Αγγλικό Σέττερ

Tις τελευταιες μερες με τον αναστατο καιρο δεν εχουμε κανενα επιστροφιο... Δυο -τρια μπεκατσινακια βρισκουμε σε καθε εξοδο που την κανουν με ελαφρα απο σχετικα μεγαλη αποσταση και μενουμε να "ψαρευουμε" μυρωδιες... Μαλλον αυριο θα ανεβω για κανενα μπεκατσοεκπαιδευτικο...

Πω πω.. παλιόσκυλα. Αντώνη τι τα θες;
.congrats..congrats.xaxaxaxa...Μα να του λεω ενος φιλου μου..οταν θα δεχομαστε την κριτικη και ειδικα απο ανθρωπους που ασχολουνται μια ολοκληρη ζωη,αλλα και απο ολους που μας λενε κατι καλοπροαιρετα , ειναι ΠΡΟΣΟΝ ειναι ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ πρεπει να ειμαστε δεκτικοι... διοτι μεσα απο αυτη βελτιωνομαστε... μεσα απο αυτη την βελτιωση επωφελουνται ολοι και ο φιλος και ο συνκυνηγος ....αλλα πανω απ ολα εμεις , γιατι προσπαθουμε για το καλυτερο.. οποτε Κυριε Γιαννη ...... καθε κριτικη ειναι δεκτη ...well done. ...μαθενουμε και προχωραμε μπροστα προσπαθοντας για το καλυτερο.shake hands.

Θα πάμε μια μέρα παρέα για να σου πω τη γνώμη μου, απο αυτό το βιντεάκι μπορώ μόνο να σου πω πως μου άρεσε η φάση. Είδα καλούς σκύλους.

συναδερφε αρη εχω και εγω μια σετερουλα πανεμορφη μοιαζουν αρκετα με την δικη σου και και ειναι και κοντα στην ηλικια< αληθεια λες να ειναι αδερφια γιατι φετος την πηρα απο την καλαματα κουταβι>παντως εγω που παρα το μικρο της ηλικιας της εχω κανει αρκετες εξοδους της εχω αφιερωση πολλες ωρες κυνηγιου γιατι με παρεσυρε το παθος της και σε διαφορετικα θηραματα εχει φερμαρει μπεκατσες και παρει μπεκατσες πριν το τελος εχει φερμαρει και παρει πολλα μπεκατσινια πριν το τελος και τωρα στα εκπαιδευτικα εχει φερμαρει και περδικες στα τελευταια εκπαιδευτικα στα μπεκατσινια εχω περιπου το ιδιο θεμα.φερμαρει το πρωτο και μολις το ξεσηκωσουμε ολα τα υπολοιπα που ειναι σε ακτινα 200 μετρων φευγουν μονα τους τρελα χωρισς να τα πιεσει κανενας.ειμαι φαν του μπεκατσινιου στην εκπαιδευση του σκυλου κυνηγαω και εκπαιδευω τα σκυλια στα μπεκατσινια γιατι εχουν αρκετα λεπτη μυρωδια και φτιαχνουν πιστευω κυνηγετικους σκυλους.ελπιζω ο καιρος να μας κανει τη χαρη και να μην ζεστανει γιατι θα φυγουν και μαζι και η ελπιδα μας για κανενα ξεκουραστο εκπαιδευτικο

συναδερφε αρη εχω και εγω μια σετερουλα πανεμορφη μοιαζουν αρκετα με την δικη σου και και ειναι και κοντα στην ηλικια< αληθεια λες να ειναι αδερφια γιατι φετος την πηρα απο την καλαματα κουταβι>παντως εγω που παρα το μικρο της ηλικιας της εχω κανει αρκετες εξοδους της εχω αφιερωση πολλες ωρες κυνηγιου γιατι με παρεσυρε το παθος της και σε διαφορετικα θηραματα εχει φερμαρει μπεκατσες και παρει μπεκατσες πριν το τελος εχει φερμαρει και παρει πολλα μπεκατσινια πριν το τελος και τωρα στα εκπαιδευτικα εχει φερμαρει και περδικες στα τελευταια εκπαιδευτικα στα μπεκατσινια εχω περιπου το ιδιο θεμα.φερμαρει το πρωτο και μολις το ξεσηκωσουμε ολα τα υπολοιπα που ειναι σε ακτινα 200 μετρων φευγουν μονα τους τρελα χωρισς να τα πιεσει κανενας.ειμαι φαν του μπεκατσινιου στην εκπαιδευση του σκυλου κυνηγαω και εκπαιδευω τα σκυλια στα μπεκατσινια γιατι εχουν αρκετα λεπτη μυρωδια και φτιαχνουν πιστευω κυνηγετικους σκυλους.ελπιζω ο καιρος να μας κανει τη χαρη και να μην ζεστανει γιατι θα φυγουν και μαζι και η ελπιδα μας για κανενα ξεκουραστο εκπαιδευτικο
Μπραβο Σωτηρη, στο Αγρινιο κυνηγας? Εδω δυστυχως εξαφανιστηκαν τα μπεκατσινια τις τελευταιες μερες κ μειναμε με τη χαρα... :(

τα περισσοτερα κυνηγια ναι γινονται εντος νομου αν και μιλαμε για τεραστιο νομο ετσι με πολυ ορεινο ογκο και εκταση απο αρτα μεχρι καρπενησι.εδω φιλε υπαρχουν αρκετα ακομα αλλα ειναι πολυ ανησυχα

Ενα πραγμα που μου αρεσει στα σκυλια μου ειναι η διαπραγματευση και η προσεγγισει στο πουλι. Κοινος το ΜΥΑΛΟ........
Μπράβο Λάμπρο πολύ καλή η Σιμπα πόδι πόδι την πήγαινε αλλά σε απόσταση, πολύ ποδαρομα πονηρό πουλί. Ωραία μέρη και πολύ πλάκα η παρέα.

Ένα βιντεακι που αξίζει να δουν όλοι οι φίλοι του Αγγλικού Σέττερ και όχι μόνο,μακάρι να καταλαβαιναμε και ιταλικά να δούμε τι λέει ο γνωστός Remo Lui με την εκτροφή του dela bassana , γνωστή παγκόσμιος για τη γραμμή σεττερ που συνδυάζει το όμορφο και το καλό belli y bravi ( αυτό το ασπροπορτοκαλο κουτάβι μου έχει πάρει τα μυαλά ).

Ιταλικα δεν ξερω αλλα μορφολικα μου αρεσει πολυ αυτη η γραμμη...
Οτι καλύτερο πιστεύω Άρι, προσωπικά μου αρέσει ο συνδιασμός του ωραιου και του καλού και όταν λέω ωραίο δεν εννοώ μόνο τα κροσια και ένα κούρεμα που μπορεί να αναδείξει ένα σκύλο σε μια έκθεση μορφολογιας, αλλά όλο το πακέτο γενικά. Μπορεί να είμαι ονειροπολος αλλά πάντα αυτό έψαχνα από πιτσιρικάς, έχω στείλει πίσω στην Αθήνα κουτάβι Σέττερ που το μεγαλωνα μέχρι τούς 7-8 μήνες γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά στο παρουσιαστικο του. Στην εκτροφή αυτή έχουν βασιστεί και μερικοί δικοί μας άλλοι συνεχίζουν την πορεία αυτής της γραμμής και άλλοι έχουν παρακλινει λίγο ..xm.

Ιταλικα δεν ξερω αλλα μορφολικα μου αρεσει πολυ αυτη η γραμμη...
Στην εκτροφή αυτή έχουν βασιστεί και μερικοί δικοί μας άλλοι συνεχίζουν την πορεία αυτής της γραμμής και άλλοι έχουν παρακλινει λίγο ..xm.
o Δ. Δούλος είχε στηρίξει την εκτροφή του πάνω στις γραμμές DELLA BASSANA, του Ρέμο Λουι και κάποια Σεττερ του, που είχα δει σε μια έκθεση ήταν μορφολογικά (τουλάχιστο) τέλεια, όπως τα DELLA BASSANA

o Δ. Δούλος είχε στηρίξει την εκτροφή του πάνω στις γραμμές DELLA BASSANA, του Ρέμο Λουι και κάποια Σεττερ του, που είχα δει σε μια έκθεση ήταν μορφολογικά (τουλάχιστο) τέλεια, όπως τα DELLA BASSANA
Και ο Γιώργος Τσαμαντακης με την εκτροφή Passionis που για μένα προσωπικά είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία αυτής της γραμμής αλλά και άλλοι ιδιώτες.

Και ο Γιώργος Τσαμαντακης με την εκτροφή Passionis που για μένα προσωπικά είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία αυτής της γραμμής αλλά και άλλοι ιδιώτες.
Σωστά Κων/νε, δεν μου πήγε στο μυαλό και μαλιστα, κατά την άποψή μου, με πιο ''κυνηγετικά'' σκυλιά...

Εσυ εισαι ποιντερας ομως..... χαχαχα
Πιο πολύ γιατί άρχισα με αυτή φυλή και έτυχε η σκυλίτσα μου τότε να πέρνει ματιά, είχα όμως και σεττερακια μάλιστα πιο πολλά από τα ποιντερ, τώρα μου κράτησε το φιλαράκι μια σκυλίτσα με πολύ ασυνήθιστο χρώμα καστανο τρικολορε και από ότι μου λέει τα πήγε καλά στα εκπαιδευτικά , φερμιτσες, συναινεσεις,ακουραστη να δούμε.

http://postimage.org

Back