νακοιταξω κ απο εξωτερικο λετε;;;
Εγω στη θεση σου θα κοιτουσα ελληνικες μαρκες επειδη εχουν απο τα πιο οικονομικα προιοντα. Οποτε προτεινω να βρεις πρωτα τι θες και μετα κοιτα για το μαγαζι..Καλησπερα ξερετε κανα σαιτ με οικονομικα ρουχα;;ενδιαφερομαι να παρω μπουφαν κ παντελονι...νακοιταξω κ απο εξωτερικο λετε;;;
Παντελονια τοξοτις φιλε εγγυηση για εμενα! Τα χρησιμοποιω εδω και χρονια. Φετος θα παρω ενα γτ εχω αδυνατισει καο δεν μου κανει κανενα παντελονι!Αετος και πασης Ελλαδος..
Θα σε ταΐσω εγώ καλά την Πέμπτη...δύο κιλά θα πάρεις!Παντελονια τοξοτις φιλε εγγυηση για εμενα! Τα χρησιμοποιω εδω και χρονια. Φετος θα παρω ενα γτ εχω αδυνατισει καο δεν μου κανει κανενα παντελονι!
Το ίδιο έχω και με έχει βολέψει πάαααρα πολύ! Καλοφόρετο φίλε
Το ίδιο έχω και με έχει βολέψει πάαααρα πολύ! Καλοφόρετο φίλε
Ευχαριστω φιλεΚαλορίζικο και καλοφόρετο Θοδωρή.